Модни тенденции в прическите и всичко за косата. Тема 9

• 71 855
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
Mother, хубав цвят и блясък! А честно да ти кажа, формата на косата, така както е направена много ми харесва, стои съвсем добре.Етажите са супер добре направени. Simple Smile Много ти отива тази прическа, и мисля, че е хиляди пъти по-добре да е така, отколкото равна. Отзад етажите падат много красиво.
Сладурчето от снимката да е живо и здраво, не знам дали е твоето Simple Smile  Blush
Машите и двете ми харесата, ще ги видя като ходим до София.

# 106
Мамче, аз съм много за тази прическа!

# 107
Mother, хубав цвят и блясък! А честно да ти кажа, формата на косата, така както е направена много ми харесва, стои съвсем добре.Етажите са супер добре направени. Simple Smile Много ти отива тази прическа, и мисля, че е хиляди пъти по-добре да е така, отколкото равна. Отзад етажите падат много красиво.
Сладурчето от снимката да е живо и здраво, не знам дали е твоето Simple Smile  Blush
Машите и двете ми харесата, ще ги видя като ходим до София.

Моето е, голямото, когато беше малко  Laughing  Благодаря. И на мен точно формата ми харесва, за разлика от сегашната която показах преди няколко страници с много стърчащи крайща на етажите, офъкани рязко, а не така плавно падащи и преливащи се.

# 108
Мамче, съгласна съм с момичетата - прическата е супер и ти отива много  Heart Eyes
Няма ли кой да те подстриже пак така ?

# 109
Алечка,  Жана мерси  bouquet Не знам може ли някой да ме подстриже пак така, ще опитам на едно място.

# 110
  • Варна
Утре съм в салона по обяд, имам час за боядисване и скъсяване.
Стискайте палци да ми се показват снимки после Grinning

Mother OP, цветът ти на тези снимки е прекрасен! Heart Eyes

# 111
Тайга, стискам палци и тръпна в очакване Wink

# 112
Тайга чакаме снимки  Hug Hug Hug .
Аз се чудя дали да се боядисвам днес.
Майка ми ми е купила две бои сенси до цвят 6.1 а ми казаха ,че била агресивна...
 Cry
Mother това е твоята прическа и цвят Simple Smile Страхотна   bouquet

# 113
Чаровна, да покажеш резултата, ако се боядисаш. Каква е тази боя?Не съм я чувала, но това, че на някой му била агресивна не значи нищо, може при теб да не е така.
Аз си харесах този цвят, чиста 3-ка е.
https://www.youtube.com/watch?v=nyg9K44k0-4
Ако ще се боядисвам ще е седмица преди Коледа, за празниците. Сега не виждам смисъл, за един месец ще изтрая.
Имам време да го помисля, но истината е, че не мога да се търпя. Само, че ще трябва да е амонячна, не вярвам да покрие боя без амоняк,при положение, че съм боядисвана с много силна боя и обезцветена. Обмислям и етажи.

# 114
Чаровна, да покажеш резултата, ако се боядисаш. Каква е тази боя?Не съм я чувала, но това, че на някой му била агресивна не значи нищо, може при теб да не е така.
Ако ще се боядисвам ще е седмица преди Коледа, за празниците. Сега не виждам смисъл, за един месец ще изтрая.
Имам време да го помисля, но истината е, че не мога да се търпя. Само, че ще трябва да е амонячна, не вярвам да покрие боя без амоняк,при положение, че съм боядисвана с много силна боя и обезцветена. Обмислям и етажи.

Няма резултат Simple Smile) Измих на десетата минута.Щях да се задуша от миризма.Чак очите ми се насълзиха.Няма такава смрад.Повече не бих повторила и не бих препоръчала да рискувате с тази боя Simple Smile .

# 115

Мацката от клипа е толкова готина, че и зелена коса ще и отива Simple Smile

Чаровна,  ти не се ли боядисва скоро или бъркам?

# 116
Mother преди месец и нещо май се боядисаха. Лъскава обаче много много бели коси Sad.Тази седмица ще си запиша час за фризьор да измислим някоя прическа че не мога да я търпя.

# 117
Чаровна,много неприятно, добре че навреме си я свалила, да не ти изгори или нещо да ти раздразни.
Мамче,да мацката е много готина и цвета особено.  Simple Smile Сега се чудя за боя каква да взема.

# 118
Чаровна,много неприятно, добре че навреме си я свалила, да не ти изгори или нещо да ти раздразни.
Мамче,да мацката е много готина и цвета особено.  Simple Smile Сега се чудя за боя каква да взема.

На клипчета мацката се прави с нещо оцветяващо май на Джон Фрида  Rolling Eyes

# 119
Казва, че нейна приятелка я е боядисала и,че е без амоняк 10 минутна боя,не разбрах каква е.  Simple Smile
Не казва марката. И подстрижката й ми харесва. 
Принципно бих си взела Кастинга,ама не вярвам да ми покрие.

Общи условия

Активация на акаунт