До Ноември не остана, скоро ще ме гушка мама! - Тема 8

• 32 031
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Lara8, честито бебче, да сте живи и здрави, много щастливи!  bouquet

# 136
Лара,честито и от мен!  Hug
При нас пък го има обратния проблем-ака на всяко ядене. Обикновено се буди,плаче щото е гладна,аз сменям пампа и давам да яде. Наяжда се,слагам да спи и се изаква.  Laughing  И ако я вдигна да й сменя пак памп,се сърди,повръща,разсънва се...  ooooh! Надявам се да влезе в друг режим вече,че така не си е работа.
Иначе вчера падна пъпчето и вече ще можем да я къпкаме въе ваната. Дано да й хареса.  Heart Eyes
Хубав ден от мен! Hug

# 137
Благодаря ви!  bouquet

За пишкането, пишка често, но днес ако не се изака ще е трети ден вече. Само зацапва памперса с много ярко жълто, а доколкото знам такова жълто не е добре. Цвета трябва да е горчица. То май като се замисля е акала 4 пъти досега. Мекониото, две зеленикави акита едно с цвят на горчица.

Храня на поискване, ако ли не на 2 часа или 2 часа и половина. Не се храни дълго време, заспива, после събуждането е невъзможно. Лошото е, че нощно време въобще не знам колко и кога яде. Има едно-две хранения. Аз по принцип слагам аларма за да се събудя, но не я чувам. ММ ако я чуе слага малката при мен и така я храня.

За къпането, и там е сложно, дере се сякаш я колят, става синя, остава без въздух, после е присипнала. Направо е мъчение и за нас и за нея.

Щегувам се с ММ, защо не ни ги дават на годинка отгледани.  Mr. Green

# 138
Честито и от мен на всички мами да са живи и здрави мъничетата и много да ви слушат Simple Smile

# 139
  • Варна
Момичета, здравейте!!!
 Аз писах в темата съвсем съвсем в началото,то4но след теста  Peace Следя ви през вси4ките месеци и се вълнувах с вас Wink Но,просто с по-голямо дете не ми оставаше време и да пиша,понеже ми беше адски лошо половината бременност,после ниско кръвно,после контракции абе....ха ха  Crazy Wink

Та,да се похвалим - месец преди термина на 24.10 изневиделица се появи нашето второ съкровище - ЗАХАРИ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes .Страшен бързак,изкара ми акъла като шурнаха води изведнъж Wink

Успех на вси4ки 4акащи и стиснати пал4ета!Вси4ко се забравя в момента щом излязат на бял свят! Heart Eyes Blush И огромно благодаря на д-р Георгиев (АГ-Варна)  Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 12 ное 2016, 13:34 от nevvy

# 140
Голямо честито на всички обебели се мами..Да са ви живи и здрави рожбите...
Лара ..теста от петичката ние не го минахме, и взеха 2 път ,чакаме резултатите..На щетовидната жлеза е много близко до крайните нива.И при нас лявото ухо 2 пъти не мина,,,сега във вторнк имам още един тест...Моя имаше жълтеница и спеше постоянно,,не искаше да се буди...Не.че сега като мина се буди де....Ама на това отдаваха сънливостта...И моя не наддава...Ама вече имам опит та ще настоявам....
Мойта щерка отново е болна,( от градината мъкне всичко) ...Та незнам как да опазя бебето...Изпадам в панически страх..

# 141
  • София
Много се радвам за здравото бебешорче на Лара  bouquet И теста с ушенцето ще мине и всичко ще е наред  Hug С Мамапак също  bouquet

Болните дечица са ни притеснение и то двойно. От една страна за тях, от друга страна за бебето да не го заразят.
Педиатрите съветват, ако е възможно по-голямото дете да се спре от градина известно време в период на вируси за да не носи всъщи. Защото те са си деца - нормално е да прихващат от детската градина разни вируси.

# 142
  • по пътя
Честито на всички родили! Това ме подсеща, имате ли вече тема за отглеждане на бебоците, че  в тази скоро ще сме малцинство бременните Grinning Промененият ми термин беше за вчера, но все още нищо, ще си чакам.

# 143
mammapak пожелавам ви да минете тестовете благополучно и всички притеснения да останат в миналото.  Hug

За темата, предлагам да изпишем тази, тъкмо и другите мами да родят. Така всички заедно ще се преместим в "родени".  Peace

Аз днес се зачудих дали е нормално да спи толкова много. През цялото време. Ако се събуди цока малко и заспива пак. Сега уж чета, че ако пишка нормално, няма значение колко спи. Още в болницата питах дали няма жълтеница и ми казаха, че не. На мен ми е трудно да преценя, не е бяла като сирене като сестра си, има си тен детето. Не знам на кого се е метнала.  Simple Smile

На чакaщите мами, леко раждане пожелавам.  Hug

# 144
  • Рим
Хей, ама аз ви загубих бройката! Честито на всички новородили мамчета - така със сигурност няма да пропусна никоя!  Laughing

Мамапак и Лара, вярвам, че всичко ще се оправи с тестовете на слуха! Стискам палци! Моята госпожица трябваше да повтори пробата за дясното ушенце още в болницата - казаха, че вероятно е позапушено след раждането... И наистина, втория път всичко мина на 6 и двете ушенца си чуват добре.

Лара, спят бебенцата доста, да - ти защо се тревожиш, колко часа сън и се събират на твоята бебка? На тази възраст знам, че средно около 16 чàса на денонощие спят общо. Моята бебка, а предполагам и всички останали, прави единствено няколко неща: яде, пълни памперсите и спи  Laughing Тя е на 6 дена днес, почна да поотваря повече очите и да се оглежда, само дето, естествено, не вижда кой знае какво още, хахаха!

Аз кърмя на поискване. Понякога иска по-често, но в повечето случаи на около 2 - 2 1/2 чàса. Миналата нощ беше откарала около 3 часа без да поиска!  Grinning

Отивам да оправям из кщи, докато спинка! Хубава седмица!

# 145
Лара, и при мен беше така в болницата. Като заспи не можех да го събудя, камо ли за ядене. Ако си спинка спикойно, не би трябвало да е гладна. Децата изсукват 80-90% от необходимото през първите 10 -15 мин.

При мен бебо от известно време е неспокоен и единственото успокоение е като суче..

Мами, Къде оставяте да спинкат вашите бебоци - в креватче или до вас на спалнята?

# 146
Алегрия повече са от 16 часа със сигурност.

Лара, и при мен беше така в болницата. Като заспи не можех да го събудя, камо ли за ядене. Ако си спинка спикойно, не би трябвало да е гладна. Децата изсукват 80-90% от необходимото през първите 10 -15 мин.

При мен бебо от известно време е неспокоен и единственото успокоение е като суче..

Мами, Къде оставяте да спинкат вашите бебоци - в креватче или до вас на спалнята?

dessy
храни се 10-15 мин. Това е добра новина за мен.

За спането вечер спи първите часове в кошарката, като огладнее я взимам при мен и така до сутринта спи при мен (нас).

# 147
Лара, ти ли предизвика раждането с хапване на люто?

# 148
Момичета, остават ми два дни до термин, а взех че се поразболях. Суха кашлица, запушен нос, болки в гърдите, температура нямам. Поне за кашлицата какво да взема, докато отида днес на доктор?  Praynig

# 149
  • Рим

Аз различно - винаги в началото я оставям в кошчето, или заспала вече, или в процес на заспиване. Понякога нощем я вземам да суче до мен в леглото и там оставаме - често към сутринта. Но аз имам "стаж" с нея едва от 6 дена  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт