До Ноември не остана, скоро ще ме гушка мама! - Тема 8

• 32 039
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
Момичета мислите ли че ако взема за болницата пластмасови шишета(обикновените)за бебето а в къщи да сме си със стъклените на авент.дали ще свикне за 5 дни с тези пласмасовите? Нейскам да нося стъклените че в държавната болница много много не внимават и да не вземат да ми ги счупят.

# 166
Nevvy, как го даваш вит С за жълтеницата? Стана ми интересно. Защото на повечето бебета чета, че им дават водичка с глюкоза вътре! Аз съм противник на захарта и да уча бебето на посладена вода..., е, няма да стане!
Holl, и на мен с пластмасови шишета ми звучи по-добре за болницата! Дано не свикне, дотолкова, че после да ти е проблематично минаването към стъклени!

# 167
Те свикват с бибата на шишето според мен,не със самото шише. Не би трябвало да има проблеми.   Peace
Аз давам вода с мъничко захар,но май само по няколко глътки на ден. На мен ми се струва още жълта,но не разбирам много.  Rolling Eyes
Тихичко да се похваля,че от 2-3 нощи прави по-голяма пауза от 12 до 5-5:30. Но пък я почнаха коликите.  ooooh! Давам Лефакс от време на време,та се успокоява. 
На мен нещо ми става със стомаха.  newsm78 Преди не съм имала проблеми, но от няколко дни каквото и да ям ме боли.  Rolling Eyes  Не знам на какво се дължи.

# 168
  • Варна
Nevvy, как го даваш вит С за жълтеницата? Стана ми интересно. Защото на повечето бебета чета, че им дават водичка с глюкоза вътре! Аз съм противник на захарта и да уча бебето на посладена вода..., е, няма да стане!
Holl, и на мен с пластмасови шишета ми звучи по-добре за болницата! Дано не свикне, дотолкова, че после да ти е проблематично минаването към стъклени!

Helios13,в спринцовка 5 мл - от май-малките - примесено с кърма Wink много лесно става и не го гъ4а с вода Wink понеже е кисело знаете и трябва в пове4ко те4ност.А така в кърмата му се губи гор4илката и много лесно го глътва  Peace.Капките за колики по същия на4ин ги давам преди хранене,в спринцовката с кърма Wink
Тая простотия със захаросаната вода,4е била за по-лесно минаване на жълтеницата да не ми ги разправят ве4е.Вода предлагам винаги,но за измиване на усти4ката след хранене.Има бебета не близват вода,има такива като моите които си оби4ат да цокват Wink Слагам съвсем малко захар първите дни и после като свикне тотално гола вода давам,без всякаква захар  Hug Просто в на4алото за да свикне с новия вкус трябва да е леко слади4ко.Няма да свикнат на шише,спокойно..не са глупави Wink Знаят откъде иде манджата и откъде водата  Joy Joy Joy Joy

# 169
Те свикват с бибата на шишето според мен,не със самото шише. Не би трябвало да има проблеми.   Peace
Аз давам вода с мъничко захар,но май само по няколко глътки на ден. На мен ми се струва още жълта,но не разбирам много.  Rolling Eyes
Тихичко да се похваля,че от 2-3 нощи прави по-голяма пауза от 12 до 5-5:30. Но пък я почнаха коликите.  ooooh! Давам Лефакс от време на време,та се успокоява. 
На мен нещо ми става със стомаха.  newsm78 Преди не съм имала проблеми, но от няколко дни каквото и да ям ме боли.  Rolling Eyes  Не знам на какво се дължи.
Токсик, ти някъде извън Бг ли живееш? Тези капки против колики съм ги чувала, но тук естествено ги няма... Бях помолила да ми изпратят едни познати от Германия и още си чакам....  Mr. Green
Дай инфо, моля Simple Smile

# 170
Днес бяхме на преглед. Вече сме почти 4кг и 54см. Педиатърката остана доволна. Каза, че няма прoблем да яде често и да спи през цялото време. Било нормално за тази възраст. След 2 седмици пак на преглед. Така се успокоих, че няма да се налага да давам АМ.

