Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 13 тема

• 115 760
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
  • в 1001-та нощ
Аз също мисля, че е доволна от ботокса и филъра  Peace но не ми се влизаше в обяснителен режим  Twisted Evil

# 496
  • София
Пак съм аз, помните ли ме, само питам и разпитвам Simple Smile
Понеже никак не мога да намеря време за Вива, та сега се чудя, дали да не си спретна едно hydrafacia+intraceuticals+1 пр. VENUS LEGACY?
Мислите, че ще има ефект на избистряне, заличаване на малко бръчици, легасито трябва да помогне и за нов колаген?Wink
А ръцете пак ли с легаси, да се постегнат?

# 497
  • в 1001-та нощ
Мислиш, че Вива ще ти отнеме повече време от "едно hydrafacia+intraceuticals+1 пр. VENUS LEGACY" ли?  Thinking Rolling Eyes

За ръцете Легаси - да  Peace

Мисля, че тези процедури не са предвидени да се правят по една и толкова  Peace

# 498
Ако се цели само моментно светване и опъване можеш да пробваш, ще имаш. Но за дълготраен ефект трябва да са по повече процедури. За изграждане на нов колаген Вива, но пълния резултат се вижда около 3 месеца след края на серията.

# 499
  • София
Алена, неее. Аз говоря за времето за след процедурата, въстановяването Simple Smile
Жаклин а Легасито нали и него го дават за колагена, че подпомага или според теб си трябва Вива?

# 500
Ботоксът се продава на прах и се разрежда от лекаря  Peace според указанията за зоната, която ще се третира с него. Може да се съхранява няколко дни в хладилник и ако няма ефект - може да е или от концентрацията, съхранението ...

Люси имаше хубави обяснения преди, може да ги потърся  Peace
Ботокса е най- скъпото "лекарство" в света. Ако погледнеш шишенцето не виждаш абсолютно нищо- все едно че е празно Wink. Разреждат го с обикновен физиологичен разтвор.
http://diepresse.com/images/uploads//2/c/9/410313/u_BOTOX_BOTULINUM_TOXIN.jpg

# 501
Ивка, тъй като съм правила Ексилис, който е на принципа на Легаси, знам че докато правех процедурите и няколко месеца след това кожата е загладена, но при мен лично на 4-5 месец всичко беше в изходна позиция. Надявам се с Вива резултатите да са по трайни, по това което изчетох и след консултация в салона имам такива очаквания. Ще мога да кажа със сигурност дали е така догодина:) То вечни неща няма иска се редовна грижа и подръжка, аз много искам да забавя боцкането, не мога да се престраша някак.

# 502
Съжалявам, но ще споделя едно не толкова позитивно мнение за Нирвана  Confused
На втората процедура Венус Легаси за крака разпределението на зоните беше тотално различно от това, за което се бяхме договорили. И понеже се бях отпуснала, с изненада разбрах, че процедурата е свършила, а не сме минали участците, които бяхме набелязали при началния разговор  Rolling Eyes. Момичето само вдигна рамене и каза, че това и било записано в картона. Е, хубаво, ама ние сме говорили за друго   Twisted Evil Все пак плащам доста голяма сума, за да получа това, което искам.

Другото пък беше, че обяви пакетът ми за лице за приключил, а по програма има Хидрафейшъл+ 3 Венус Легаси за лице + Интрасютикълс. Та тази последната процедура момичето реши да ми я отнеме.

Доста съм разочарована. Отидох с добри очаквания,  Confused

# 503
Дан, защо не повдиган въпроса пред Натали, или пред майка и, момичето може много
неща да каже. Ти кажи че си недоволна и защо. Щом плащаш за услуга трябва да я получиш. Аз не бих си замълчала изобщо.

Последна редакция: сб, 03 дек 2016, 09:33 от JACKLIN*

# 504
Наталия я нямаше. По телефона каза "Да, да служителката е права, така е". Мисля да звънна и да говоря лично с нея и все пак да си получа това, за което съм платила.

# 505
Ами щом си убедена, че така сте се уговорили си търси правата.

# 506
  • в 1001-та нощ
kikamora  Hug благодаря Simple Smile Интересно е Simple Smile Нямаше да предположа Simple Smile Аз не съм виждала ботокс и не са ми слагали Simple Smile Тук преди пишеше една практикуваща в чужбина лекарка и нейните мнения бяха доста полезни Simple Smile

DanMary да не би да са ти объркали картона? Т.е.  да са извадили друг картон на човек с подобно на твоето име?

Мисля, че  е хубаво да отидеш на място, да разговаряш с управителката - да извадят картона, да видите какъв пакет си предплатила и по регистрираните в него посещения да преброите заедно - дали си ги ползвала и кога  Blush Предполагам, че ще се извинят и ще те компенсират Simple Smile

Не е лошо, както при тях има картон - да има аналог и за клиента, който да стои в него Simple Smile Така беше в един друг салон, който съм посещавала преди  Peace

# 507
И аз не съм си слагала ботокс, но няколко пъти съм виждала на живо, дори се чудех дали изобщо има нещо вътре.

# 508
при поставяне на ботокс около очите (имам нужда отдолу най-вече) има ли синини или подуване и ако се получава за колко дни минава? чудя се дали да не се бодна преди Коледната почивка ...

# 509
  • София
при поставяне на ботокс около очите (имам нужда отдолу най-вече) има ли синини или подуване и ако се получава за колко дни минава? чудя се дали да не се бодна преди Коледната почивка ...

Нямала съм синини или оток от ботокс, но и около очите не съм слагала.
Синините стават когато се нацели кръвоносно съдче. А при ботокса се целят нервните окончания.
Не би трябвало да има синини според мен. Peace

Общи условия

Активация на акаунт