Забременели след ин витро - тема 31

• 52 751
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Честито, Шоши:))) супер мерки:)) скоро да сегушкате вкъщи:)

# 121
Честито Шоши, да ви е жива и здрава манекенката. Hug

# 122
Магнитче, по думите на док всичко е идеално - тоест отговаря си на седмиците и всичко му е ОК Heart Eyes Чакай да ти споделя - кръвотокът е станал перфектен по думите на док. Тя мисли, че е от АП, а аз от рибеното масло на Сигридов - евала на перко Laughing

Jeran, според ей този калкулатор http://www.calculator.net/pregnancy-weight-gain-calculator.html, аз съм с около кило над нормалното (според ръста ми и началните кг), но дано си наваксам и да не кача повече от необходимото. Ако ли не, като се роди ще ги свалям Wink

# 123
Хип, хип, урааа, браво на Мама Шоши, и на бебка. Много здраве за всички ви...

# 124
Шоши,честита ти радост  bouquet Да ви е много здрава принцесата,да расте много щастливо и безгрижно дете  Hug

# 125
Честито и от мен  Simple Smile

# 126
Шошии, да ви е жива и здрава малката манекенка! Да расте висока, умна и много, много да слуша Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 127
Мерси, мацки! Аз още не мога да се осъзная! До вчера нещо ми лазеше в корема, от днес е вече навън. Не мога да си я разгледам още, чакам да си ми я докарат. Само снимките зяпам. Не мога да повярвам, че мина времето, че устискахме и сега съм вече Мама! Уникално е!

# 128
  • От Луната
Шоши, браво! Голямо честито и леко възстановяване! Как ще се казва малкото човече?
На малката бузанка, да пожелаем, щастливи бебешки дни изпълнени с много цветове и приятни емоции  Heart Eyes

Електра, браво и на вас ...  bouquet
Килцата не са ми важни, следвам препоръките на Сигридов, и така ... иначе слон щях да стана - 100%
Че е прерко, перко е, но с тази негова работа, едва ли е нещо ненормално  Mr. Green .

Аз вече ударих два б12 и съм като нов човек!  Shocked

За миене няма ли специални препарати за бебета? Аз съм си сложила веро за миене на детски съдове, също и течен сапун с диспенсър, ще стерилизирам поне до 6м.

Чакайте да ви покажа днес на какво попаднах. Много ми харесаха някой комплекти. Търся хубави платове за да ушия спално бельо и обиколник? Някоя от вас да е търсила?

# 129
Аз съм с гел за пране, омекотител, веро, препарат за количка, за играчки и за петна. Ползвала съм първите три  Mr. Green

# 130
  • От Луната
Първите три определено има нужда ... гел за пране съм харесала на Сано, омекотител Коколинооо, аз и моите дрехи си пера с него Simple Smile, и верото не знам. Видях някакви в Хиполенд ... ще се купи към края.

# 131
Шоши, честито мила! Много се радвам за бебка и теб! Да се оправяш бързо и да си се гушкате у дома ,)WinkWink.

Електра, ти като рибено масло Мöllers ли взимаш? На мен Сигридов ми го изписа и ще го почвам от днес. Каза ми да пия и билкова кръв. Сега чета на опаковката, че при прием на желязо не се усвоява Тироксина за щитовидната жлеза. Някой имал ли е подобен проблем? Аз тироксина го пия сутрин първи и ще чакам освен с желязото да мине някой друг час. Дано не е проблем.

# 132
  • От Луната
Зози, желязото го пия вечер ... или в 5 следобед, но трябва да избягваш млечни - 4часа, и хранене също - 2 часа, много ограничава, също 8 часа от Еутирокса. Затова вечер, заедно с витамините в 22ч.
Билковата кръв преди вечеря в 19ч.
Имам аларми за всичко Sad

# 133
Шоши, честито  Hug
Аз омекотител не ползвам по принцип.

# 134
Момичета, днес в 8.15 развалихме рахата на беба и я изкарахме на бял свят при нас! На мама манекенката е 3850 грама и 52 см! Евала на екипа, евала и на мен - всички се държахме мъжки и секциото мина супер леко!
Безумно съм щастлива! Направо ми иде, да махна системи и катетри и да направя маратон до стаята на беба!

Честито на мама Шошии,да бъде здрава и винаги усмихната малката бебка,да бъде радост на мама и гордост на тати!
И Шошии.....не бързай с маратона,знам какво е чувството..не може с думи да се опише.Утре ще си ти дадат бебка при теб като те преместят да си се грижиш за нея🍒.Бързо възстановяване ти желая,гледай да се движиш повече първия ден като те вдигнат,така после ще ти е по лесно и безболезнено Hug

Общи условия

Активация на акаунт