Модни тенденции в прическите и всичко за косата. Тема 9

• 71 808
  • 750
  •   1
Отговори
# 15
  • Street of Dreams
Здравейте, изтървах по-голямата част от другата тема, но научих , че Жана чака бебе и това много ме зарадва - честито! Hug Hug Hug Hug

По въпроса - абсолютно боса съм с известните личности - никога и никак не съм се интересувала от хайлайф - било то български, холивудски, немски или квартален/форумен. Трудно запомням имена или нещо за някого, тези неща остават периферни. Във форума съм от много години, запомнила съм всичко на всичко няколко ника, без да знам нищо за никого. С малки изключения на тези, с които се заговорихме лично.

Нещо се отклоних лирически, но не знаех иначе как да обясня... Crazy

Искам да кажа  - добър вечер и мерси за темата. Ще гледам да следя по-редовно.

# 16
  • Шотландия
Мис, благодаря за темата  Hug
И аз като Ондин съм много боса с известните личности. Харесвам прическата на Мег Райън в "Имате поща", отпреди много години, бих искала и на мен да ми отива такава  Joy, ама не би.

Гледах в чест на въпроса на темата разни снимки на известни мацки с преобразени коси и прически - май само Селена Гомез ми хареса, на повечето други косите им изглеждат опоскани или изядени от молец.

# 17
  • Варна
Много харесвам Лиса Боне в този ѝ период:

Аз съм на фризьор чак на петнадесети, още две дълги седмици. Ползвам кокосово масло почти постоянно - тоест почти преди всяко миене, също и облепиха, сега чакам едно рициново. Косопадът се повлия сериозно, а може и просто да му е дошло времето да си ходи. Така или иначе, ще сменям цвета и ще скъсявам, но още нямам съвсем ясна визия към какво се стремя.

# 18
Тайга теб все те изпускам  Hug

Забравих да кажа за предложението на Чаровна да си резна косата, много харесвам къса коса, но на дълъг врат и изящни слаби рамене. Аз съм набита и дебела,с къс и дебел врат и мисля, че няма да ми ходи изобщо.

# 19
Добро утро!

OnDiNe_ , не се изгубвай така Wink Какви ги свърши с твоята коса, укроти ли светлите краища?

Аз, след две седмици, вече мога да дам пълен отзив за боята Londa 52. Не стана като цвета от кутията. Целта беше да я направя тъмна с лилав отенък и очаквах, че на силно русата ми коса ще покрие добре. Корените изобщо не хванаха (да речем, че са ми много тъмни). Косата ми стана по-скоро червена с лилав отенък. И не покри добре върху русото, което е странно имайки в предвид, че измазахме цялата кутия боя на късата ми коса, няма как да сме пропуснали нещо. На слънце си личеше как на отделни кичури русото прозира и цвета не е равен. Основно, обаче, косата ми стана мнооого твърда, уплаших се, че тотално съм и видяла сметката. С отмиването на боята, обаче омекна, все едно беше намазана с някакъв цимент, който пада. След 2 седмици цвета е тотално променен и не подлежи на описание  Laughing Това се очакваше де, все пак русото си избива. Ще я потърпя още 2 седмици и ще я боядисам тъмна.

Прическата. Основния плюс е, че все пак ми отива и не оревах света  Mr. Green Супер лесно се оформя и е много пестелива откъм козметика - от всичко по капка и съм готова. Суша се за три минути. Обаче умирам от студ  Laughing И ми липсват ластиците и фибите, сутрин по навик вземам панерчето, като се оправям за работа и после се сещам, че не ми трябва. Един гребен и съм готова. Подозирам, обаче, че като порасне малко ще стане неукротима. Ама ще я търпя, защото ще си я оставя да расте. Мъжът ми не е във възторг от късата ми коса.

И комични ситуации с преобразяването не липсват. В деня след като се боядисах и подстригах пазача в работа не ме позна и ми даваше упорито ключове за друг офис  Laughing Един познат ни засече в едно заведение с мъжът ми, но аз бях с гръб и нещо преживях, когато те се заприказваха. Чувам го, че говори едно странно, ама чакам да преглътна, за да се обърна и да поздравя. Като се обърнах, човекът се шокира и каза, че помислил, че мъжът ми е с друга и му станало неудобно  Laughing Познати ме подминават по улицата като пътен знак и ако не се обадя няма и да ме познаят Simple Smile Но пък всички ми казват, че съм подмладена, което само може да ме радва...

# 20
Добро утро и от мен !
Мисче благодаря за темата .
Харесвам Джесика Алба

Ким К.
 и с дълга и с къса коса Simple Smile .
Поли Генова

Аз пак си гледам прическата от миналата година заради която се подстригах .Естествено не ме направиха така както желая знаете всички и се чудя да си намеря ли някой който наистина да ме направи и подстриже точно така  Joy

Mother мама е с кръгло топчесто лице и наистина няма врат Sad .И мога да ти кажа ,че изглежда страхотно с къса косичка.Ако има по дълга ще я захлупи още повече.А къде си видя твоето топчесто лице  Joy перфектна си  Hug .

