Модни тенденции в прическите и всичко за косата. Тема 9

• 71 810
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
Мис, защо да изсветляваш пак, те дължините нали вече са обезцветявани? Няма да има нужда, най- много червеното да избие в рижаво, но според мен едва ли, защото ти преди време се прави и до сега щеше да е опадало, ако щеле да пада. Шампоан - оцветител пробва ли? Моята червенокоса приятелка така отлага   боядисването. Даже и аз съм взела един лилавеещ

# 31
Мисче много е светла наистина .Не е зле допада ми.
И аз мисля като Алечка ,че няма да се наложи отново да изсветляваш защото вече е обезцветена и постепенно ще израства .
Точно преди година на тази дата 04.11 ме направиха така  Joy
Скрит текст:
smile3558
ще махна по късно снимката Simple Smile

Последна редакция: пт, 04 ное 2016, 15:55 от Анонимен

# 32
Аз май не обясних правилно. Искам да поддържам цвета, да стане какъвто беше прясно боядисан.
Няма да изсветрявам, обезветеното ще си стои както казахте, обаче нали и то все един ден ще се отмие, променя се постепенно цвета и ще дойди моят си цвят.
Идеята е да намеря боя с която да поддържам и подсилвам цвета, защото до след половин година примерно съвсем ще падне. А както виждате и рижавее. Simple Smile
Иначе обезцветеното е карамелено, близо до тъмно русото, и постепенно червеното съвсем ще се махне.
Според вас този цвят как се води сегашния ми?
Алечке, шампоан оцветител съм ползвала само от тези на Престиж, много са гадни, изсушават и нищо не ми хващат. С професионалините,нямям опит,бих пробвала, но не знам какъв да си взема и доколко ще има ефект.
Чаровна, сега си пролича колко е порастнала косата ти, има няма 10 см.

# 33
Аз май не обясних правилно. Искам да поддържам цвета, да стане какъвто беше прясно боядисан.
Няма да изсветрявам, обезветеното ще си стои както казахте, обаче нали и то все един ден ще се отмие, променя се постепенно цвета и ще дойди моят си цвят.
Идеята е да намеря боя с която да поддържам и подсилвам цвета, защото до след половин година примерно съвсем ще падне. А както виждате и рижавее. Simple Smile
Иначе обезцветеното е карамелено, близо до тъмно русото, и постепенно червеното съвсем ще се махне.
Според вас този цвят как се води сегашния ми?
Алечке, шампоан оцветител съм ползвала само от тези на Престиж, много са гадни, изсушават и нищо не ми хващат. С професионалините,нямям опит,бих пробвала, но не знам какъв да си взема и доколко ще има ефект.
Чаровна, сега си пролича колко е порастнала косата ти, има няма 10 см.
A 10 см ама друг път  Joy.В задната си част където ми е огоелн врата са едно 15 см .Като аз се подстригах преди няколко месеца и махнах поне 5 см  Simple Smile .
В момента косата ми е стигнала същата  дължина като  преди да отида да я подстрижат Simple Smile Имам и снимки от преди но не ми се занимава да качвам.

# 34
Е, аз го казвам на око, не съм я мерила  Joy
Това за една година ли? А явно и по-бързо ти расте,защото ти все я подстригваш.

# 35
  • Cyberspace
Чаровна, беше пускала линк на снимки от ФБ и си позволих да ги разгледам всичките. От всички прически, тази с която си в момента според мен най-много ти отива. На всички снимки косата ти изглежда поддържана, но тази най ти отива според мен.

Моят косопад все още е ужасен, космите ми с на навсякъде, непрекъснато падат, падат, паааадат  Shocked

# 36
Е, аз го казвам на око, не съм я мерила  Joy
Това за една година ли? А явно и по-бързо ти расте,защото ти все я подстригваш.
Да за една година .
На мен ми се вижда засилен растежа защото по принцип бавно ми расте .
Най в предните кичури най бавно расте и бретона също  newsm78 .И не знам защо така .
Отзад обаче където ми е  оголен врата обаче дръпна ужасно много .
Днес сутринта примерно бях твърдо решена ,че искам да я оставя да расте и да се видя с дълга коса.Докато не видях една прическа с по  къса коса и едва ли ще се въздържам и ще отлагам дълго  Joy .
А пък с по дълга коса ми прилича повечко .
Преди си мислех ,че съм сбъркана като не знам какво искам докато не открих вас  Hug сродните ми души  Mr. Green

Cyber добре ме сети да заключа албума ,че го отключих за да го видите Simple Smile .
И мен ме мъчи ужасен косопад.Нито витамините помагат , нито дюкрето се справя , нито давинес гела.Предната седмица беше намалял , но тази пак се върна обилния косопад . .За сметка на това расте по бързо .А може и да ми се струва ,че пада много .Най вече ми пада докато отмивам маската за коса и при сушене.През останалото време рядко засичам коса да пада .

# 37
Така е  Joy всички сме така
Аз поне със сигурност знам какво не искам, и никога няма да си направя- каре или къса коса, по-къса от до ключицата.  Също така след многото експерименти с подкъсявания, етажи, равна и не знам си какво съм установила, че на мен си ми отива дългата коса и това е. Средна дължина също, но по-малко.
Дълга коса, обемна, на добре преляти етажи и страничен бретон. Ей, това съм си аз.
Чаровна, аз пък изпуснах снимките във ФБ. И теб не съм те виждала с по-дълга коса, но съм сигурна, че ще ти отива. Затова пък беше пускала една снимка, където беше пак по-къса, като на каренце, обаче доста руса, изсветлена, най-много ми хареса там.
Косата пада, расте, пак пада. Тя си се обновява и понякога каквото и да правиш си пада известно време, докато не си реши да спре и започва да се възстановява. Това е нормално, особено този сезон. Затова хем капе, хем ви расте. Защото това е цикъл, самата коса ще се възъбнови от само себи си после.

