Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 13 тема

• 114 912
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
  • в 1001-та нощ
Венус легаси именно и стяга кожата - при мен много видимо на дупето - където имам стегнат мускул, но кожата поувисваше и с процедурите се прибра, и дупето е повдигнато Simple Smile

# 196
Потвърждавам! Стегна се кожата от вътрешната част на бедрата от Венуса и брича се ороменя с всеки ден:) Започнах и упражнения, по сто клека и малко крос тренажор да помагам:)

Този път моето възстановяване след Вива е по- бавно, с около два дни назад сякаш, вчера все още имах отоци около очите сутрината, през ценя се разнесоха. Днес съм вече без тях, но като цяло съм си подпухнала леко и кожата ми е пясъчна. Това ще изчезне в събота, но и очаквам ефектът да е вече съвсем видим. На мъжа ми му няма нищичко идеален е, не е честно:))

# 197

Добре де, ще отговори ли някой дали тези процедури са лазерен ресърфейсинг.

Аз не разбрах за какво питаш  Thinking

Въпросът ми е всичките тези процедури като Ексилис,  Венус, Хайфу не са ли лазерен ресърфейсинг, просто имат различни имена заради апаратите?
Вярно ли е, че за торбичките под очите, само операция помагала?

# 198
Избоените са радиочестотен лифтинг, Вивата е на друг принцип, не загрява външно, а прониква на различана, според задаената дълбочина в дермата. Активира мощно производство на колаген, заличава пигментация и белези, докато Легаси по скоро подобрява контура и стяга.

# 199
След пилинга в понеделник, днес се обелих цялата. Кожата е още много зачервена, нямам търпение да се успокои за да видя пигментацията  Thinking

# 200
  • в 1001-та нощ
След пилинга в понеделник, днес се обелих цялата. Кожата е още много зачервена, нямам търпение да се успокои за да видя пигментацията  Thinking

Търпение се иска, еххххх  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

...Въпросът ми е всичките тези процедури като Ексилис,  Венус, Хайфу не са ли лазерен ресърфейсинг, просто имат различни имена заради апаратите?
Вярно ли е, че за торбичките под очите, само операция помагала?

Много са различни процедурите. В нета има подробни обяснения какво е лазерен ресърфейсинг.

# 201
Венус легаси именно и стяга кожата - при мен много видимо на дупето - където имам стегнат мускул, но кожата поувисваше и с процедурите се прибра, и дупето е повдигнато Simple Smile
Утре започвам с по 6 процедури от двете! Ще споделя резултатите после Crazy

# 202
  • в 1001-та нощ
Ейййй, супер - тъкмо ще имаме някой с опит в Скин лайн  Blush През колко време ще бъдат?

# 203
Ейййй, супер - тъкмо ще имаме някой с опит в Скин лайн  Blush През колко време ще бъдат?
LPG понеделник и петък, а venus в сряда и така 3 седмици, надявам се да има добър ефект. Ако има, най-вероятно ще продължа. Добре ли ти звучи?

# 204
  • в 1001-та нощ
Добре звучи, а Венус по колко минути и къде?

Аз трябва да отбележа, че след 1 процедура Вива - напълно се заличиха някои дребни бръчици под очите. Сега там е идеално гладко  newsm44 newsm68 Иначе - след самата процедура е дехидратирано и изпайдушено и бях малко на тръни тази толкова деликатна зона как точно ще се възстанови Simple Smile

# 205
Добре звучи, а Венус по колко минути и къде?

Аз трябва да отбележа, че след 1 процедура Вива - напълно се заличиха някои дребни бръчици под очите. Сега там е идеално гладко  newsm44 newsm68 Иначе - след самата процедура е дехидратирано и изпайдушено и бях малко на тръни тази толкова деликатна зона как точно ще се възстанови Simple Smile

Корем и вътрешна част на бедрата по 30 минути всяка зона, общо 1 час. Много съм доволна, защото промениха промоционалните зони за мен. Обявеният пакет беше 6 lpg и 3 venus вътрешна част на бедрата и подарък 3 venus външна част. 

# 206
  • в 1001-та нощ
Е, супер - добре сте го направили  Peace трябва да са гъвкави - всеки от нас има различни потребности и в крайна сметка - трябва да сме доволни  Blush

Ще очаквам да споделиш, като започнете Simple Smile Имай предвид, че Венус легаси затопля - може за самата процедура да се облечеш по-леко. Аз мисля другия път да си взема един потник, който да облека над сутиена и така. Че като потекат едни реки .... от мен - леглото е мокро, аз ...  Twisted Evil И може би са ти казали, но и аз - да пиеш вода - преди, след ..... да помагаш на процесите  Blush

# 207
Какъв ти потник, гола съм само по сутиен и пак оливам, три часа са това! Буквално чувствам как се топя:)

# 208
Ох, ужасни жени сте  Laughing

В събота отивам да правя Венус Легаси на лице /в Нирвана/, вие сте виновни.  Crossing Arms Laughing И ще се консултирам и за тяло. Ще фалирам  ooooh!

# 209
Е, супер - добре сте го направили  Peace трябва да са гъвкави - всеки от нас има различни потребности и в крайна сметка - трябва да сме доволни  Blush

Ще очаквам да споделиш, като започнете Simple Smile Имай предвид, че Венус легаси затопля - може за самата процедура да се облечеш по-леко. Аз мисля другия път да си взема един потник, който да облека над сутиена и така. Че като потекат едни реки .... от мен - леглото е мокро, аз ...  Twisted Evil И може би са ти казали, но и аз - да пиеш вода - преди, след ..... да помагаш на процесите  Blush

Да, дадоха ми и списък с указания, които трябва да спазвам по време на пакета - повече вода, по-млако солено, сладко и още много неща Laughing

Общи условия

Активация на акаунт