Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 13 тема

• 115 014
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Не съм влизала известно време и толкова нови неща има. Въпреки че съм в деликатно състояние и следя само информативно ми стана много интересно за новите процедури, особено където споменавате стриите, че при мен започнаха да се появяват. Simple Smile Преди съм ги третирала с мезо, но на малки участъци и пресни.
Киара и a.l.e.n.a, ако изглеждах като вас, нищо нямаше да пипам, мъжете ви знаят ли какви  късметлии са?

# 106
Че не съм редовен посетител, не съм, ама евала ви правя момичета, за две седмици в нова тема сте влезнали и тя вече набъбва, човек не може да ви смогне. Simple Smile
Искам да питам тези, които са слагали ботокс на гневната бръчка, усещат ли го безчувстевено после мястото и как са с мимиките?
Защо сте махнали снимките, за неосведомените като мен щяха да са от голяма полза.

# 107
  • Пловдив
Че не съм редовен посетител, не съм, ама евала ви правя момичета, за две седмици в нова тема сте влезнали и тя вече набъбва, човек не може да ви смогне. Simple Smile
Искам да питам тези, които са слагали ботокс на гневната бръчка, усещат ли го безчувстевено после мястото и как са с мимиките?
Защо сте махнали снимките, за неосведомените като мен щяха да са от голяма полза.
Безчувствено съм го чувствала мястото само няколко часа непосредствено след процедурата. На следващият ден вече–Не Peace. Мимики....като подейства ботокса, ограничени за, а бръчките при мен бяха абсолютно загладени.

# 108
  • в 1001-та нощ
При мен днес е седми ден от процедурата - лицето ми е напълно изчистено. Снощи без да искам си капнах горещ восък над горната устна - там, където падна капката - повърхностният слой на кожата направо се обели. Предполагам след процедурата - макар видимо кожата да е добре и здрава е и деликатна и чувствителна и трябва да се пази.

# 109
Аз нямах безчувственост след слагането на ботокс, само съвсем леко беше зачервено мястото на обождането, но след  час и то изчезна, може би зависи колко са ти сложили. Не ми пречи на мимиката, никой не е разбрал, че съм слагала ботокс, движа веждите спокойно, единствено не мога да се смръщя и гневната изчезна.

a.l.e.n.a, с тези свещи романтика е имало при вас. Simple Smile

# 110
  • в 1001-та нощ
Аз обичам да паля - декоративни, ароматни ... и често го правя Simple Smile Тази беше в една тясна декорирана чаша. Восъкът беше намалял и ми беше трудно да достигна фитила със запалката, но нямах кибрит и упорствах и .... стана белята   Sad

# 111
Здравейте, сложих филър на околочният контур. Процедурата направи д-р Ванеска, страшно лека ръка има, всичко мина без проблем, хлътването моментално се повля, макар да няма уау ефект, защото при мен положението е много тежко. Според докторката трябва да сложа още един филър не по-късно от 4-5м. и един в скулите, загубила съм много мазнина в тази част на лицето и хлътванията са доста големи. Цената беше 480лв. /за протокола  Laughing/

# 112
Здравейте, сложих филър на околочният контур. Процедурата направи д-р Ванеска, страшно лека ръка има, всичко мина без проблем, хлътването моментално се повля, макар да няма уау ефект, защото при мен положението е много тежко. Според докторката трябва да сложа още един филър не по-късно от 4-5м. и един в скулите, загубила съм много мазнина в тази част на лицето и хлътванията са доста големи. Цената беше 480лв. /за протокола  Laughing/
А какъв филър ти сложи?

# 113
Понеже не разбирам какво точно имате в предвид, може ли да Ви помоля да публикувате снимка на нормални (нехлътнали) очи и на хлътнали очи. Praynig Peace

# 114
  • Пловдив
Поздравления!Знам какво е,защото и аз бях така,а дори и сега ефектът да не уау ще стане като допълните.Междудругото догодина и аз мисля да добавя още мъничко.

# 115
А какъв филър ти сложи?

Teosyal

# 116
Поздравления!Знам какво е,защото и аз бях така,а дори и сега ефектът да не уау ще стане като допълните.Междудругото догодина и аз мисля да добавя още мъничко.

Ох дано се повлияе повече, защото днес пък не виждам кой знае каква разлика

# 117
  • в 1001-та нощ
Вероятно наистина има нужда от още  Peace Вземи си и ХК на дражета за кожа  Peace

# 118
Вероятно наистина има нужда от още  Peace Вземи си и ХК на дражета за кожа  Peace

Още днес ще си взема, това нещо с очите ми се случи последната една година. Ужасно хлътване и уморен вид.

# 119
  • Пловдив

Ох дано се повлияе повече, защото днес пък не виждам кой знае каква разлика

Доста често филърите се нуждаят от време за да се "разгърнат". Поне при мен е така Peace. И при назолабиалните и в скулите след около месец стана по-добре отколкото в самото начало Peace.

Общи условия

Активация на акаунт