Модни тенденции в прическите и всичко за косата. Тема 9

• 71 807
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
Значи...искам тази маша!  Joy май ще си я издрънча за Коледа. Чудя й се много.Толкова лесна за употреба изглежада, а къдриците точно такива,каквито искам ще станат.

# 46
Значи...искам тази маша!  Joy май ще си я издрънча за Коледа. Чудя й се много.Толкова лесна за употреба изглежада, а къдриците точно такива,каквито искам ще станат.
Да гледай клипчета в интернет и ще добиеш представа  Heart Eyes

# 47
  • Street of Dreams
Hello Hug

Също като Чаровна, с една приятелка онази вечер имахме много време за губене и пробвахме разни епове за телефона - от тези, които разменят лицата на двама души Mr. Green Ето го моят резултат с много дълга, платинено руса коса (и без грим). Тя много ме хареса, други казаха, че ме състарява. С руса дълга коса не съм била от 2005-6та, спомням си, че тогава всичкото мъж ме гледаше и ми се лепеше досадно по улици и дискотеки. Същият "проблем" го има и тази ми приятелка, косата определено хваща окото.  Rolling Eyes
Скрит текст:
който видял - видял

Последна редакция: нд, 06 ное 2016, 20:32 от OnDiNe_

# 48
Ондин, и аз те харесвам, но самото русо не ми допада, ако не е толкова бяло русо ще ти прилича повече  Grinning
Чаровнице, къде видя етажи на тия коси, за мен са си чисто равни, особено русата, която показваш на Мамчето  Blush Wink

# 49
Ондин ще ти прилича много русо но не толкова руса .
Жана етажирана са.И моята на снимка изглежда равна но има плавно преливащи етаж Simple Smile

# 50
Верно ли ?!  Blush
Отивам в ъгъла да се срамувам, аз чисто равни ги виждам  Blush Laughing Hug

# 51
  • Има много детски смях.
Машата на Филипс е много добра. Препоръчвам. От седмица съм с нея- много съм доволна. На дълги коси прави точно такива къдрици!!!  Peace
Аз пък имам нова идея фикс- дълъг боб.  Crazy

# 52
Истината е,че са си почти равни.И все пак имат едва забележими етажи.Ако се направи така Чаровна,промяната няма да е особено голяма.😊На мен това бялото русо не ми харесва.Мисля,че на Ондин ще й прилича по-тъмно русо.Бялото русо ми простее,не ми стои естествено и отива на страшно малко жени.

# 53

Имам същата фикс идея, но трябва доста да почакам да ми израснат етажите.  Tired  Но като ми е влязла мухата ... и ми се иска на момента да стане. Whistling

# 54
Tyra, глас и от мен за Cheryl Cole, страхотна е! Запътила съм се натам, уж, със смехотворната идея да стане уж и мойта така (не че ще й стигна годините  hahaha).

Последна редакция: пн, 07 ное 2016, 14:05 от пахистахис

# 55
Машата на Филипс е много добра. Препоръчвам. От седмица съм с нея- много съм доволна. На дълги коси прави точно такива къдрици!!!  Peace

Аз си направих дълъг боб!  Grinning Бях си показвала косата. Махнах горе-долу 15 см. и косата ми свежна много.  Simple Smile Странно ми е още, но определено ми харесва. Сега само цвят трябва да си избера.

# 56
На мен май не ми допадат пършавите къдрици,които прави автоматичната маша.Поне от клипчетата,които гледах.Нещо не ми е достатъчно къдраво,спираловидно и навито,както уж трябва да е. Едни отпуснати и вяли са къдриците,не добре оформени.Не ми харесва.Аз искам хубави букли.😃

# 57
Здравейте!

Не знам дали въпросът ми е за тук. Но имам това питане какви четки или гребени ползвате за косата си? Аз имам в момента тази
, но не ми допада особено. В ДМ разглеждах и имат доста избор.
Препоръчайте ми. Мерси.

# 58
  • в Кошера
Детето е с един тийзър, 2-3 години вече.
Точно тези си дни мислех, че му е време за смяна. Пак такъв тип ще й взема.

Аз ползвам четка с косми от глиган.  Mr. Green Grinning Animal Pig
Скрит текст:

# 59
Аз ползвам обикновена голяма четка от Дбъмбо,пластмасов гребен съа средни зъбци.
От къде тези четки от глиган?Каква цена са?

Общи условия

Активация на акаунт