Забременели след ин витро - тема 31

• 52 733
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Само първият път след като изпрах всичко - изгладих от двете страни. След това гладя само от едната страна.
Същата работа и със стерилизатора. Това е най - неприложимата ми покупка да за бебчо. Веднъж го ползвах и го зарязах Simple Smile

# 61
И аз не гладя  Grinning
До шест месеца стерилизирах след всяко ядене, сега веднъж дневно.

# 62
  • София
Аз изгладих всичко само от едната страна.
За завивките,и аз имам две-три,не знам дали ще ги ползвам или ще спи само по чувал и тънка пелена отгоре.Ще го видя и реша в движение. Simple Smile

# 63
Cristi, Amini, изобщо ли не гладите бебешките дрешки? Ох, ако е така и няма проблеми, много ще ме зарадвате! Аз толкова мразя да гладя, и почти винаги ми става лошо от парата  Sick

# 64
  • Стара Загора
С първата бременност гладих всичко от едната страна, сега имам сушилня и всичко което мине през нея, минава през такава висока температура, че няма никакъв смисъл от гладене, освен ако не е измачкано  Simple Smile

# 65
Абсолютно нищо не гладя, освен за естетически цели, което не се случва  Mr. Green И аз като Амини обаче стерилизирам на всяко хранене.

# 66
Аз съм "за" гладенето. Особено есенно - зимния период, когато няма почти слънце да напича дрехите. От двете страни ми идва малко в множко, ако ютията е хубава ми се струва, че е достатъчно само външно гладене.

# 67
Аз никога не суша навън, защото всичко се набива с прах, респективно слънце не напича целогодишно. А ако имаш сушилня, високата температура е достатъчна, както споменаха по-горе.

# 68
Кристи, ти не спомена, че имаш сушилня, или аз съм пропуснала и помислих,  че направо от простора ги взимаш Grinning
 Аз нямам сушилня и гладя всичка на мен и ММ, ама всичко ти казвам. Аа само чорапите правят изключение  Mr. Green

# 69
И аз нямам сушилня. Значи ще трябва да погладя поне месец-два Sad Аз пък много рядко гладя, купувам си дрехи, които не изискват гладене Simple Smile Така печеля доста време за готвене ( фен съм на домашни манджи), за почивка, четене на книжки  Flutter

# 70
Аз изгладих само предстартово. Оттук нататък поема сушилнята. Общо взето при наличието на малко дете сушилнята става необходимост, защото прането зачестява доста. Инвестицията си заслужава. Иначе трябва нонстоп някъде да съхне нещо, и докато съхне вече ще има нова партида наакани и наповръщани дрехи и бельо.

# 71
  • София
И аз нямам сушилня,нямам и място за такава,та ще пада яко гладене! Simple Smile

# 72
Цвете, продавай пералнята, и взимай комбинирана пералня + сушилня.

# 73
  • От Луната
И аз ще гладя явно Sad поне имам хубава ютия, та ще е само от вътре ... даже не знаех, че се глади двустранно  #Crazy . Пералнята не си я давам, струва цяло състояние, на Миеле е, и е най ползваното нещо вкъщи. Сега ще купим безшумна прахосмукачка и ще се моля на Дядо Коледа за малка миална машина  Joy , но едва ли ще ни огрее, освен ако не се направя на брадатия старец.
Отделно ще събирам левчета за обновяване на офис пространството, че в момента съм навсякъде...
Оххх искам и нов гардероб, ама кога ще е ... може би за абитуриентския на рибко  Joy Малко неща ми остават за ремонт и мебели, но са си пари и време най-вече. С тези процедури ми пропадна всичко, но пък си струваше всяка дадена стотинка.

# 74
Що безшумна прахосмукачка?

Общи условия

Активация на акаунт