♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Женени ~♡ Тема 47

• 79 759
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • Враца
Превод на откъса - Йомер и Исо:
https://vk.com/video-96725873_456239371

Превод - Синан и Йомер - "Памир е нает за Дефне ..."
https://vk.com/video-96725873_456239373

Последна редакция: сб, 05 ное 2016, 01:51 от mama_an_ji

# 121
Здравейте!

В петък Любов под наем е била най обсъждания сериал в социалната мрежа, а Йомер най обсъждания персонаж

И рейтинга - 5 място в тотала

Скрит текст:

На някой май му се е дояло ябълки Mr. Green

# 122
# 123
Здравейте!

В петък Любов под наем е била най обсъждания сериал в социалната мрежа, а Йомер най обсъждания персонаж
И рейтинга - 5 място в тотала
Скрит текст:

На някой май му се е дояло ябълки Mr. Green
Здравейте Hug серията беше хубава, но явно на драгия тр. зрител му липсва нещо. 5 място лошо, а и под 5%. За съжаление не може да си върнат първите позиции от първи сезон.
Славе те на Йомер от началото му се доядоха ябълки, но нали е джентъл мен та трябва да дочака, когато тя поиска тогава.

# 124
  • на кой му пука, майна
Само на мен ли не ми хареса серията ?

Според мен Мерич прекали...вкара Памир в къщата на Дефне... Спокойно можеше да измисли друго място за сцена на ревност...ама не и къщата на Дефне.
Още малко и ще превърне героите в безпринципни същества...Особено образа на Йомер. Кой е този мъж дето ще изтърпи подобно нещо, направо му срива авторитета, който изгради през тези 58 серии...

# 125
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро  Hug Hug
Злати благодаря за линка  bouquet
Гледам отново епизода  Peace Дефне и Йомер вечерта бяха страхотни  Heart Eyes, точно като двама влюбени, които не могат и за секунда да се откъснат от погледа си  Crazy Crazy. Мимиките, жестовете им направо ме възхитиха  Peace. А погледите които Дафа мяташе на Йо, направо ме разсмяха искрено  hahaha hahaha hahaha hahaha. Памир - уж разбра, че вече няма смисъл да се пъне, след като Дефне и Йомер са отново заедно, ама не  Crossing Arms. Дявола мирно седи ли, та и той така. Уж много уважава братовчед си, пък все гледа как да се намърда до любимата му  #2gunfire #2gunfire. Трамба гитти ама Памир достойно ще го замести  #Cussing out #Cussing out, същински племенник на леля си, от една кръвна група са просто.
Първата сцена между Йо и Исо ме разби просто. Исо, ако толкова много държи на Дефне както казва, трябваше да я разбере, че тя е жива и е самата себе си, когато е до Йомер и заедно с него. Нима той не знае, че човека когото обичаш, ти причинява най-голямата болка и страдания  Rolling Eyes. Знае го и още как  Crossing Arms. Добрият приятел трябваше още в първи сезон да й помогне да разкажат на Йомер за киралъка. Той много пъти и казваше как би могъл да постъпи Йомер  Naughty, е той точно това и направи. Вече се е поставял на негово място, но и не съвсем  Thinking. Исо не помисли как може да се е почувствал той, както Йомер му каза - Знаеш ли какво е всички да те лъжат и най-вече жената, на която е подарил душата си  Naughty. Ама той не, Дефа на ръце я носели като малко дете, защото толкова била зле след заминаването му. Да била е  Naughty, никой не казва противното, но Исо, като най-близкия й приятел не видя ли как Дефне започна отново да се усмихва, след като се завърна Йо. Не видя ли как сърцето и взе да се пробужда, макар и объркана, все още наранена, неосъзната, започна постепенно да се събужда отново за живата. Та сърцето и за миг не е забравило любовта си - Йомер. Йо пък много правилно му каза, че те са заедно, че взаимно са разбили сърцата си, но никой и нищо не може да застаня между тях. Този път е техен и те заедно трябва да го извървят, докато изцяло отново се преоткрият и отдадат на любовта си. /Малко и мои си съждения  Mr. Green/. Между другото гледайки разпенения Йомер, ледения му поглед и болката, която е изписана на лицето му, за миг забравих, че гледам сериала и ми изникна лика на опонента му - Китодар  Mr. Green Mr. Green Mr. Green, ама се усетих, че съм в сериала  hahaha hahaha, а и ако беше Кито насреща му, щеше още по-силни емоции да покаже  Naughty с това безизразно лице  Twisted Evil.
Да не се отплесвам, с реала от сериала  hahaha hahaha.
Та Йо и Исо нямаха право така да се отнесът към Дефне. Единия и другия я притискат, кого от двамата да избере. Е как да вземе на секундата такъв избор, но и защо да го прави - единия и е приятел от детството, винаги е бил до нея, съветвал я е, защитавал, а другия - той е просто любовта на живота й. Двама коренно различни мъже, но еднакво скъпи за нея  Whistling.
Синан и Седа присъстваха за цвят. Твърде много време имаше според мен Кориша, докато получи прошката на Йо.
Памир и Ишил  Thinking ще изкочи заек от тая трънка  Crossing Arms и хич няма да се учудя, ако тази е била с баща му и с него  Naughty. Тази с появяването си, определено изкара Памир извън обувките му  Peace. Ако не е имал вземане - даване с нея защо тогава стана толкова изнервен. Пък и взел да обяснява на Дефа, че тази не му била приятелка  hahaha hahaha, щот пък  нея я интересува ква му е  Joy Joy Joy.
Прегръдката им в офиса на Йо, беше много искрина и сладка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Йомер много добре разбира как се чувства Дефне, заради отношението на Исо  Peace.
На служебната вечеря бяха много сладки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. От представянето на Дефне от Йо, чак Синан забрави, че се храни  Joy Joy Joy Joy. Велик момент  Crazy Crazy.
Отиването на Хюлюси, в къщата на Йо  Peace. Хареса ми тази Меричова хрумка  Mr. Green Mr. Green. Може би истината за наследството, което е оставил на Дефне и признанието, за това, че тя не знае, бяха необходими, за да си отвори очите Йо и да започне да гледа по-глобално на всичко случващо си около него и Дефне. Ето как прозря, как човек като Памир, който е по забавленията и бохемския живот, в един момент е започнал сериозно да работи и то точно във фирмата, в киято Дефне е директор по логистиката  Thinking Thinking. Синан изигра ролята си и в този важен за него момент. Може би точно с това Мера е целяла отново да ни покаже силата на приятелството между тях двамата и че не напразно Йо прости лесно на Синан  Thinking Thinking. Сега ме осени мисълта, че скандалите между Йо  и Исо са много на място, вметнати за развитието на съжетната линия, защото, както видяхме и от фрага, в следващия епизод вероятно ще сключат премирие в името на щастието на Дефне. Сигурно тогава Йо ще сподели с Исо, че Дефне отново е обект в Любов под наем, и затова Памир се е завърнал  Naughty. Тоест двамата ще се обединят, за да се опитат този път да защитят Дефа, защото тя минала хич няма и да се усети какъв номер й е спретнала пак "любимата" Нера   Twisted Evil Twisted Evil. Тогава вече с нетърпение ще очаквам Видовден за Нера  smile3508 smile3508. Този път Йомерджим хубаво ще си поиграе с нея, но играта ще е весела, щото и Памирко ще е в кюпа с нея  Mr. Green Mr. Green. Йомер е хитра лисица и така ще й сипе на Нера с големия черпак, че тя даже няма да разбере от къде й е дошло.
Пфююю  boo олях се  perko
Хайде хубав и слънчев съботен ден  Hug Hug Hug Hug

Вайй  smile3556 докато се изкажа и то станало обяд  newsm43

Последна редакция: сб, 05 ное 2016, 12:36 от kotelina

# 126
Аз още на съм гледала снощния епизод ooooh!, но не знам остана ли нещо за гледане след обстойния анализ на котелина Hug Wink

Има ли епизода качен някъде с руски превод без да иска регистрация newsm78

Има го тук

https://www.youtube.com/watch?v=7uWreOdlD0s

Последна редакция: сб, 05 ное 2016, 12:19 от Slawena

# 127
  • Пловдив
Добро утро  Hug Hug
Злати благодаря за линка  bouquet
Гледам отново епизода  Peace Дефне и Йомер вечерта бяха страхотни  Heart Eyes, точно като двама влюбени, които не могат и за секунда да се откъснат от погледа си  Crazy Crazy. Мимиките, жестовете им направо ме възхитиха  Peace. А погледите които Дафа мяташе на Йо, направо ме разсмяха искрено  hahaha hahaha hahaha hahaha. Памир - уж разбра, че вече няма смисъл да се пъне, след като Дефне и Йомер са отново заедно, ама не  Crossing Arms. Дювола мирно седи ли, та и той така. Уж много уважава братовчед си, пък все гледа как да се намърда до любимата му  #2gunfire #2gunfire. Трамба гитти ама Йомер достойно ще го замести  #Cussing out #Cussing out, същински племенник на леля си, от една кръвна група са просто.
Първата сцена между Йо и Исо ме разби просто. Исо, ако толкова много държи на Дефне както казва, трябваше да я разбере, че тя е жива и е самата себе си, когато е до Йомер и заедно с него. Нима той не знае, че човека когото обичаш, ти причинява най-голямата болка и страдания  Rolling Eyes. Знае го и още как  Crossing Arms. Добрият приятел трябваше още в първи сезон да й помогне да разкажат на Йомер за киралъка. Той много пъти и казваше как би могъл да постъпи Йомер  Naughty, е той точно това и направи. Вече се е поставял на негово място, но и не съвсем  Thinking. Исо не помисли как може да се е почувствал той, както Йомер му каза - Знаеш ли какво е всички да те лъжат и най-вече жената, на която е подарил душата си  Naughty. Ама той не Дефа на ръце я носели като малко дете, защото толкова била зле след заминаването му. Да била е  Naughty, никой не казва противното, но Исо, като най-близкия й приятел не видя ли как Дефне започна отново да се усмихва, след като се завърна Йо. Не видя ли как сърцето и взе да се пробужда, макар и объркана, все още наранена, неосъзната, започна постепенно да се събужда отново за живата й. Та сърцето и за миг не е забравило любовта си - Йомер. Йо пък много правилно му каза, че те са заедно, че взаимно са разбили сърцата си, но никой и нищо не може да застаня между тях. Този път е техен и те заедно трябва да го извървят, докато изцяло отново се преоткрият и отдадат на любовта си. /Малко и мои си съждения  Mr. Green/. Между другото гледайки разпенения Йомер, ледения му поглед и болката, която е изписана на лицето му, за миг забравих, че гледам сериала и ми изникна лика на опонента му - Китодар  Mr. Green Mr. Green Mr. Green, ама се усетих, че съм в сериала  hahaha hahaha, а и ако беше Кито насреща му, щеше още по-силни емоции да покаже  Naughty с това безизразно лице  Twisted Evil.
Да не се отплесвам, с реала от сериала  hahaha hahaha.
Та Йо и Исо нямаха право така да се отнесът към Дефне. Единия и другия я притиска, кого от двамата да избере. Е как да вземе на секундата такъв избор, но и защо да го прави - единия и е приятел от детството, винаги е бил до нея, съветвал я е, защитавал, а другия - той е просто любовта на живота й. Двама коренно различни мъже, но еднакво скъпи за нея  Whistling.
Синан и Седа присъстваха за цвят. Твърде много време имаше според мен Кориша, докато получи прошката на Йо.
Памир и Ишил  Thinking ще изкочи заек от тая трънка  Crossing Arms и хич няма да се учудя, ако тази и била с баща му и с него  Naughty. Тази с появяването си, определено изкара Памир извън обувките му  Peace. Ако не е имал вземане - даване с нея защо тогава стана толкова изнирвен. Пък и взел да обяснява на Дефа, че тази не му била приятелка  hahaha hahaha, щот пък  нея я интересува ква му е  Joy Joy Joy.
Прегръдката им в офиса на Йо, беше много искрина и сладка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Йомер много добре разбира как се чувства Дефне, заради отношението на Исо  Peace.
На служебната вечеря бяха много сладки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. От представянето на Дефне от Йо, чак Синан забрави, че се храни  Joy Joy Joy Joy. Велик момент  Crazy Crazy.
Отиването на Хюлюси, в къщата на Йо  Peace. Хареса ми тази Меричова хрумка  Mr. Green Mr. Green. Може би истината за наследството, което е оставил на Дефне и признанието, за това, че тя не знае, бяха необходими за да си отвори очите Йо и да започне да гледа по-глобално на всичко случващо си около него и Дефне. Ето как прозря, как човек като Памир, който е по забавленията и бохемския живот, в един момент е започнал сериозно да работи и то точно във фирмата, в киято Дефне е директор по логистиката  Thinking Thinking. Синан изигра ролята си и в този важен за него момент. Може би точно с това Мера е целяла отново да ни покаже силата а приятелството между тях двамата и че не напразно Йо прости лесно на Синан  Thinking Thinking. Сега ме осени мисълта, че скандалите между Йо  и Исо са много на място, вметнати за развитието на съжетната линия, защото, както видяхме и от фрата в следващия епизод вероятно ще сключат премирие в името на щастието на Дефне. Сигурно тогава Йо ще сподели с Исо, че Дефне отново е обект в Любов под наем, и затова Памир се е завърнал  Naughty. Тоест двамата ще се обединят, за да се опитат този път да защитят Дефа, защото тя минала хич няма и да се осети какъв номер й е спретнала пак "любимата" Нера   Twisted Evil Twisted Evil. Тогава вече с нетърпение ще очаквам Видовден за Нера  smile3508 smile3508. Този път Йомерджим хубаво ще си поиграе с нея, но играта ще е весела, щото и Памирко ще е в кюпа с нея  Mr. Green Mr. Green. Йомер е хитра лисица и така ще й сипе на Нера с големия черпак, че тя даже няма да разбере от къде й е дошло.
Пфююю  boo олях се  perko
Хайде хубав и слънчев съботен ден  Hug Hug Hug Hug

Вайй  smile3556 докато се изкажа и то станало обяд  newsm43

Коте,  newsm10
С  голямо нетърпение чакам отмъщението за Нера! То тя не се спря, но този път ще си го получи в двойна доза! Два пъти един и същи номер няма да и се размине. Йомер не Дефне и този път я чака нещо много голямо!

Колко са сладки тук!

# 128
Защо Исо да и помага да разкаже тайната си той да не и адвокат, каза и няколко пъти кажи и каквото има да става ще стане. Сподели и каква може би ще бъде реакцията на Йомер, но това не трябва да я спира. Той човека направи всичко което можеше да направи един приятел съветва я правилно, беше до нея, продаде си колата....или трябваше да иде да му плесне два шамара и да му каже слушай ся какво Йомер това момиче взе пари от леля ти за да спаси малоумният си брат от лихварите, но взе, че се влюби в теб, какво ще кажеш ще се ожениш ли за нея или не?
Така че според мен реакцията и на двамата беше правилна единият обича и иска да спечели отново доверието на любимата си и да бъде с нея, да наваксат заедно пропуснатото, като забравят за миналото, а другият е истински приятел преживял болката на Дефне заедно с нея, страданията и по Йомер и не само винаги се подкрепят и помагат. И въпреки всичко Исо ще отиде при Йомко и ще му даде благословията си, защото знае, че Дефне не би била щастлива ако Исо и Йомер не оправят отношенията си. Дефне стана неволен свидетел на случилото се между двамата, но е време вече да порасне и Мерич да и позволи вече сама да взема решения за живота си, а не да търси съвети от Нихан и Исо как да постъпва в дадена ситуация.

# 129

http://www.hurriyet.com.tr/galeri-40268461?p=3

Фахрие и Бурак в Нишанташъ- хубава двойка са

201uu 201uu 201uu

Скрит текст:
ВНИМАНИЕ!!!
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 05 ное 2016, 16:25 от Slawena

# 130
Ама, че е свиня този Джевдет, мъж и баща та дрънка, особено като  го одрънкат двете съседки, интересно с какво толкова " държи" Айшегюл , има някаква тайна около нея или се е омъжила за него против волята на баща си...
Исо, ако е онзи истински приятел на Дефне, въпреки всичко трябва да я остави да бъде щастлива, струва ми се или поне ми се иска Йомер този път няма да я остави да бъде нещастна и да бяга постоянно... Защо е толкова озлобен? Защото винаги се влюбва в неправилния човек или все още не е срещнал онази голямата любов...
Памир, е вече се знае за какво е там, да видим последиците...Така и не го харесах този актьор визуално,някак си ми е несаразмерен, но играе добре и има интересен цвят на очите / като море в  ясен ден/
Седа, и тя като Дафа твърде млада започна да си говори сама и да и идват горещите вълни... в началото не я харесах Мюжде, но сега ми е една от фаворитките
Синан, приятел та дрънка
Нихан, Сердар -  част от мебелировката, само че имаща способността да говори, но не и да мисли и тези кога работят, като все се тъпчат или люпят семки на вратата...
Дефне и Йомер, в началото на пътя , да видим къде ще ги отведе....
Нера и  Корай, аз лично ги пропускам, абсолютно безинтересни, тотален пълнеж. В началото на сериала Корай имаше по адекватно поведение и мислене, но след излизането на образа на Ведат го направиха кукундел...Нера ще я удостоя с внимание, когато и дойде деня за разплата, ако има такава...
Хулюси, май си беше на мястото с появата си...
Е, аз това видях на пръв поглед на серията...
Относно фрага, човека който Йомер вижда на вратата  трябва да е Исо, той носи спортни обувки с  бели подметки...И ако Дефмер е само около минута две екранно време, рейтинга ще продължава да върви надолу, хората просто искат да гледат тях...а не на Мерич страничните действия на хапчетата и, забавящи мисловния и процес...
 #Crazy #Crazy #Crazy Олях се ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: сб, 05 ное 2016, 17:37 от Slawena

