Модни тенденции в прическите и всичко за косата. Тема 9

• 71 851
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
Казва, че нейна приятелка я е боядисала и,че е без амоняк 10 минутна боя,не разбрах каква е.  Simple Smile
Не казва марката. И подстрижката й ми харесва.  
Принципно бих си взела Кастинга,ама не вярвам да ми покрие.
без звук гледах. На опаковката пишеше Джон Фридрих и сама изглежда ,че го нанесе като мус. Rolling Eyes.Когато седна на компа ще погледна по добре клипчето и ще пусна звук

# 121
  • Варна
Върнах се, експериментът е успешен. Какво направихме? Корен в естествено кестеняво и боядисване в цвят мерло. Скъсяване и изравняване на дължината.

Другият месец - пак!

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 17:42 от Тайга

# 122
  • В полите на Пирин планина
Тайга, много красиво е станало. Цветът е чудесен, а ти си много хубава. Peace

# 123
Тайга, харесва ми.

# 124
  • Бургас/Пз
Тайга, страхотна си, цветът, формата , всичко, а ти си прекрасно младо момиче!  Heart Eyes

# 125
Тайга, много си красива!Чудесна прическа-цвят, дължина, абе супер!!! Heart Eyes

# 126
  • Варна
Благодаря ви, доволна съм и аз.
Фризьорката беше малко разочарована, защото очакваше цветът да стане по-ярък, но моята коса не позволява явно - дърпа тъмните нюанси и задържа тяхната пигментация, а светлите не ги проявява. Аз обаче тайно злорадствах, защото не искам по-ярък цвят, този ми е добре.

# 127
  • София
Тайга чакаме снимки  Hug Hug Hug .
Аз се чудя дали да се боядисвам днес.
Майка ми ми е купила две бои сенси до цвят 6.1 а ми казаха ,че била агресивна...
 Cry
Mother това е твоята прическа и цвят Simple Smile Страхотна   bouquet

DqVoLsKi_ChArOvNa, това ли е боята за която говориш  Hug

https://www.za-kosa.com/boya-za-kosa/profesionalna-boya-sensido

Аз се боядисах последния път с нея.

# 128
Тайга чакаме снимки  Hug Hug Hug .
Аз се чудя дали да се боядисвам днес.
Майка ми ми е купила две бои сенси до цвят 6.1 а ми казаха ,че била агресивна...
 Cry
Mother това е твоята прическа и цвят Simple Smile Страхотна   bouquet

DqVoLsKi_ChArOvNa, това ли е боята за която говориш  Hug

https://www.za-kosa.com/boya-za-kosa/profesionalna-boya-sensido

Аз се боядисах последния път с нея.
да същата.Направо ме плаши и на снимка да я гледам.Толкова задушлива  миризма и от дрогериен боите не са имали Sad.Тайга страхотна си.И добре ти се е получило много!!!

# 129
  • София
Аз пък от тази боя на Сенсидо съм най-доволна, специално за червените цветове говоря, нито Лореал, нито Вела, нито Матрикс, от префесионалните само тези съм използвала, дават такъв издръжлив и ярък цвят както Сенсидо, дори фризьорката ми беше очарована.

# 130
Ами, то обикновено най-агресивните и смърдящи бои дават и най-добри резултатати.
При мен какви сърбежи бяха, три пъти ме ми в салона с шампоан като ме намаза с Алфапарфа.
 Половин час не може да спре да ме гори. И ми вика- кожата не ти е червена, на някои им става червена, изгаря и после се бели, споокйно. ooooh! Ама и тя се притесни видимо.
Вярно е, че после ми се обели кожата. Цвета беше бетон, още стои.

# 131
Ами, то обикновено най-агресивните и смърдящи бои дават и най-добри резултатати.
При мен какви сърбежи бяха, три пъти ме ми в салона с шампоан като ме намаза с Алфапарфа.
 Половин час не може да спре да ме гори. И ми вика- кожата не ти е червена, на някои им става червена, изгаря и после се бели, споокйно. ooooh! Ама и тя се притесни видимо.
Вярно е, че после ми се обели кожата. Цвета беше бетон, още стои.
правила съм се с Алфапарф не е имала толкова задушлива миризма  Joy.Това сълзи да ме тръгнат и да отворя прозореца на макс в банята смятай... Joy .Може би ако бях стиснала зъби и го бях изтърпяла цвета щеше да е хубав.Не си го причиних обаче.Предпочитам да хвърля 20 лева на вятъра за две бои вместо да ми е не комфортно.Дори главата ме заболя от силния мирис и в момента не ми минава.И леко където бяха намазани корените за общо 10 минути престой  около скалпа на едно място ми е зачервено.А била боя за хора с алергии.Да ама друг път  Joy
Поне не и за мен.Иначе най вероятно боята може да си е о.к ,но не е моята боя  )

# 132
  • Варна
Разбира се, че не бива да се рискува. Аз лекувах алергия от боя два седмици.
Много правилно си постъпила, Чаровна.

# 133
Добре си направила, не е станала беля, реагирала си навреме.
Щом още те боли главата, смятай какво е това чудо.

# 134
Тайга, много бързо триеш снимките, а звучи супер интересно. Моля те пусни я пак за мъничко  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт