Искам да кажа ... (94)

• 54 895
  • 769
  •   1
Отговори
# 390
И аз съм привърженик на определи магазинчета в града ни, с много приятни продавачки. Знаят ми номера, стила на обличане, кои кройки стоят добре на "съвършенствата" ми, не им тежи да вадят и предлагат. Това ровене в моловете никак не ми е по вкуса  Confused

# 391
Сънувам постоянно. Изключително редки са случаите, в които не сънувам (или казано по научно му - не си помня съня). Сънувам и неща, които непосредствено след това се сбъдват точно по начина, по който съм ги видяла. Сънувам и абсолютни глупости, но това кой не го прави  Laughing

# 392
ПИБ от доста време предлагат детски карти, просто не са ги рекламирали.
Аз съм бясна, защото ходих да закривам една сметка и сответно трябваше да закрият и електронното банкиране. А те, взели че и на личната ми сметка го блокирали.
Сега пак трябва да ходя до банката да се разправям. Големи са мърди в този офис.

# 393
  • Sofia
Аз пък не обичам да ме консултират в магазините за дрехи  Naughty. Обикновено директно казвам,че нямам нужда от консултация, а ако имам- ще ги информирам. Хич не обичам някоя девойка да ми се върти и да наднича в пробната  Stop
По Мол-овете не ровя. Обикновено съм разгледала електронно колекциите и отивам за нещо конкретно, като съм проверила в кой точно магазин от веригата го има и са ми потвърдили и по телефона  Mr. Green.Случва се и да вляза да поблея малко...но все по-рядко. Вчера така си купих едно яке от младежката спортна колекция  Wink, инцидентно. Купувах на синковеца, загледах момическите и хоп-намъкнах се в едно шантаво нещо  Whistling
Хм...заинтригувах се за детските дебитни карти. Ще прочета...какъв документза самоличност изискват, за да се плаща от детето?

# 394
Добро утро.
Много се зарадвах за Елени. Последно я срещнах в Икеа преди около две седмици, изглеждаше много добре. Simple Smile Винаги много се вълнувам при поява на бебе.
Ние тази нощ не спахме. Ина я хвана ентеро-вируса. Много е гадничък. Чудя се как да взема бележка за училище, май не е добра идея да я водя при личния лекар... (Досега не е отсъствала и не ми се е налагало.)
И аз не обичам да ме онсултират, предпочитам да си разглеждам спокойно и да си избирам.

Искам да кажа, че много ви се възхищавам, че можете да пазите диети и да спортувате. Аз никога не съм била  дебела(не ме кефи думата, но не измислих друга), но откакто родих Деян, качих многооо килограми и това ми тежи. Не успявам да ги сваля, нямам воля ли, не знам, но е кошмарно положението. Sad Мрън.

# 395
На Жаки от вчера на няколко пъти и тече кръв от носа, каква е тази работа? Не се е ударила, просто теква.
Сега се оплака от гърло, не иска да закуси. Дадох витамин Ц ампула за пиене и чай с мед, други идеи?
Ен Ти Тус сироп ще взема облекчава. Дано сваря да я пресека, че в края на септември беше на АБ Confused

# 396
Баш воля нямаш. Simple Smile Такова нещо като "Не мога да сваля" не съществува. Съществуват неправилни диети, нереалистични очаквания спрямо тялото ни, парадоксът да се утрепваш в залата или у дома с упражнения, а междувременно ежедневното хранене да е под всякаква критика и още много други фактори.
Много малко хора имат хранителна култура. Затова и заобикалям диетичния форум усърдно, че като ги прочета какви глупости пишат и как се изтезават сами ми се вдига кръвното.

# 397
Алина, звънни на лекарката и й кажи каква е ситуацията и после ти или мъжът ти минете за бележката.
Аз оставям сина ми заради хрема, кашлица и други неразположения. Винаги гледам да го изолирам с почивните дни да станат поне 4 дена. Започваме ударно витамини, фрешове и в повечето случай се възстановява бързо.
Сега обаче с новите правила, трябва в бележката да се вписва номера на амбулаторния лист. Много ми е интересно едно дете на 8- 10 години какви лъжи с бележки прави и не си ли дават сметка, че родителите ги вземат тези бележки.

За консултирането да кажа, че и аз не обичам като вляза да ми се нахвърлят. Добрите консултанти не правят така. Те само с поглед разбират зяпа ли просто човек или иска да купи нещо. Примерно в Том Тейлър имаше някакво намаление и аз влизам, за да видя чорапите дали са намалени и въобще да знам какво е намалено, ако нещо ни допадне. Тя от вратата срещу мен - какво търсите?
Излязох и отидох директно в P&C и си зяпах на спокойствие повече от час Simple Smile

Жаклин, докато публикувам сте писали - на сина ми от една спортна травма започна да му тече кръв от носа, даваме му Рутаскорбин и мажех с Емофикс. За спиране на кръвотечението направи тампон от памук напоен със кислородна вода и със завъртане го напъхай колкото ти позволи детето. Трябва да постои колкото може да издържи, но поне 5 минути. Спира и не се образуват засъхвания. Преди мазане с Емофикс пак може да се направи такъв тампон. Бързо възстановяване  Hug

За гърлото - пръскай тантум и помириши за да се ориентираш как е. Болното гърло смърди...
От миналата година ползваме Биопарокс, но не знам от каква възраст може, той е локален антибиотик и пресича бързо.