# 131
Пфюю   Whistling прибрах се и викам чай да ги нагледам какво са мъдрили  newsm78 newsm78 па то голяма тишина  Thinking.

Нинче
 Hug Heart Eyes не казвам, че Исо трябваше да отиде и да разкаже всичко на Йомер , заради Дафа  Naughty. Аконякой трябваше да направи това вместо нея, то това трябваше да е Сердар  Crossing Arms, но по-добре стана, че тя сама си каза. Исо много пъти и каза как трябва да постъпи, и как би реагирал Йомер  Peace. Е, той реагира почти според очакванията им. Казвам почти, защото и те не предполагаха, че ще се ожени за нея и на следващия ден ще анулира брака, но пък и знаеха, че ще замине някъде докато се успокои  Naughty. Това го видяхме още при годежа  Naughty. Е, надали си мислеха, че всичко ще трае цяла година и краля ще реши да се върне, но живот  Whistling. За мен Исо е истински приятел, да  Naughty и като такъв реагира прекалено остро  Peace. Оставям настрана реакцията му към Йомер, защото той му се опълчи, но пък към Дафа нямаше право да реагира така  Crossing Arms Един истински приятел, какъвто й е Исо ще поговори спокойно с нея, ще я попита, ще я посъветва, ще повиши тон но всичко ще си кажат и ще мине  Whistling, а той едва ли не иска тя да се раздели с Йомер, щото той видите ли вече не го харесвал. А когато Йомер го направи сътрудник на Садри, да го научат на занаят, каза му, че го има като брат, защото той най-добре познава Дефне, а Йомер беше сляп за киралъка и всичко го правиха зад гърба му на будала, тогава го харесваше  Crossing Arms. Ай сектир  Crossing Arms.
Току-що писах и на Темпи, че за мен Исо и Йомер още в следващата серия ще се сдобрят  Thinking в името на щастието на Дефне, защото вече и двамата много добре знаят какво е преживяла тя, след заминаването на Йомер  Naughty Във фрага видяхме, че Исо май отива в дома на Йо  newsm78 newsm78. Та вероятно двамата ще се съюзят срещу Нера и Памирко  Mr. Green Mr. Green Mr. Green.
От друга страна Исо, ще бъде голяма опора на Йо,пред семейство Топал  Naughty. Нали те не искат да го видят, но когата решат да им кажат, че Йо се е върнал и с Дефне отново са заедно, Исо би могъл да защити Йомер пред Тюркянката. Все пак те живея в къща на негово име, но купена с парите на Йо, това не е случайно  Naughty. Хайде Сердар и Нихан знаят за киралъка и за къщата, но Тюркян май и за киралъка не знае, освен за къщата  newsm78 newsm78.
Сори  Embarassed отплеснах се  Mr. Green Mr. Green

Славенче добре чеси я скрила, че толкова "красота" трудно преглъщам  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 132

Славенче добре чеси я скрила, че толкова "красота" трудно преглъщам  hahaha hahaha hahaha hahaha

Коте, защо бе джанъм, толкова е сладка Whistling...мм установи, че имала мустак на снимката от близък план Mr. Green

# 133

Коте, защо бе джанъм, толкова е сладка Whistling...мм установи, че имала мустак на снимката от близък план Mr. Green

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
сигурно с Борко взаимно си подръпват мустаците  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 134
[
Скрит текст:
quote author=Slawena link=topic=950007.msg33998549#msg33998549 date=1478360332]

[/spoiler]
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
сигурно с Борко взаимно си подръпват мустаците  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
[/quote]

А дали се карат кой да използва самобръсначката  пръв newsm78

В подкрепа на предположението ми, че Исо отива при Йомер

Общи условия

Активация на акаунт