# 171
Днес бяхме на преглед. Вече сме почти 4кг и 54см. Педиатърката остана доволна. Каза, че няма прoблем да яде често и да спи през цялото време. Било нормално за тази възраст. След 2 седмици пак на преглед. Така се успокоих, че няма да се налага да давам АМ.
Браво! Чудесни новини! Simple Smile Аз също не желая да давам АМ. Радвам се, че всичко при вас е нормално Simple Smile

# 172
anewto,в Бг съм,но имаме приятел,който пътува до Германия много често и ни донесе. Също и перилни препарати ,по-нататък и пюрета ще носи.  Каза,че Хипп били по 45 цента, а тук по 3,50 лв.  Rolling Eyes Лефакса имаше бележка 8 евро,тук гледам по сайтове е 30-35лв.  #Crazy Потърсете и вие някой познат да ви донесе.  Hug

# 173
anewto,в Бг съм,но имаме приятел,който пътува до Германия много често и ни донесе. Също и перилни препарати ,по-нататък и пюрета ще носи.  Каза,че Хипп били по 45 цента, а тук по 3,50 лв.  Rolling Eyes Лефакса имаше бележка 8 евро,тук гледам по сайтове е 30-35лв.  #Crazy Потърсете и вие някой познат да ви донесе.  Hug
Благодаря за полезната информация  Hug
Продължаваме да дирим варианти  Peace

# 174
  • Варна
Доволна съм от АБОКОЛИКЕН -още с първия прием и прас - спря да се нерви и свива Wink  Peace Peace Peace

# 175
Мами-ноемврийки, както бях обещала (въпреки че активността ми е основно във ФБ) да споделя, че минах по реда си. Grinning
На 8.11 в 03:45 прегърнах второто си най-ценно нещо в живота (този път момиченце). Лора, със своите 3 190 и 50 см ви изпраща поздрави, а аз ви желая, на останалите с тумбачета - леко, безпроблемно и удовлетворяващо раждане!
Когато сте спокойни и позитивни, нещата се случват по най-добрия начин!!!

Успех!  Heart Eyes Hug bouquet

# 176
Мами-ноемврийки, както бях обещала (въпреки че активността ми е основно във ФБ) да споделя, че минах по реда си. Grinning
На 8.11 в 03:45 прегърнах второто си най-ценно нещо в живота (този път момиченце). Лора, със своите 3 190 и 50 см ви изпраща поздрави, а аз ви желая, на останалите с тумбачета - леко, безпроблемно и удовлетворяващо раждане!
Когато сте спокойни и позитивни, нещата се случват по най-добрия начин!!!

Успех!  Heart Eyes Hug bouquet
Честито! Simple Smile бъдете здрави с малката Лора! Пожелаеам от сърце спокойни нощи и розови моменти  bouquet

# 177
  • Някъде в Матрицата
Честито на всички родили мами и да са ви живички и здравички малките съкровища.  bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

Вече съм в последната си седмица преди термина, така да се каже навършвам 40-та седмица в неделя, а все още никакви признаци за раждане. Дори като ме побутва или подридва, я усещам високо горе. В петък съм пак на тонове. Реших, че няма да раждам преди това, поне не и преди прегледа.  Mr. Green Mr. Green Добре се чувствам, но много, много ми тежи. Да не казвам, че откъм килограми вече съм трицифрено число.  smile3518 А когато ми се напълни мехурчето и трябва да отида до тоалетната съединителя ми не зацепва и ми трябват няколко секунди преди първата крачка.  Grinning Но пък след тоалетната направо хвърча.  Joy Joy Joy
Таткото на Беболина много му се искаше да е Скорпионка като него, но твърде е възможно тя да прескочи при Стрелците.  hahaha

# 178
  • по пътя
 Ph0enix, аз пък искам да е стрелец, но май няма да дочакам, имам  3 см.разкритие и е скъсена шийката, но иначе нямам признаци и си чакам, доста нервно вече. Confused Килограмите са мноооого, направо не искам да се поглеждам, а апетит нямам и не съм увеличавала калории цяла бременност, но ... Успех на всички, преполовихме месеца вече. Simple Smile

# 179
  • Някъде в Матрицата
И на мен ми се искаше една Скорпионка, обаче и Стрелкиня да е, няма да се сърдя, разбира се. Crazy Имам си вече 2 стрелчета, те са си цели Стрелци вече, та където 2 там и 3.
Настроението ми е малко странно - хем ми се иска да приключа с този етап, хем ми трябва още време за психическа подготовка.  hahaha Изобщо нямам идея какво трябва да правя в родилна зала - кога се напъва, как се диша. Искаше ми се да посетя някоя от лекциите, които организираха училищата за бременни, но те все бяха в работно време. Сега някакси се чувствам неподготвена и не искам да объркам нещо... Абе тресе ме някаква скрита лудост май.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт