Забременели след ин витро - тема 31

• 52 746
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Гладя всичко на бебетата орвъте и отвън, много обичам изгладените дрехи ( цялото голямо семейство е добре изгладено). Сушилня нямам, (балкона не ми е остъклен но е много ветровито, ако дрехи останат за повече от час на простора изсъхват бързо, иначе ги търся по другите балкони  Embarassed Mr. Green),когато се нансяхме в новото жилище ММ искаше да вземем аз не и не взехме, миялна имам и я ползвам много.

# 91
  • София
Ние не можем без миялна. Не, че всеки път пускам. Доста често си мия на ръка, даже с био препарат, който не ми изсушава ръцете, че правя някаква алергия от обикновените препарати за съдове и ръцете ми се белят и стават крайно сухи. Миялна пускам, ако имаме гости, което при нас не е толкова рядко и ако са се събрали много чинии.
Сушилня ще купуваме и ще стои над пералнята. Но по-нататък и то не толкова за да не гладя, а защото нямам тераси (и двете са усвоени) и простирането обикновено ставаше на вътрешна сушилка или върху парното. Ама сега като дойде бебешита няма как постоянно да се сушат вътре, защото ще правят доста влага.

Явно за олекотените завивки ще се взема решение в движение, но смятам да си свиква в чувалче, че да не я мисля през нощта дали постоянно не се отвива.

Днес купихме още няколко неща за бебето, в това число и полюлей за нейната стая. Влюбих се в полюлея - много сладък - стил Шаби Шик. Сега ще купя и лампиона, но го чакам да го доставят. Полюлея го почакахме малко, но си струваше.
Ето тези са, като на живо са много по-хубави. Материята е лен и се пере на пералня, а материала имитира много хубаво леко състарено дърво, даже трудно се разпознава, че не е дърво. Могат даже да се ушият от различан плат тези ленени облицовки инаправо се сменя вида на лампата. Да не говорим, че това с птиченцата ми се струва хем детско, хем по-елегантно някак.
Скрит текст:

# 92
Не знам какво е стил Шаби Шик, ама полюлеят е много хубав  Simple Smile

# 93
  • Стара Загора
Сушилнята ( през зимата ) и миялната ежедневно са най- използваните уреди вкъщи. Аз готвя много и често имаме гости и миялната, въпреки че в магазина ме убеждаваха, че е много голяма ( 14 комплекта) я пускам почти всеки ден. А сушилнята също е много голямо удобство. Дрехите излизат толкова мекички и като изгладени. Направо прибирам в гардероба и не гладя. Освен това имах някои хавлии и тениски, които преди не знам от какво, може би са стояли мокри повече време преди да ги простра и се бяха вмирисали ужасно ooooh!. Нито ароматизатори нито пранета помогнаха. Като си взехме сушилнята ги пуснах в нея и сега са като нови. Вярно,че мястото е проблем, нашата стои в коридора  Grinning

# 94
Къде си държите сушилните?

При мен стаята започна да мухлясва, въпреки че държим прозореца отворен докато ползвам сушилнята.

# 95
Сушилнята може да се постави върху пералнята без никакъв проблем. Peace

# 96
Магдалена, сега видях, че си споменала подвижните панели за тераса. Ние също мислехме за такива, но да знаеш, че не уплътняват добре през зимата, а в същото време закриват терасата. Ние си решихме проблема с навиващ се винил - много по-лесно се ползва и е значително по-евтино.

Сушилнята ни е върху пералнята. Само, който никога не е ползвал сушилня, може да не иска такава.  Laughing

# 97
  • София
Не знам какво е стил Шаби Шик, ама полюлеят е много хубав  Simple Smile

Шаби шик е романтичен ретро стил с леко захабени мебели, преимуществено в бяло с дамаски на цветя или други романтични мотиви.
Ето това е жилище със такива мотиви.  Mr. Green
http://missis.bg/news/-Retro-romantichen-interior-s-shabi-shik-elementi

За мен е много подходящо за бебешка (момичешка) стая.

# 98
Да, супер е  Simple Smile

# 99
Dundy, Kitty, благодаря момичета.

Аз исках да попитам в кое помещение я държите?

Сега в детската стая (понастоящем склад) вече започна да избива мухъл по стените, въпреки че винаги оставям отворен един голям прозорец докато я ползвам. Не искам да мухлясва цяла една стая...

# 100
  • София
До колкото знам, сушилните се монтират в помещение с отдушник и се връзват с кюнец към него

# 101
  • София
До колкото знам, сушилните се монтират в помещение с отдушник и се връзват с кюнец към него
има и такива, но са по-малко.
Повечето си събират водата в контейнер или се връзват към канал като пералнята.
Моята е в един коридор метър на метър и половина, влага няма никаква, само се постопля помещението.

# 102
нашата сушилня е в кухненския кът, но е с термопомпа и не затопля въздуха, не усещам и да овлажнява

ние проветряваме редовно

сушилнята не е вързана към отдушник, нито към канала
водата се събира в контейнер, който редовно изпразваме

# 103
  • Стара Загора
Нашата сушилня е в коридора и също събира водата в контейнер. Затопля и ароматизира много приятно коридора  Grinning. Нямам проблеми с влага  Wink

# 104
А какви са тези като размер, които стоят върху пералните. Сушилните не са ли с размера на пералня? И след като се изсушат дрехите не са ли смачкани?

Общи условия

Активация на акаунт