Алечка Laughing .Много смешно особено със семейния ви приятел който те е помислил за друга.
Нормално да не те разпознават дай им малко време Simple Smile

# 21
Като говорим за кръгли лица , преди известно време си направих бретона , наистина много ми харесва с него , някак си по детски и нежно ми изглежда лицето обаче имам чувството че лицето ми стана  по-пълно за този бретон  Laughing . Може би и да си въобразявам .
Момичетата с бретоните ,  с какви лица сте - кръгло , продълговато и т.н.?

# 22
И моята майка е по-пухкава в лицето и години наред се правеше доста къса. Аз съм на мнението, че не отива, на такива лица, на къса шия пък съвсем. Но пак е до човек като цяло.
Алечка, начеса си крастата, сега избирай кафява боя  Grinning

# 23
Мисче, благодаря за темата  bouquet
Ондин, благодаря ти  Heart Eyes Hug
Харесвам всички коси, които сте показали напред  Hug
Разбира се, по-къдравите /като показаните на Sun kiss Alba - така ли се пишеше  Blush Laughing и Келис/ са ми голяма слабост  Heart Eyes
Mother, аз също мисля, че прическата ти е добре и ти отива, просто наистина малко по-нежно преливане е трябвало да ти направят между етажите.  Crazy Hug
Алечка, ще загази мъжа ти с тая твоя нова визия  Laughing Hug

Моята боя падна тотално, повече боя на Лакме няма да взема. И съм съм за подстригване пак, оскубала се е пак в краищата. Аман вече от тая пуста чотура  Laughing ooooh!

# 24
Жана и моята боя падна.Направо на цели групи са ми излезли бели коси.Преди бяха един два сега цели кичурчета  Joy .
И аз до тук бях с лакме.
Замислям се за Loreal  Majirel тези които са за упорити бели коси CC се водят тези цветове.Ми се чудя две бои с оксидантите излизат 19,90  а 39,80 за едно домашно боядисване ми се вижда много.
По добре малко отгоре и да ме направят  newsm78 .
Много ми харесаха цветовете 6.11 наситено пепелно се води и 6.17 тъмно русо наситено пепелно метално .
Искаше ми се с червен отенък ама ще видим...

# 25
А при мен си стои и то на изсветляваните дължини, само кичурите взеха да се попоказват, но засега стоят карамелени. Със сигурност, ако реша да се боядисвам пак обаче няма да избера толкова тъмно  Confused

# 26
Cyber забравих да напиша ,че си страхотна с бретон.За мен бретоните винаги са на мода и са актуални .И винаги присъстват в прическите.А и сега е е по важно на теб да ти харесва и да ти прилича не да се направиш само защото е модерно и да не ти ходи Simple Smile .
Poliiii браво хубаво е ,че си доволна.И аз бях доволна преди.Дори не ми е падала толкова много 4 ката и 5,17 ми бяха бетон.Тази 6 ца обаче ...
Sad
Въпреки ,че бях доволна от 4 ка и 5 ца няма да взимам отново Лакме .

# 27
Cyber и на мен много ми хареса Simple Smile аз веднъж си бях направила такъв от няма и какво и щях да се гръмна  Mr. Green
Чаровна, точно вие двете с Жана дето ме навивахте за тази боя, сега се отказвате  Laughing аз точно 5ца сложих и съжалявам, подканвам я да пада по-бързо! Трябваше да взема 6ца, но толкова ми беше писнало разноцветието, че исках да го разкарам отведнъж. Моите бели антени стават все повече и повече с всеки изминал ден  Shocked Странно ми е даже-някои косми са растяли цветни и от едно положение нататък-бели.
Много искам такъв цвят  и къде ми го дадоха този каталог, много ми харесва косата-дължина и цвят. Даже съм си я сложила вкъщи до компютъра, да си я гледам и мечтая  Embarassed Laughing

# 28
А някой ползвал ли е боите на Макадамия? Чудя се какво да поръчам... Макар, че каквото и да гледам все към тройка ме влече. Четворките са ми много кафяви, аз искам нещо супер тъмно и студено, не топло и кафеникаво... Ама да не е чак черно. И аз не знам какво искам...
На всичкото отгоре от лилавия експеримент имам още една боя, която остана резерва... Ще взема да измажа първо нея, че да не иде зян  Laughing

# 29
Не ме изкушавайте де, искам и аз да се боядисам.  Cry
Да ви покажа моят цвят колко е светъл, направо е неузнаваем.

Скрит текст:
Косата ми се начупи много приятно след като не я изсуших, а я оставих да изсъхне сама и сложих само балея-млякото.Тук много не си личи,обаче на места беше много чуплива, навита.
Добре се вижда разликата с корена. Харесва мимного цвета, и искам да си остане, само че не искам сега да се боядисвам, не че ми пречи, не ме притеснява, обаче не искам да тормозя косата.
От друга страна, ако изчакам още няколко месеца цвета ще изчезне и ще трябва отново да изслетлявам, а и това не искам. И сега се чуда какво да я правя? Дайте ми някакви идеи.

Последна редакция: чт, 03 ное 2016, 16:24 от Miss_Bingley

Общи условия

Активация на акаунт