До Ноември не остана, скоро ще ме гушка мама! - Тема 8

• 32 022
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
  • Рим
Dani Stefanova_548387, аз съм, уж, за 14.11  Laughing  Те това е най-кофти периодът - накрая, когато хем ти се ще да приключваш, хем не знаеш кога и всичко ти се струва "знак"! Joy Моят мъж пък и утре е извън града по работа (на около 200км от нас) и естествено, ако се наложат действия, ще трябва да разчитам или на приятели, или на свекървата...  #Crazy Та дано да не се налага през деня - той ще се връща около 19 часà... Знае ли човек обаче кога ще стане. Луди работи!

anewto, а откога са ти тези сърбежи? Това от разтягането на корема ли е, или по други причини? Една моя позната беше страдала в края на бременността от сърбежи по цялото тяло, особено нощем, но при нея беше заради някакви явили се проблеми, които откриха с някакво кръвно изследване... Май беше нещо около черния дроб. Но при нея наистина беше по цялото тяло.

# 91
anewto, а откога са ти тези сърбежи? Това от разтягането на корема ли е, или по други причини? Една моя позната беше страдала в края на бременността от сърбежи по цялото тяло, особено нощем, но при нея беше заради някакви явили се проблеми, които откриха с някакво кръвно изследване... Май беше нещо около черния дроб. Но при нея наистина беше по цялото тяло.

В интерес на истината нямам сърбежи по корема или кръста, нито стрии на същите места. Сърби си ме по цялото протежение на ръцете - от китките до раменете, подбедриците и от части бедрата  Cry Като се изкъпя с гъба и душгел и после се намажа съм по-добре... Иначе преди време имах проблеми с леко повишени трансеминази на черния дроб, но това в последствие се оправи и до сега не съм имала проблем. Мислиш ли, че може би черният му дроб не се справя? Май е възможно, бях чела някъде... Но се надявам да родя преди 25-ти и всички болежки да минат  Simple Smile благодаря ти!

[/quote]

# 92
Алергия , здравей дано мъничето изчака татко си ... а и доколкото знам повечето бебета се раждат през нощта  Wink моя мъж пък е в чужбина и няма да бъде тук за раждането Weary  а в болницата ще ме кара майка но да земе да дойде тоя момент....  

# 93
  • София
Браво на новите мамчета  bouquet
Да са им живи и здрави слънцата  bouquet много да ги радват и да станат прекрасни личности.

Вече и моето време наближава малко по-малко  Laughing и започва да ми е малко притеснено.

# 94
Dani Stefanova_548387 моето секцио е насрочено на 15.11 и честно казано освен нетърпението ме е хванало и шубето

# 95
 bouquetЧестито на всички родили мамчета.
Момичета, аз малко по-късно се присъединих в групата. Миналата седмица родих момченце секцио. За всички мами, които ще раждат така - не му се притеснявайте, по време на раждането болка няма. Малко е неприятно раздвижването след това, но всичко отмина бързо, особено в компанията на мъничето.
Относно тревогите - те ще си останат, но просто ще са насочени в друга посока Grinning
Желая на всички гладко раждане. 

# 96
Здравейте и от мен, и аз съм уж с термин 16-18 Ноември, но.... нищо за сега. Дори коремът ми не  "паднал" още ниско. Дори фалшиви контракции нямам, но за сметка на това киселините, които бяха изчезнали по едно време се завърнаха с пълна сила!
Не ми е паднала нито "тапата", нито контракции, нито нищо Sad

Не знам как е при вас, но доктора, при който се следя от началото ми казва че терминът ми е на 26 Ноември ( моя доктор твърди, че последната ми менструация е била на 20 Февруари и колкото и пъти да му казват, че е на 10 си знае неговото и от тогава си ме води с термин 26 на база последната менструация 20 Февруари), докато друг доктор при който ходих на частно и на феталната морфология когато ходих и двата пъти ми казаха между 16-18 Ноември. Не знам на кой да вярвам и в случай, че нещата не се случат по нормалния път, кога ще тръгнат да предизвикват раждане? Sad Ако някой има опит с подобна ситуация, моля да сподели  newsm78 Praynig

Искрено се надявам да родя до 20, та да не ми предизвикват раждане, че и без това съм супер притеснена и панирана ( ще раждам нормално, поне за сега такъв е плана), че само остава някаква допълнителна "подробност" да ме разклати...  Rolling Eyes Shocked

# 97
Честито на всички обебили се - да са много здрави бебчовците, бързо възстановяване на майките и бързо стартиране на приятните моменти вкъщи!  bouquet
Моят термин е на 10-ти и душичка ми не остана да чакам...

