"Майка" (Anne) с Джансу Дере и Вахиде Перчин - всеки вторник по StarTV

• 200 237
  • 734
  •   2
Отговори
# 420
  • AMS

Молба, към всички пишещи и четящи в темата:
 Нека продължим, кой с каквото може,
 за да има информация за сериала.
 Екипът го заслужава!!!

Фрагман еп.27

превод на руски - https://vk.com/anne_dizi?w=wall-38221602_58059

# 421
Сериалът не се ли превежда вече?

# 422
Сериалът не се ли превежда вече?
Спрян е за сега Sad Sad Sad

# 423
Аз си го гледам с руски превод.  Joy Между другото свършва вече, мисля, че на 30 четох ще е последния епизод. Не знам дали ще има друг сезон, май не! Simple Smile  bowuu

# 424
Здравейте момичета!

Най-после са пуснали озета за 27 серия

Турна мисли, че ще я разделят с брат й Хасан заради Зейнеп. Стоварвайки цялата си ярост върху Зейнеп тя ще избяга. Зейнеп  и Гюнул ще тръгнат след нея да я търсят, но няма да я намерят. Турна ще се скрие. Тя все още е много разстроена.
Дженгиз, мислейки си, че Хасан не е негов син, ще се опита да го продаде. Шуле няма да може да го убеди, че е негов син.
Турна се връща у дома заради брат си, но ще се сблъска с най-големите си страхове.  Брат и сестра ще ги разделят. Турна е разбита. За нея вече не съществуват нито родната й майка, нито Зейнеп. Тя е сама.
Зейнет е със съпуга си, който е бил до нея в най-трудните й моменти. Тя безусловно му вярва и изпитва благодарност и признателност. Синан, виждайки тази безусловна вярност и доверие е раздиран от чувства за вина и решава да сподели тайната си със Зейнеп.  Това ще е шок за нея.
Турна търси начини да спаси брат си. Тя ще се замеси в приключение пълно с опасности. Съзнанието и разума й ще се върнат и тя постепенно ще разбере отговорите на въпросите, които са  я измъчвали. Защо Зейнеп през всичкото това време не я е потърсила и не й е позвъняла? Заслужава ли Зейнеп цялата омраза и ненавист, които е стоварила върху нея? Ще може ли Турна отново да каже на Зейнеп Мама?

# 425
ооо...това,горе- много тъжно! Shocked

# 426
  • На изток от рая...
Изгледах последния епизод.
Не ми харесва това, че Зейнеп и Гьонюл отново влизат във въртележката да бягат и да се крият с Турна, сега вече и с Хасан. Дано не станем свидетели на събития от първите серии в малко по-различен вариант, подобно преповтаряне на действията не ми е по вкуса.
Бях споделила напред в темата, че вярвам, че баба Зейнеп ще промени отношението си и ще стане истинска опора и подкрепа за Гьонюл и внучката си. Радвам се да видя, че това стана факт в последните серии.
За пръв път от много време насам заставам на 1000000% зад Синан и постъпката му. Разбирам, че той е премълчал най-вече, за да не се разкрие кой е организирал цялата тази гнусна история със "смъртта" на Турна и да не стане причина за срив в отношенията м/у майка и дъщеря.
А Джахиде отново премълча... ooooh! Обаче най-неприятна в цялата ситуация ми е Гамзе и нейното поведение. При всички останали има гузна съвест, колебания, съжаление, единствена тя е праволинейна и твърдо отстоява правотата на постъпката. Не знам защо, но от самото начало ми е крайно неприятно това момиченце.

# 427
 Grinning

Тук са всичките 27 епизода на "Майка" с руски субтитри! Hug

ВСИЧКИ ЕПИЗОДИ на " МАЙКА" с РУСКИ суб.

https://cloud.mail.ru/public/JNsL/UeFhNmB8o

# 428
# 429
  • София
Здравейте мили, мами!
Не бях известно време в България, но сега изгледах  изпуснатото и прочетох написаното от вас.
 Серената, напълно съм съгласна с направения анализ от теб и смятам, че си много права за Синан, който аз също харесвам и дано не се разделят със Зейнеп. Джахиде не харесвам от самото начало, а дъщеря й Гамзе е по-лошо нейно копие. Баба Зейнеп ще излезе най-разумната, въпреки, че в началото ме дразнеше, но като всяка майка страдаше за детето си и искаше да си отмъсти.След като е  разбрала истината за синът си отново е взела най-разумната позиция - да живее с  Гьонюл и да е по-близо до внучката си. Как само намери най-правилния начин под формата на приказка да разкаже на малкото момиченце за случилото се. Милата Турна разбра всичко - за стотен път ще повторя, че съм очарована от прекрасното дете - актриса. Наистина остават малко серии до края и дано нещата се развият позитивно и всеки получи заслуженото си. Надявам се!  Дано днес има фраг за следващата серия. Хубав ден и доскоро.