# 38
Мисс, аз мисля че всеки малко или много знае какво му отива и какво не, но с годините просто искаме промяна, да опитаме нещо ново и така, не може да си стоим 40години с една прическа, щото така ни е най-добре. Не че не може де..имам колежка на 30 и няколко, която сакън да не си направи нещо с косата. Аз лично изобщо не й харесвам прическата, не й отива според мен, а като гледах нейни стари снимки  Shocked тя от 10 години си е все с тази прическа, никога не се е боядисвала.
Аз също гледам да си пазя гривата, но за скромните ми късни 20  Embarassed съм опитала много неща в/у нея  Laughing За кога да я пазя-като стана на 50-60 едва ли ще ми е толкова важна прическата.
Чаровна, аз лично ти харесвам повече миналогодишната прическа, много нежно ми стои, мадамско. Crazy

# 39
Поли, на същото мнение съм.
 Аз обичам да се променям(колкото и консервативна да съм на тема прическа и коса) и също съм й правила доста неща, ама просто винаги се връщам на това, което знам, че за мен е най-добре, което ми харесва най-много и в крайна сметка все натам се връщам, каквото и да правя.
 Иначе аз също познавам много хора,повечето ми приятелки всъщност нищо не си правят на косите и от години са с едни и същи прически-да не ги горят, не искат да се боядисват, докато нямам бяла коса и т.н. Дори една преса, елементарна прическа не правят, само по празници и то не винаги. Пък аз все се правя и все ми викат, че много съм се гласяла. Mr. Green
Е, то кога ако не сега. Трябва да сме различни, на мен ми действа много добре когато се променям, макар и да не правя кой знае какво. Simple Smile

# 40
Чаровна, косопада да не е от козметиката, която ползваш? Може да е и хормонален проблем. При мен при прекомерен стрес или от някои продукти, е на лице косопад. Установих, че от Интенс рипеъра на Лореал, косата ми капе. Ползвах го няколко седмици, имах за доизхабяване, но се появи отново косопад. Преди също ми се е случвало точно с тази серия и сега съм сигурна, че е от нея.От бамбуковата за обем на Алтерна, имам същите оплаквания. Сега съм с Веге чудото на Давинес (маската) и ударно на всяко измиване-Дюкре. Нещата затихнаха и си пада нормално. Сега съм в търсене на друга балансираща серия.
 bouquet

# 41
С какво да постигна тези къдрици?

image hosting over 10mb

# 42
С какво да постигна тези къдрици?

image hosting over 10mb
С маша но не знам колко мм Simple Smile
Иначе с автоматичната на филипс май стават точно същите  newsm78.
Вчера имах време да си изкарам целия ден в леглото и да си ровя на телефона  Wink .
И си гледах снимки еми имам един период на етажи , но леки и плавно преливащи се е какво да ви кажа ми много съм хубава  Joy .Май така ще искам да ме оформят като отида този месец да ме правят .

# 43
Цитат
И си гледах снимки еми имам един период на етажи , но леки и плавно преливащи се е какво да ви кажа ми много съм хубава  35 .Май така ще искам да ме оформят като отида този месец да ме правят .

Отдавна го обмислям, но последният път като поисках такива не бях доволна от подстрижката, и то при фризьорка, при която от години съм ходила.И доста се учудих как ме накълца.
 Затова ще търся на кого да се доверя и тогава ще действам. Ще изчакам и да дръпне още на дължина.  Simple Smile
Но, Чаровнице, ти ме учуди с решението за етажи. Останала съм с впечатлението, че обичаш и искаш равна коса.
Коя е тази маша на Филипс?
Иначе, ето тук съм на любимите ми етажи и с прическата, с която най-се харесвам. Но това е отпреди няколко години. Етажите започват от нивото на ушите. Цвета е 3-ка на кастинг.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 06 ное 2016, 16:00 от Miss_Bingley

# 44
Цитат
И си гледах снимки еми имам един период на етажи , но леки и плавно преливащи се е какво да ви кажа ми много съм хубава  35 .Май така ще искам да ме оформят като отида този месец да ме правят .

Отдавна го обмислям, но последният път като поисках такива не бях доволна от подстрижката, и то при фризьорка, при която от години съм ходила.И доста се учудих как ме накълца.
 Затова ще търся на кого да се доверя и тогава ще действам. Ще изчакам и да дръпне още на дължина.  Simple Smile
Но, Чаровнице, ти ме учуди с решението за етажи. Останала съм с впечатлението, че обичаш и искаш равна коса.
Коя е тази маша на Филипс?
Автоматичната Simple SmileВиждала съм къдрици с нея и стоят точно така Simple Smile Както и с автоматичната на бейби лис ще се получат.
Погледнете .Не съм любител на толкова дълги коси но тази ми хареса .

Обичам равни коси много  така е , но не преди да разнообразявам . Heart Eyes .
Такива етажи ми харесват .
 като на тази мацка фитнес моделка беше май.Или ако не е модел е любителка на фитнеса  Heart Eyes
Mother такива етажи и прическа мисля ,че ще ти стоят страхотно .

Общи условия

Активация на акаунт