# 98
Честито на всички обебили се - да са много здрави бебчовците, бързо възстановяване на майките и бързо стартиране на приятните моменти вкъщи!  bouquet

Душичка Simple Smile аз си мисля, че аз съм нетърпелива  Hug
Освен да ти пожелая спокойствие, друго май не мога  bouquet

# 99
  • по пътя
alexen4o, не се тревожи, предизвиканото раждане е по-бързо, мен и двете ми предни са такива. Раждане ще ти предизвикат или при изтекли води , но без контракции или при изчерпване на плацентата, ще прецени следящият те гинеколог.
Бебо е вече 3.600, а до раждането ще стане 4 сигурно, но каквото е такова и аз чакам, иска ми се да е Стрелец, но не знам дали ще откарам до края на месеца.

# 100

Душичка Simple Smile аз си мисля, че аз съм нетърпелива  Hug
Освен да ти пожелая спокойствие, друго май не мога  bouquet

Хихихихих, май да Simple Smile
Има още два дни, надявам се човечето реши да се покаже Simple Smile

# 101
На всички родили момичета, честито! Много ме радва този бебевалеж. Пожелавам ви щастие и безпроблемно отглеждане на вашите бебчета, пухкави хлебчета.   bouquet

А аз имам ли за какво да се тревожа? Терминът ми е на 16.11.  От близо седмица по тоалетната чиния и бельото ми, забелязвам бледорозово зацапване, редува се с обикновено обилно прозрачно течение, като на всяка бременна. Обикновено е по-обилно, когато попрекаля с домакинската. За разкош бебето не се движи така интензивно, както през цялата бременност, или хълца, или се завърта, или подава и някой друг крайник за здрасти през корема...Тапи не знам да са ми падали, контракции и да имам, те са веднъж дневно и като взема но-шпа, минават за секунди, какво може да е, на някоя мама случвало ли се е подобно нещо?

И последен въпрос - на тези, които са им предизвикали раждане, как точно го направиха докторите?

# 102
Здравейте, момичета.
Извинявам се, че така нахлувам в темата ви, но имам питане.
Първо може би трябва да се представя Simple Smile Майка съм на две деца - Петър на 12 г. и Анна на 8 г., отгледала съм и двамата с помощта на форума и завързах много приятелства тук.
Тук се роди и едно от хобитата ми - Фотография, което се превърна в нещо по-сериозно и в момента завършвам магистратура Фотографско изкуство в Нов Български Университет. За завършване на магистратурата трябва да направя изложба, моята мечта е това да бъде раждане, заснето от мен. За съжаление са много малко болниците в София, които пускат външни хора, особено с фотоапарат, но все пак не е невъзможно. Това са болниците Свети Лазар и Надежда, а в бившата Тина Киркова е срещу заплащане.
Ако някоя от вас има желание да направим снимки на един от най-прекрасните моменти в живота на всяка жена, ще се радвам да се свърже с мен. Естествено, снимките ще бъдат предоставени на мама, но и ще бъдат изложени и в НБУ.
Успех на всички, леко раждане и здрави бебчета на финала желая  bouquet

# 103
  • по пътя
Кокоми, предизвикване на раждане се прави със система окситоцин, доста бързо се засилват контракциите и протича по-бързо от раждане започнало само, особено ако е първо може да продължи доста. Единственото неприятно е, че трябва да лежиш, заради системата, и двете ми предишни раждания са така, не е нищо извънредно или страшно.

# 104
Момичета аз стегнах чантата нищо че секциото ще ми е след 20ти ноември,все пак ако реши нещо друго бебка да съм готова. И шкафчето и подредих.още кошарката не сме сглобили но има време.. Вие на къде сте с подготовката?

Общи условия

Активация на акаунт