# 430
  • София
Здравейте мили МАЙКИ!
Днес в Турция отбелязват и празнуват ДЕНЯ НА МАЙКАТА.
ПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ МАЙКИ И ЖЕЛАЯ ЩАСТЛИВ ПРАЗНИК!
Преди малко видях, че има фраг на 28-ми епизод. Във вторник ще гледаме признанието на Джахиде, че тя е автор на лъжата за смъртта на Турна и Синан няма нищо общо, а е разбрал по свой начин много по-късно. Зейнеп е потресена и каква ще е реакцията й спрямо Джахиде и Синан ще видим. Дано няма развод, защото Синан много я обича, а мисля, че и тя него. Дано Синан й помогне в разрешаване на ситуацията с Турна и Хасан. Дано не се стигне до бягство, както замисля Гьонюл. Все ми се искаше Дженгиз да влезе в затвора, защото явно той е убиец. Ако приключат сериала до 30 серия вече трябва да станат ясно много загадки и развръзката и края е положителен. Лека вечер. 

Последна редакция: нд, 14 май 2017, 19:13 от Nina NN

# 431
https://www.youtube.com/watch?v=9rRQmbISAG4 Ето го фрага  Simple Smile Приятна неделна вечер на всички! Hug bouquet

# 432
  • AMS
https://www.youtube.com/watch?v=9rRQmbISAG4 Ето го фрага  Simple Smile Приятна неделна вечер на всички! Hug bouquet
Фенкка, благодаря!!!
Аз го слагам с картинка
и добавям превода на руски.

Последна редакция: нд, 14 май 2017, 22:23 от *** Diva ***

# 433
https://www.youtube.com/watch?v=9rRQmbISAG4 Ето го фрага  Simple Smile Приятна неделна вечер на всички! Hug bouquet
Фенкка, благодаря!!!
Аз го слагам с картинка
и добавям превода на руски.

Супер Hug Аз не знам как да го сложа с картинка и затова го слагам като линк Simple Smile

# 434
  • AMS

Снимки и Резюме еп. 28

Цитат
Турна и Зейнеп наконец-то встретились....
Турна и Зейнеп в доме Генуль. Шуле ищет везде ее и Хасана. В конце она пойдет дом в Генуль но вынуждена будет покинуть дом, так как не нашла. Но полиция искала детей если Турна и Зейнеп вместе, их поймают Зейнеп снова окажется в тюрьме. Зейнеп пока не найдет решение будет действовать решительно. В троем отправятся за приключениеми, но беда не покинет их.

Отношение между Дженгиз и Синананом наколяются.
Дженгиз который узнает что Синан подкинул ему стержни угрожает ему ножом. Нервы у Синана, у которого уже брак с Зейнеп на пределе. Дженгиз не сможет ему угрожать смертью. Дженгиз встретиться с Неджми и у них начнется ссора. Неджми не оставит это так и создаст ловушку и закроет его клуб. Дженгиз думаетчто за всем этим стоит Синан. Он пойдет к Синану но это обернется по другому. Дженгиз придумает план мести для Синана.

Джахиде все правду расскажет Зейнеп...
Джахиде замечает что Зейнеп некоторое время нет. Она беспокоится что она с Турной и Хасаном. Боится что Зейнеп арестует. Она не выдержит и пойдет к Генуль в надежде что они там. Но Зейнеп с детьми уже ушли. Тема разлуки Синана и Зейнеп. Она поговорит с Генуль,. Генуль скажет что надо рассказать всю правду, и в итоге можно спасти их брак. Джахиде все расскажет Зейнеп. Что Синан не виновен в покушении на Турну. Зейнеп которая все узнает уйдет из дома.

Зейнеп в плохом состоянии. Все кого любила, врали ей. У Зейнеп которая покинула дом нет места чтобы уйти. Чтобы быть ближе Турне будет жить у Айсел. Синан хочет попросить прощение у Зейнеп и пойдет к ней. Зейнеп которая возвращается домой ждет опасность.

https://vk.com/anne_dizi?w=wall-38221602_59827

Общи условия

Активация на акаунт