Модни тенденции в прическите и всичко за косата. Тема 9

• 71 895
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
Цитат на: Алечка link=topic=950043.mхsg34060980#msg34060980 date=1479236317
Искам тъмно, наситено виолетово без червени отенъци.

С лилавия коректор на Макадамия на светла коса, аз станах откровено ярко лилава.  Mr. Green
Ама само коректор ли? Аз и боя поръчах, но бая се почудих. Продаваха и само коректор като пак избираш окислител.  Ама нали съм боса викам я и двете  Laughing Аз сега съм червено-лилава , но мисля, че докато стане време пак за боядисване ще падне и ще лъсне светлото.  Ако не изтрая (което е твъъърде вероятно) ще направя една маска с витамин ц да сваля каквото мога.  Най-вероятно да остана без коса накрая, ама поне късо ми ходи   Mr. Green

# 151
Мила,много е полезно тпва са машите.Трянва да реша каква искам.Може би някоя от последните три,по-дребните.То за мен предните не са никакви къдрици,а по-скоро вълни.

# 152
На мен точно средния размер ми хареса най много, един инч.

Чаровна, имам предвид обем в корена, а на снимката не ти се вижда много ясно корена, плюс това нямаш дълга и тежка черта, за която говорех  Heart Eyes

# 153
На мен ми харесаха 1 инч , 1 и 25 и следващата и 1,5 тази маша която съм харесаха се доближава до тях
http://www.remington.bg/mashi-za-kadrene/masha-za-kosa-remington … 9132-proluxe.html и е между 1,25 и 1,5 като е по близо до 1,25 май  Rolling Eyes newsm78

# 154
  • В полите на Пирин планина
Алечка, с боя и коректор в нея, ужким с идеята да премахвам жълто-оранжеви отенъци, но взех, че станах лилава. Иначе само коректор, без оксидант, съм забърквала с маска за коса, подобно на балсамите за тониране - за лек ефект, а не силен отенък и със съвсем малко количество се получава.  Peace

# 155
Lady Brinne, благодаря. Ще смеся с боята значи. Нямам търпение, а се боядисвах миналата седмица...

# 156
Новите модни тенденции  Laughing Ще стане мазало
http://www.zajenata.bg/%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D1%80%D0%B5-%D1%81%D0% … D1%87%D0%BA%D0%B8!-news75988.html

# 157
  • Варна
Ел, не се отваря страницата Sad

# 158
# 159
# 160
И на мен ми харесва, но се иска добър колорист, за да го нарпави. Съдейки по уменията на повечето, вместо тигрово око може да стане петниста хиена...

# 161
И на мен ми харесва, ама хич, хич не ми отиват толкова светли тонове. Grinning
Тайга, изтървах те, но след прочетеното съм сигурна, че изглеждаш чудесно.  Grinning
Алечка, това с петнистата хиена беше добро  Mr. Green Hug

# 162
Ми аз не виждам нищо различно в това тигрово око.Обикновени кичири,по-светли.Всъщност не разбрах защо така са го нарекли.?

# 163
Защото пълни душата  Mr. Green

# 164
И на мен ми харесва, ама хич, хич не ми отиват толкова светли тонове. Grinning
Тайга, изтървах те, но след прочетеното съм сигурна, че изглеждаш чудесно.  Grinning
Алечка, това с петнистата хиена беше добро  Mr. Green Hug

Особено съм духовита тази сутрин  Mr. Green Mr. Green Къдрокоске  Hug

Общи условия

Активация на акаунт