Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 13 тема

• 115 740
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте! Аз си направих плазмолифтинг, но за резултати ми е още рано да говоря, тъй като още съм синя на места. Иначе ми сложи и в бръчиците на челото и е видимо опънато.
Имам въпрос към тези, които са си слагали ботокс в челото - като при поставяне на филъри ли е? Има ли някакви странични ефекти неприятни? И на каква цена е било при вас? Благодаря  bouquet

# 511
при поставяне на ботокс около очите (имам нужда отдолу най-вече) има ли синини или подуване и ако се получава за колко дни минава? чудя се дали да не се бодна преди Коледната почивка ...

Нямала съм синини или оток от ботокс, но и около очите не съм слагала.
Синините стават когато се нацели кръвоносно съдче. А при ботокса се целят нервните окончания.
Не би трябвало да има синини според мен. Peace

При всяко убождане може да се нацели кръвоносен съд и да се получи синина Wink.

# 512
  • София
Здравейте! Аз си направих плазмолифтинг, но за резултати ми е още рано да говоря, тъй като още съм синя на места. Иначе ми сложи и в бръчиците на челото и е видимо опънато.
Имам въпрос към тези, които са си слагали ботокс в челото - като при поставяне на филъри ли е? Има ли някакви странични ефекти неприятни? И на каква цена е било при вас? Благодаря  bouquet

Много е писано за ботокса.
При мен беше много по-лесно и бързо от поставянето на филър.
Нямала съм странични или неприятни ефекти. Твърди се, че след поставянето му не трябва за се ляга в продължение на няколко часа. Аз лично не съм спазвала такова нещо.
Разгръща се до 10 дни. Да се внимава в съчетание с др процедури.
http://www.medica-aesthetica.com/bg/Proceduri/2/%D0%91%D0%BE%D1% … D0%BE%D0%BA%D1%81
Цената е нещо много разтегливо. Дерматолозите получават ботокса под формата на прах и всеки си го разтваря според собствените си предпочитания, виждания, необходимости. Реално няма как да знаеш каква концентрация са ти сложили, защото това никъде не е отбелязано. Ето нещо примерно:
http://dermaellite-bg.com/%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B8/

Извинявай за непоискания съвет Peace но щом от плазмолифт си синя на места, по-добре не ходи повече при дерматолога, който ти го е правил. Peace

# 513
  • София
Скрит текст:
при поставяне на ботокс около очите (имам нужда отдолу най-вече) има ли синини или подуване и ако се получава за колко дни минава? чудя се дали да не се бодна преди Коледната почивка ...

Синините стават когато се нацели кръвоносно съдче. А при ботокса се целят нервните окончания.

При всяко убождане може да се нацели кръвоносен съд и да се получи синина Wink.
[/quote]

Може. Joy Особено ако си "голям" специалист. Wink Laughing

# 514

Слагала съм и на челото, и около очите. Между другото на вторите боли дори по- малко, противно на моите очаквания. Получи ми се една едва забележима синка от едната страна, с размер около 3-4мм, много бледа, мина ми след 2-3 дни. Всичко ми излезе 250лв., но всъщност това е индивидуално, според количеството.

# 515
Mayyal, благодаря ти за отговора!  Там където правих плазмолифта вече за трети път правя устни и не съм имала синини. Сега са в зоната около очите, а челото и брадичката където също трерира нямам. Може би ще и дам шанс, надявам се да е било инцидентно. Благодаря за съветите.   Бих се възползвала отново да попитам  Hug bouquet

# 516
  • София
Chicci, да права си. И аз бих продължила на същото място. На всеки се случва да направи синка.
Помислих, че ти е за първи път За това предложих ново място. Peace
Извини ме. bouquet

# 517
  • Пловдив
Правила съм, около очите и гневната бръчка. Не боли, много по-малко се усеща, отколкото при поставяне на филър ХК Peace. Оток не съм имала, първият път имах едва едва забелижимо хематомче, което изчезна за 2-3 дни, и беше видимо само за мен Peace. Последният път правих процедурата в обедната си почивка, никой нищо не разбра Peace

# 518
Имам ботокс на гневната бръчка, една зона 5 точки, 25 единици. Не е болезнено, първо ме намаза с обезболяващ крем, изчакахме около 15 минути и тогава инжектира ботокса, като метода е следния,  смръщваш се, хваща мускула, после  отпускаш и инжектира ботокса, иглата е толкова малка и фина, че не се усеща боцването. Държа да подчертая, че ботокса беше разтворен пред мен, като стикера с индетификационния му номер се залепва в паспорта ми, като гаранция за качеството на продукта.
След процедурата да се избягва навеждане на главата, две седмици да не се масажира мястото, без  спорт в същия ден, да не се правят  други процедури и ме посъветва когато се сетя да повдигам веждите нагоре.  
По въпроса за цените е относително. Има значение на колко зони или ако  правиш  други процедури естесвено се прави отстъпка.

Обаче с ботокса около очите, внимавайте, понякога торбичките можело да се задълбочат след ботокса.

# 519
Искай качествени импланти  Peace Не просто евтини. Ниската цена не рядко е такава по тази причина  Peace

Къде ще се консултираш?

