Забременели след ин витро - тема 31

• 52 749
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • От Луната
Бомба, има приставка, която се слага на пералнята и така върху нея идва сушилнята. Еднакви са като размер.

# 106
Да, Бимба, с размерите на пералнята са и имало специални поставки, върху които се слага сушилнята.

Моята стои отделно, не е върху пералнята, защото живот и здраве смятаме нова пералня да купим като наближи момента.

Не, не са измачкани. Има различни програми в зависимост от това какво сушиш, има и допълнителна опция за по-фини дрехи. Има и опция да ги оставил леко влажни, като за гладене, ако прецениш. Като ги извадя веднага, още топли и като ги сгъна - няма проблеми. (Ако примерно презрамки на потник са се увъртяли около крачоли на панталон - защото аз понякога тикам всичко едновременно - и крачолите излязат от сушилнята като хармоника - това не е от сушилнята Simple Smile )

# 107
Сушилните не са ли с размера на пералня? И след като се изсушат дрехите не са ли смачкани?

Не, точно обратното. Тотален мит е твърдението, че в сушилнята дрехите се мачкат. Е, ако я натъпкаш до краен предел - може, но сушилните обикновено имат по-голяма вместимост от пералните, точно поради тази причина.

# 108
Аз преди време имах комбинирана пералня със сушилня, тва преди 15 год, и тя ми вадеше смачкани дрехите. И сега в новото жилище затова не си купихме, но като ви слушам....

# 109
  • София
До колкото знам, сушилните се монтират в помещение с отдушник и се връзват с кюнец към него
има и такива, но са по-малко.
Повечето си събират водата в контейнер или се връзват към канал като пералнята.
Моята е в един коридор метър на метър и половина, влага няма никаква, само се постопля помещението.
Аз не съм мн. запозната. Единствената сушилня с която съм имала по-близка среща е в наблюдаваното жилище, в което работя. А тази е вързано точно така. Не знаех, че има и други варианти

# 110
Момичета, някой от вас ползвал ли е по време на бременност Гинофит (срещу бактериална вагоноза)?

# 111
2в1 мачкат дрехите защото вместимостта е една и съща. Сушилнята трябва да е отделно и да е с по-голяма вместимост, за да не се натъпкват дрехите в барабана.

# 112
Зози, ако док ти го дава не го мисли толкова Simple Smile

Момичета, да ви откъсна малко от гладещата и сушаща тема Mr. Green
Дали е нормално за една седмица да кача 1 кг, а следващоте две нито един newsm78 Иначе съм +8 кг от началото до сега.
А бебето нормално ли е да е порастнало за две седмици само с 40 грама?

# 113
Ekektra, и аз съм имала такива седмици с голямо наддаване, после пък хич. Мисля си, че всъщност това се дължи и на факта, че луната е била в определена фаза тази седмица, т.е в едната си задържала течности, а в другата си се освободила от тях Simple Smile А за бебчето, май не растат равномерно, но дали не можеш да допуснеш и лека грешка в измерването, колкото и да е добър докторът Hug

# 114
Момичета, днес в 8.15 развалихме рахата на беба и я изкарахме на бял свят при нас! На мама манекенката е 3850 грама и 52 см! Евала на екипа, евала и на мен - всички се държахме мъжки и секциото мина супер леко!
Безумно съм щастлива! Направо ми иде, да махна системи и катетри и да направя маратон до стаята на беба!

# 115
  • София
Шошии,честита малка "голяма" принцеса!Да ти е жива и здрава и много да ви радва!Радвам се,че всичко е минало леко,бързо възстановяване и скоро да сте си в къщи!  bouquet

# 116
Шошии, супер Hug Да ти е жива и здрава малката принцеса, а ти се възстановявай бързо, за да се гушкате по-скоро вкъщи Simple Smile

Хелиос, мерси bouquet
Те измерванията са от различни места - едното на ЖК, другото на ФМ. Така че може наистина едното да не е много точно.

# 117
Момичета, днес в 8.15 развалихме рахата на беба и я изкарахме на бял свят при нас! На мама манекенката е 3850 грама и 52 см! Евала на екипа, евала и на мен - всички се държахме мъжки и секциото мина супер леко!
Безумно съм щастлива! Направо ми иде, да махна системи и катетри и да направя маратон до стаята на беба!

хаха Шоши, прекрасно знам как се чувстваш  newsm44 Да ти жива и здрава принцеската ! Ама че мерки - йей ! smile3501 На теб бързо възстановяване и скоро да се гушкате всички у дома. Най-голямото щастие ти се случи.  newsm51

# 118
Шошиииии, прекрасна новинааааа  bouquet Да ви е жива и здрава сладката манекенка , а ти бързо да се възстановяваш  Hug  Heart Eyes

Електра, ако отговаря на седмиците, не е толкова важно колко са грамовете за две седмици  Peace както и това с наддаването - аз един път съм надолу, после нагоре, зависи какво си яла и какво е взел бебчо от теб  Hug

Аз също съм със сушилня, която седи в кухнята до пералнят и няма да гладя нищо, освен ако не се налага. Сушилните без термопомпа по често мачката дрехите, както и комбинираните  Peace Миялна имам, но бебешките ще стерлизирам поне до 6я месец нон стоп. Иначе съм супер алергична към препарати, но от миялната нямам проблеми, може и защото ползвам дълга програма и високи градуси и чиниите не излизат лепкави, личи им само защото водата ни е ужасно ужасно варовита и веднага се вижда разликата. И при мен няма влага от сушилнята, само лек аромат и топлина  Wink

# 119
Шоши, сутринта с поглеждането в календара първо се сетих за теб, че днес е денят ylinfant И на няколко пъти надничах тук , за да видя има ли новини BlushДа ви е жива и здрава бебка, а ти си герой , знам те аз bouquet , ще има сега да се гушкате на воля с манекенчицата Hug

Електра, и аз така за 3 дни качих 1кг, от постоянните, а преди това имаше период , в който одържах фронта. И аз съм до теб +7кг съм.

Общи условия

Активация на акаунт