# 398
Коте, не дава да и пръскам Тантум, за тампоните ще опитам, но тя е малка и не разбира, че трябва да търпи, ще ги измъкне вероятно. Този локален АБ пръска ли се, ще разпитам лекарката. Благоадря ти bouquet

# 399
  • дядовата ръкавичка
Жаки, на дъщеря ми често й течеше кръв от носа при вирусно заболяване. Отшумя от самосебе си с израстването.

От 7.30 съм на работа, по-рано от чистачките пристигам, последна си тръгвам. Не защото съм много работна, обаче.

# 400
Баш воля нямаш. Simple Smile Такова нещо като "Не мога да сваля" не съществува. Съществуват неправилни диети, нереалистични очаквания спрямо тялото ни, парадоксът да се утрепваш в залата или у дома с упражнения, а междувременно ежедневното хранене да е под всякаква критика и още много други фактори.
Много малко хора имат хранителна култура. Затова и заобикалям диетичния форум усърдно, че като ги прочета какви глупости пишат и как се изтезават сами ми се вдига кръвното.

Сигурно си права. Досега никога не ми се е налагало да пазя диети, а сега откакто родих, не съм си променила начина на хранене, а положението излиза извън контрол.

blackcat6, мъжът ми няма как да мине, трябва аз да отида с двете деца, а не ми се иска. Обаче се сетих, че понеделник е неучебен ден и ще идем тогава, че сега просто не става да я изведа, през пет минути е в тоалетната, освен това сигурно е много заразна.

Писах си с Елени. Имате поздрави! Simple Smile

# 401
  • Euskal Herria
Засега е мрачно тук, още не съм си изпила и кафето. След това ще правя планове за деня. То планове имам, ама дали ще ги изпълня  Wink.

Доволна съм от тукашните продавачите. Не се натрапват, оставят те да се поогледаш и много любезно те питат дали могат да ти помогнат. И като им благодариш и кажеш, че засега гледаш само, се дръпват и казват "Добре, ако имате нужда от нещо, кажете."

Килограмите са ми в повече сега. Ама когато са забъркани хормони, ЕГН и куп други странични фактори, по-трудничко става смъкването им.

За мед. бележки в училище - още преди години в градината ни бяха задължили да проверяваме бележката дали има вписан амбулаторен номер и ред други глупости. Все се надявах, че нещата ще се облекчат и уредят към по-добро, ама не би.

# 402
  • До морето
Не я знам Елени, но да й е честита рожбичката!

Зузи, как е майка ти?
Аз навремето се записах в първата тема, обаче точно тогава се върнах на работа и не сварвах да ви изчитам и да се включвам навреме. Вечер лягам да чета, обсъждате нещо, искам да се изкажа и аз, то вие сте изписали 10 страници след това и няма за кога да пиша и малко по малко ви зарязах  Laughing Но помня, че  тогава почти нямаше някой от популярните в клюкарника, който да не пише тук.

Сънувам цветно и по много. Сега с малката като ставам постоянно и имам по 4-5 съня на нощ. Последно предната вечер мм нещо се обръща в леглото, а аз сънувам, че детето спи при мен на  спалнята и пада от леглото  и рязко се пресегнах да го спася, мм така извика, че скочихме и двамата. Оказа се, че зверски съм го издрала по рамото, чак кръв пусна. Аз живота му спасявам, той вика  Crossing Arms

# 403
  • София
Алина, звънни на лекарката и й кажи каква е ситуацията и после ти или мъжът ти минете за бележката.
Аз оставям сина ми заради хрема, кашлица и други неразположения. Винаги гледам да го изолирам с почивните дни да станат поне 4 дена. Започваме ударно витамини, фрешове и в повечето случай се възстановява бързо.
Сега обаче с новите правила, трябва в бележката да се вписва номера на амбулаторния лист. Много ми е интересно едно дете на 8- 10 години какви лъжи с бележки прави и не си ли дават сметка, че родителите ги вземат тези бележки.

Много се дразня на казармения режим в училище за малките. Тази година преместих децата при моето GP, която ми е и роднина и ще бъде пей сърце - обаждам се по телефона, пуска бележка и лист или каквото там са измислили, минава някой от нас, подписва и сме готови. Добре, че моите рядко се разболяват/2-3- пъти в годината по 2-3 дена максимум на боледуване/ и рядко ми се налага да правя такива врътки.

# 404
Моя приятелка ми сподели за няколко купени от нея неща от конкретен магазин/яке, панталон и две-три блузи и да подчертая не съм ги виждала/. Беше дълго време жената безработна и с първите заплати решила нещо да поднови гардероба.
Минавам от там аз след няколко дни и понеже се познавам с въпросната собственичка/продавачка реших да се отбия. Попитах за нещо/черни дънки/, погледнах това-онова и тя започна. От тези съм продала еди-колко си, много ги вземат, еди кой си си купи, еди коя жена къде работела и тя и т.н. Аз споделих, че едната ми е приятелка. Като почна жената аз много искам да ѝ намеря телефона, да ѝ се обадя, че получила еди какво. Тя толкова много работи си купила от нея, сигурно пак щяла да си купи пак.
Аз съответно не съм дала телефон и информирах приятелката си, че тая я издирва. Ами не прояви интерес и беше леко казано разочарована. Тя казва така ме омая, че не разбрах как изръсих толкова пари. Повече няма да отида там.
Хора разни и клиенти и продавачи.

Общи условия

Активация на акаунт