"Майка" (Anne) с Джансу Дере и Вахиде Перчин - всеки вторник по StarTV

• 200 204
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
# 436
https://www.youtube.com/watch?v=9ompnY23zU4 И втори фраг са ни пуснали Hug
Дженгиз отвлече Зейнеп #Crazy #Crazy Дали това не е изненадата в дома и,за която пишат в озета?newsm78 Дано не и навреди

# 437
  • AMS

И втори фраг са ни пуснали Hug
Дженгиз отвлече Зейнеп #Crazy #Crazy Дали това не е изненадата в дома и,за която пишат в озета?newsm78 Дано не и навреди

превод на руски - https://vk.com/anne_dizi?w=wall-38221602_59945

# 438
# 439

Този Дженгиз е звяр #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Дано накрая си получи заслуженото

# 440
Голяма боза, дет се вика! Sad

# 441
  • На изток от рая...
Единственото, което мога да кажа след като изгледах 29 еп. е, че за пореден път Синан много ме разочарова като професионалист. Как пък един път не постъпи разумно и хладнокръвно като истински полицай  ooooh!

# 442

Излезе фраг и към 30 епизод.Дали това ще е финала? newsm78 newsm78

# 443
# 444
  • AMS

Много ми дотегна мизерията и изтезанията в последните епизоди,
та слагам снимка на феновете на Бешикташ, за разведряване.

Има писания, че сериалът ще продължи в следващия сезон.
Не знам дали е вярно.

Цитат
Стало известно, что продюсерская компания сериала Anne решила продлить сериал ещё на один сезон. Финальная серия сезона запланирована в июне после сериал вернётся на экраны в сентябре. Кто из актёров покинет сериал, а кто останется пока не известно.
Напомню, что это уже второе решение по продлению сериала. Изначально сериал был запланирован всего на 13 серий, после продлили до июня , а теперь решили что продлят на один сезон .

Епизод 30 не е обозначен като финален.

Резюме :

Цитат
ОЗЕТ К 30 СЕРИИ

Огонь мести Дженгиза не утихает.

Синан, рискуя ради Зейнеп, делает все, что говорит Дженгиз. Никому ничего не сказав, он в одиночку идет в депо. Он увидел ужасную картину. Зейнеп стоит на стуле, а на шее у нее веревка. В тот момент, единственное о чем он думал, это снять веревку с шеи жены и спасти ее. У Дженгиза все идет по плану и он ударяет его по голове, тот падает в обморок. Дженгиз поймал Синана за его слабые места. Синан приходит в себя и видит неподвижную Зейнеп. Его руки связаны и он вынужден наблюдать за тем, как его любимая находится в руках смерти. Даже эта картина не потушит огонь мести Дженгиза. Он планирует в этом депо стать концом для Синан и Зейнеп, а затем убить самого себя.

Все ищут способы, чтобы найти Зейнеп и Синана, но это будет нелегко. Несомненно в этой ситуации больше всех страдают матери. Генуль и Джахиде очень несчастны.

Шуле чувствует себя очень одинокой. Это ощущение станет причиной странного поведения. Она принимает решение, которое затронет всех вокруг. На Турну это, конечно же, окажет влияние. С одной стороны Шуле, с другой Зейнеп, которая на грани смерти. Ребенка ждет очень сложный период.

Дженгиз разрабатывает план убийства Синана и Зейнеп. И в конце концов такой момент наступает, когда дыхание обрывается, а время останавливается. Это будет чья-то жизнь... Но чья?
https://vk.com/anne_dizi?w=wall-38221602_63945

# 445
  • София
Привет, Дива и на всички, които може и да се появите.
Аз също прочетох, че сериала ще има поне още две серии, а някой твърдят, че и втори сезон. Явно на сценаристите им се ще да изкарат още пари, а това значи да разводнят и похабят всичко. Блазни ги високия рейтинг, но не съм убедена, че така ще продължава. Последните няколко серии вече не ги гледам с желание както преди. Имам чувството, че и артистите се измъчват с тези безкрайни повторения и не естествени ситуации. Съсипаха малката Турна-Мелек с тези ужасни преживявания и мизерия, както и нелогичните постъпки на Синан, Зейнеп и .... Смятам, че е време  сценаристите да се върнат на нивото на  което бяха в началото и сериала да завърши този сезон с щастлив край.

# 446
На същото мнение като теб съм Нина.Сериала стана такава боза,нищо общо няма с първите епизоди..Аз вече спрях и да го гледам писна ми от локуми и недоизмислени историйки ooooh! Май трябваше наистина до 11 епизод да го спрат както японската версия,а те дори втори ще правят #Crazy За мен се изчерпаха

# 447
 Grinning

Джансу Дере нз корицата......... Peace

# 448
Е не #Crazy #Crazy #Crazy Сега надникнах да видя как е свършил епизода и гледам Синан мъртъв?!?!?!?!!?  newsm78 #Crazy newsm78

# 449
  • София
Е не #Crazy #Crazy #Crazy Сега надникнах да видя как е свършил епизода и гледам Синан мъртъв?!?!?!?!!?  newsm78 #Crazy newsm78
Фени, привет! Да елиминираха Синан - умря! Всичко бе толкова не логично даже бих казала тъпо. Синан остави Зейнеп почти в безсъзнание в ръцете на Турна и хукна да гони Дженгиз, въпреки, че му обеща да не го преследва. Не ми стана ясно как Шуле разбра къде е склада, където  Дженгиз издевателстваше, но го откри, а беше порамила и децата. Идиотско преследване и накрая Синан да спаси Шуле и Хасан от идващ насреща тир се хвърли пред тях и край - той беше жертвата. Полицаите само се въртят в омагьосан кръг и нищо - некадърници. Много съм разочарована, много неадекватни ситуации ни сервираха сценаристите. Зейнеп пак в болница, Джахиде пак получи сърдечна криза и каква ще е съдбата и пак хиляди съмнения. Вече определено съжалявам, че си загубих времето да го гледам. Мамашите казват, че най- вероятно първи сезон ще завърши с 33-та серия. Съвсем изпортиха всичко и дано няма втори сезон, защото вече съм убедена, че няма да има и помен от сериала, който ми харесваше, а и рейтинга ще се срине, колкото и турците да харесват екшъни и  простотии. Чао за сега.

Общи условия

Активация на акаунт