Първата ми консултация ще е в Скин Системс при д-р Крахтова. Взех си ваучер за 15 лв.
Видях, че разполагат с много видове импланти. Защо капковидните са по-скъпи от кръглите?

Защо при доктор Крахтова ще се консултираш? Тя нали е дерматолог?

# 520
Здравейте, може би мястото не е точно тук, но искам да споделя рецепта за един доста добър пилинг с уникален ефект и то веднага, сравнявам го с повърхностен пилинг без гадното белене! Трябва да се има предвид, че не е подходящ за кожа с акне или пък много раздразнителна/чувствителна кожа.
1. Измивате лицето само с топла вода
2. Изцеждате лимонов сок и нанасяте обилно с памучен тампон, изчаквате около 5 мин
3. Обелвате един суров картоф и хубаво обтърквате кожата докато премахнете лимона;
4. 1 лъжичка сода+пчелен мед се смесват добре за да се получи гъста каша. Хубаво втърквате в кожата с масажни движения.
5.Изплаквате с хладка вода и нанасяте ампула хиалурон, ако нямате такава - дълбоко хидтратиращ крем.

# 521

Обаче с ботокса около очите, внимавайте, понякога торбичките можело да се задълбочат след ботокса.

Mомичета, благодаря много за отзивите.  Hug
MayyaI, оценявам всеки съвет. чета много внимателно и се чудя какво да направя.  Thinking Процедурите извън БГ са много различни и в пъти по-скъпи. HIFU i Viva не са разпространени. За Freez ще ходя януари, защото имали лекар само в сряда а нямам повече почивни дни тази година. Тук на 'дамите' не им пука много и не са се разтърчали да се разкрасяват и аз само от този фоум черпя инфо. Средата ми е много корпоративна, главно мъже и като се разтърсих това, което намерих е прекалено скъпо за мен. Установих, че за мен най-добре ще работи комбинацията дермафилър и ботокс. Обаче сега като казахте за торбичките, че могат да се задълбочат ме върнахте в първи клас.

# 522
Това, което казвате за ботокса и аз го знам. За него е задължително да бъде поставен правилно и да се спазват точно моментите за подновяване. Важна е лекарската преценка и умение, за да може хем да сме красиви, хем околните да забелязват, че ни е поставен.

S T A R D U S T , за изразени торбички май само блефаропластиката е спасение.

# 523
  • София

Скрит текст:
Mомичета, благодаря много за отзивите.  Hug
MayyaI, оценявам всеки съвет. чета много внимателно и се чудя какво да направя.  Thinking Процедурите извън БГ са много различни и в пъти по-скъпи. HIFU i Viva не са разпространени. За Freez ще ходя януари, защото имали лекар само в сряда а нямам повече почивни дни тази година. Тук на 'дамите' не им пука много и не са се разтърчали да се разкрасяват и аз само от този фоум черпя инфо. Средата ми е много корпоративна, главно мъже и като се разтърсих това, което намерих е прекалено скъпо за мен. Установих, че за мен най-добре ще работи комбинацията дермафилър и ботокс.
Обаче сега като казахте за торбичките, че могат да се задълбочат ме върнахте в първи клас.

А, не не! Няма защо да е връщаш в 1-ви клас. Simple Smile
Аз бях невероятно шубе преди да сложа филър. То не бяха тръшкания, охкания а и подпомогната от близките си, които незнайно от къде се осведомяваха за "ужасите от интервенции" съвсем издухах.
Подпомогната от съфорумка-алена и от инат сложих филър в бузи/скули/ преди 3 г. Който все още НЕ съм подновявала. Ботокс в чело и той там някъде. И той не е пипан. Обаче, 2 пъти съм слагала в пушаческите бръчки. Държи си. Wink

Скрит текст:
Това, което казвате за ботокса и аз го знам. За него е задължително да бъде поставен правилно и да се спазват точно моментите за подновяване. Важна е лекарската преценка и умение, за да може хем да сме красиви, хем околните да забелязват, че ни е поставен.

S T A R D U S T , за изразени торбички май само блефаропластиката е спасение.

И ти си права. Ама докато намерим читав "блефаропластик", то май вече няма да има необходимост. Laughing Аз лично бих опитала с ботокс. Не е като да е до живот. И филъри след ботокса може да се сложат. Естествено всичко, което пиша е само теоретично. Няма как да знаем колко са големи торбичките на S T A R D U S T . Peace 

# 524
Mayyal, отново благодаря за споделеният опит! Ботокса и скулите само веднъж си правила и не се е наложило още подновяване ли? Аз четох, че държи около 6 месеца ботокса, но че след няколко поставяния може с години да не се наложи подновяване. Лично аз за момента съм доволна от опънатото чело с плазмолифта, но със сигурност трайността ще е кратка. Лекарката, която ме прави след запитване от моя страна каза, че по-изразени скули ще ми стоят добре, но ми предложи първо да ги оформи с плазмолифт(каза че трайността ще е около 2 месеца) за да се видя как ще ми стои. Та се интересувам от всичко по въпроса за скули, ботокс  Laughing Иначе устни правя от три години с juvederm веднъж годишно.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт