Забременели след ин витро - тема 31

• 52 738
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
И на мен ми се приискват много неща - някои по-големи, други не толкова... Помечтавам си и после сама се разубеждавам, че не ми трябват hahaha
За Сигридов - аз ходя на друго място на фм и съм доволна - дистанционно ми стига Simple Smile

# 76
Аз гладя всичко, от началото от двете страни, но сега само от вътре.Иначе стерилизирах шишетата на всяко хранене, но нещо съм се отпуснала и сега е няколко пъти дневно.Не ми стига времето за нищо вече Sad.А все си мислех, че ще е лесно като песен ...

# 77
Нямам сушилня и не гладя...

# 78
Нямам сушилня и не гладя...
И аз. Сега видях, че някой беше питал дали имам сушилня. Нямам  Simple Smile

# 79
Като се заговорихте за сушилня - имам обаче искам да я изместя. Сега едната стая (детската стая) е почти склад. Исках от сега да разкарам сушилнята от там, обаче не мога да измисля място. Наистина трябва да е в стая с голям прозорец за проветряване. Вече започна да избива лек мухъл в детската стая.... В коридора - не става сякаш, дори и в непосредствена близост до банята.

Освен балкона да остъклявам? Вече и в България мисля, че има едни много красиви стъклени, плъзгащи се панели. Виждала съм ги във Финландия - страхотни са. Може да ги издърпаш изцяло и балкона все едно не е остъклен. Можеш да ги затваряш изцяло и явно и зимата дават добра изолация.

Къде си държите сушилните?

# 80
  • София
Шоши,аз за комбинираните пералня+сушилня съм чувала не много добри отзиви.Даже в отчетна ги обсъждахме и повечето мами бяха на мнение,че комбинираните не вършели много работа,два отделни уреда трябвало да са.Та място няма! Ще се глади!  Laughing

# 81
Мамчета, и аз мислех за миялна, но препаратите за тях са адски вредни и за момента се въздържам  #2gunfire В работата ми, в друг отдел, имаше една професионална миялна машина, която имаше кратки програми и препаратът за нея стоеше в стъклени съдове, защото щял да разтопи съда, ако е пластмасов  #Crazy
ММ се включва повече с миенето на чинии през последните месеци, че и той е ужасéн от миялните машини.
Значи все пак има и негладещи мами без сушилни!  Hug

# 82
имаше една професионална миялна машина, която имаше кратки програми и препаратът за нея стоеше в стъклени съдове, защото щял да разтопи съда, ако е пластмасов  #Crazy

Това е много интересно. Не го знаех. Винаги мога да определя дали чинията е била измита на ръка или в миялна машина, вкл. и в заведенията. Дори на едно място ме бяха запомнили и ми поднасяха пицата в картонена кутия, не в чиния, независимо че се хранех в заведението. Изрично изисквах това, защото знаех че ги мият в миялна.

Хората си мислеха, че се лигава и едва ли не преигравам, но явно препаратите наистина не са от най-добрите. Колкото и да мрънкам за многото ми алергии и свръхчувствителност, може би в определени моменти това ме предпазва. Знам ли.

# 83
Фиоре, честит ти принц Hug
Глюкозата ти е супер. Моята първа беше 4 и нещо, а 2-ра и 3-та 7 и нещо, но док каза, че е добре.

Благодаря, Електра  Hug bouquet
Да, и док, каза, че тая глюкоза съм я "заковала", и ТСХ се регулирало, та вчера бях мн доволна  Party

А момичета, на вас заглъхват ли ви ушите newsm78?
Аз полудявам, почти пред ден по някое време следобедно лявото ухо ми заглъхва и все едно е пълно с вода. Чувам си дишането, което е като танк и се изморявам само като се слушам; чувам си говора супер силно, а външния свят не го чувам добре съответно.... Ужасно е, нямаше да се втелявам, ако не беше толкова адски често и трае по няколко часа. Например ако се наведа да се обуя, за миг се оправя, но като се изправя - пак...бум и все едно съм под вода.... #Crazy Shocked И това е от скоро, преди не съм имала такива "екстри".
Ох като ви гледам и чета за покупките  ме сърбят ръчичките и мен, а ни е още мн рано, но май трябва поне списък да си правя, че имам чувството, че после ще забравя нещо важно....

# 84
Магнолия,  аз имам 2 олекотени завивки и не ги ползвам, защото в чувалчетата е истината. Над тях завивам с плюшено одеалце и толкова. Олекотените завивки се начупват и образуват дупки. Или избирай мекички завивки, които обгръщат плътно. Не знам дали съществуват такива. Мит е, че новородените не мърдат. Мърдат и още как. Моите се завъртаха на 180 градуса малко след раждането.

Ние си купихме сушилня с термопомпа и забравих всички грижи с простиране и гладене.
Не разбрах притесненията от миялната,  ние скоро си купихме. Бебешките съдове мия на ръка, защото ми трябват често.

# 85
  • От Луната
Фиоре, ако забравиш нещо, значи не е толкова важно  Mr. Green
Браво за изследванията!  Hug

Кристи, искам тиха прахосмукачка, за да чистя докато спи, и да не ми фучи, че много ме дразни ... харесала съм си една на зелмер и една на рувента, но са солидна сума, та се чудя миялната не ми ли е по-важна ... Mr. Green
Чела съм всякакви неща за тях, но мен изключително много ме мързи да мия чинии, и сега има няколко в мивката, и нямам намерение да ги пипам. За съжаление, малко са моделите които могат да минат под мивката, и са на цената на голяма ... а нямам място за друга, абе страшна работа е. Скоро правихме кухнята и не ми се иска да разбивам пак, та май май поне за сега ще караме така.

Сушилня не искам, имам къде да я сложа в килера, но предпочитам малко фризерче  Mr. Green
Магдалена, мисля че са много приятни този тип тераси. Ако има как някой ден, бих си направила такава. Ние имаме двор, така че терасите се ползват рядко. На едната имам простор, а на другата лятото готвя, да не ми е жега вътре.

# 86
Не ти трябва тиха прахосмукачка за бебето  Simple Smile Те обичат точно шума  Grinning

# 87
  • София
Директно взимам пример от Кристи и Амини.  Mr. Green Ненавиждам гладенето, гладя само при крещяща нужда мои дрехи, които приличат на дъвкани от крава, и то отгоре-отгоре ги минавам. А това да изгладя всички дрехи на беба, всеки път...ох.  ooooh! Щом вие правите така, и аз така ще правя. Олекна ми.  Laughing

Фиореееее Hug Хайде, засякох те и тук. Браво за резултатите.

# 88
И аз не искам сушилня, нямам драма с бавно съхнещи дрехи. Но виж ако съдовете директно скокнат в миялната ще съм щастлива  Mr. Green

# 89
И аз не мога без миялна. Слагам вътре тенджери, тигани, тави...каквото се сетиш.

Общи условия

Активация на акаунт