Модни тенденции в прическите и всичко за косата. Тема 9

• 71 858
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Ще ти пратя след малко на ЛС, да не досаждам тук вече.

# 136
И аз изтървах Тайга, а звучи много интересно.

Аз си поръчах Макдамия 5.222 и лилав коректор. Ще мажа, ще клепам, но ще стана лилава пък  Crossing Arms

# 137
Ще ти пратя след малко на ЛС, да не досаждам тук вече.
Как може да досада?Удоволствие и да те гледаме.Млада ,красива със страхотна прическа и цвят.Не спирай да ни се показваш Hug Алечка нали искаше да си с лилава коса?  newsm78 или се бъркам.

# 138
  • Варна

Много харесвам такова лилаво като показаното от Алечка. Харесвам и розово и всякакви смели решения, но аз гравитирам все покрай по-естествени нюанси.

Ласкаете ме излишно.
А и не съм чааааак толкова млада вече, просто добри гени Simple Smile

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 21:06 от Тайга

# 139
Тайга, много хубаво се е получило!

Чаровна, искам я. Ама не става  Mr. Green Искам тъмно, наситено виолетово без червени отенъци.

# 140
Тайга, жестока си и ти и прическата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Нали преди си пишехме в бебешката тема? Хич не помня никове...

# 141
  • Варна
Благодаря ви bouquet
Да, Мамче, от там се "познаваме".

# 142
Тайга, прекрасна си.
Представих си те сега с дължината на Чаровна, и леко начупена.... bouquet

# 143
Благодаря ви bouquet
Да, Мамче, от там се "познаваме".

Оо щом имаш време за фризьор си случила на дете  Laughing Шегувам се, пише ли се още в темата, как сте вие? 

За да не съм съвсем спам утре ще пробвам да отида на фризьор, дано ме вземе без час.

# 144
  • Варна
Благодаря bouquet

Веднъж да се отърва от пластовете, може и да я оставя дълга, не знам още. Напоследък харесвам средна дължина, дори и равна коса до линията на брадичката.

Mother OP, случила съм, ама друг път. Всеки път, когато го оставя при баба му, за да си подаря един - два часа самостоятелно дишане, е малък празник за мен Laughing
В темата не съм влизала изобщо, нещо не ми се получа отчет от типа "ядохме, акахме, спинкахме" и т.н. Rolling Eyes

# 145
Благодаря bouquet

Веднъж да се отърва от пластовете, може и да я оставя дълга, не знам още. Напоследък харесвам средна дължина, дори и равна коса до линията на брадичката.

Mother OP, случила съм, ама друг път. Всеки път, когато го оставя при баба му, за да си подаря един - два часа самостоятелно дишане, е малък празник за мен Laughing
В темата не съм влизала изобщо, нещо не ми се получа отчет от типа "ядохме, акахме, спинкахме" и т.н. Rolling Eyes

Хаха да. Във фейса е много приятна групата Wink

# 146
  • Шотландия
За тези, които ще купуват маша, която не замества предишната им Simple Smile

25 мм съответстват горе-долу на 1 инч, другите може да ги проверите в гугъл:

# 147
Мила страхотна си браво  Hug .Много ми е полезно това с машите защото аз ще си взимам маша.Мислех да е подарък за РД но поисках друго накрая.А за Коледа съм написала писмо , но не ми е спешна.
Тайга не те ласкаем излишно.Просто сме откровени .На красивото нямам как да кажем ,че не е  Laughing .И аз харесвам смелите цветове много ми харесва една снимка и прическа на Худа с розово кестеняво.Днес по късно ще намеря и кача Simple Smile
Mother и аз ще си записвам час да ме подстрижат.Уж на черта и чертата казват нямала обем.Като кошер съм.Обем да искаш в излишък .
Скрит текст:
не е много качествена снимката но може да се добие представа за какъв обем става на въпрос  Joy .Вчера я снимах.Имам и други  , но в момента не ми се качва.
Ако я видите отзад...  Joy

# 148
  • В полите на Пирин планина
Искам тъмно, наситено виолетово без червени отенъци.

С лилавия коректор на Макадамия на светла коса, аз станах откровено ярко лилава.  Mr. Green

# 149
Само се записвам, че нещо няма време в последно време.
Изпуснала съм Тайга, жалко  Confused

Общи условия

Активация на акаунт