Забременели след ин витро - тема 31

• 52 758
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Електра, ти като рибено масло Мöllers ли взимаш? На мен Сигридов ми го изписа и ще го почвам от днес. Каза ми да пия и билкова кръв.
Аз взимам на Барлийнс, по дистанционна Mr. Green препоръка на Сигридов и скоро ще почвам на  Мьолерс, пак по негова и пак дистанционно.
А билковата кръв за какво беше?

Аз си чакам и резултата от вит.Д да видя там как е положението и ще се допитвам до вас, да знаете Mr. Green

# 136
Аз съм с гел за пране, омекотител, веро, препарат за количка, за играчки и за петна. Ползвала съм първите три  Mr. Green

Аз използвам гел и омекотител на сано максима-много добре се перат с тях дрешките.Та понякпга пера с тях и нашите дрехи..хихи😀

# 137
  • От Луната
Ето това е билковата кръв. Не знам какъв е ефекта, на мен доц, Русев ми я назначи.

Вени, аз подозирам, че ще пера всичко с този прах  Mr. Green , не знаех че имат и омекотител  Party

# 138
Синеока, а от билковата кръв колко пиеш на ден? На опаковката пише 3 пъти половин час преди хранене по 15 мл. Не знам, да го пия всичко на веднъж вечер ли? За да имам 8 часа от Титоксина. Още не са ми дошли другите витамини за желязото. Направо не знам какво ще правя и с тях. Станаха ми много нещата.

Електра, aктуално Мöllers препоръчва Сигридов. Бях на преглед миналата седмица. Да знаеш, че в него има и 10 микрограма витамин Д. Дано твоите стойностти са наред. Иначе билковата кръв е за вдигане на желязото. При мен хемоглобинът беше занижен и той ми изписа желязо като билкова кръв и един препарат от iherb. Сигридов каза, че особено ако е момче бебето желязни анемии не трябва да има. А тук в Германия само ми казаха, че било нормално да съм с лека анемия. Едвам ги издържам тукашните лекари за нищо не стават.

# 139
Може би е за хемоглобина билковата кръв newsm78

Зози, на мен Магнитчето (и тя ходи при него) ми каза Барлийнс до 25 г.с. и от 25г.с. нататък на Мьолерс. Та затова така съм действала. Тъкмо първото ми свършва и ще си купя скоро второто Wink

Дано вит.Д да е добре, че ми омръзна само да добавям хапченца ooooh!

# 140
Няма страшно, той е на капки Mr. Green

# 141
и на мен доц. Русев ми препоръча билкова кръв - 2пъти - сутрин и вечер. Каза ми, че е препоръчително да я слагам  в плодови сокове или зеленчукови бульони.
Отначало като ми видя изследванията ми каза, че са добри, но после като разбра, че ще си имаме момче ми  препоръча да почна билковата кръв от сега.

# 142
Да за хемоглобина и желязото е билковата кръв Wink. И аз знаех преди за Берлианс. Но той миналата седмица каза да сменя с Мöllers, че е по-чист. И на мен ми беше привършил Б и така точно на време изкупих Мöllersa от един dm в Студентски град Wink. А при теб, Електра, какъв е бил проблемът с кръвоснабдяването? При мен Сигридов видя на прегледа, че артерийте на плацентата са се отворили напълно сравнително късно. Слава Богу всичко е ок и не е имало проблем. Но това е трябвало да го видят немските ми лекари и май профилактично да ми изпишат аспирин. Абе ужас!

# 143
не, не с щитовидната няма проблеми
поне едно нещо да ми е наред  Mr. Green
zozi, само ще споделя инфото, което го имам от проф Лисичков за аспирина. Според него не трябва да се пие от бременни жени, защото е вреден за бебето.
Аз съм на Клексан 0,4. т последните ми изследвания фибриногенна ми се вдигна и Русев ми каза да го спирам и да го заменя с аспирин. Но лекарката от ЖК ме изпрати при проф Лисичков и той категорично ми забрани аспирина и ми каза, че не толкова фатално се е вдигнал фибриногенна и за сега си продължавам с Клексана. Като ще трябва да го следя стриктно през 3седмици.

# 144
Благодаря ти,Мече. Аз аспирин не съм взимала и няма да взимам. Но може би се налага ако има проблем с кръвоснабдяването на плацентата. Не знам, това спомена Сигридов на прегледа. Слава Богу при мен само се е регулирало всичко и затова не се задълбахме в темата.

# 145
Мерси, мацки! Аз още не мога да се осъзная! До вчера нещо ми лазеше в корема, от днес е вече навън. Не мога да си я разгледам още, чакам да си ми я докарат. Само снимките зяпам. Не мога да повярвам, че мина времето, че устискахме и сега съм вече Мама! Уникално е!

Честито, мама Шоши! Много здраве и усмивки занапред.

# 146
Барлийнс е за кръвотока и риска от прееклампсия до 25 г.с., а Молърс се пие вече за бебчето - мозък, зрение  Peace

Електра, много се радвам  Hug

По темата за праховете : понеже съм мега алергична съм маниячка на тая тема и след консулт и стабилно четене в темата за праховете, мога да ви дам следният съвет, пък вече кой както иска  Peace Течните прахове е добре да се избягват, защото се отмиват по трудно, какато от дрехите така и от перАлнята. Същото важи и за омекотителите и е добре в началото да не се ползват за бебетата. Аз ще пера с Персил сензитив прах или Формил сензитив, може и праха на ДМ сензитив пак -всичко е прахообразно, защото има кислородни избелители, които премахват бактериите и ще ползвам допълнително плакнене.  

Офф и аз ще почвам тая билкова кръв и се чудя точно кога и къде да я пия и вместя  Thinking

# 147
Сигридов каза, че Möllers бил важен и за плацентата. Но това е всичко, което знам. Ще го пия както е казал и така. А иначе и на мен хапчетата ми станаха множко Wink

# 148
  • От Луната
Няма страшно, той е на капки Mr. Green
хахаха да, безобидна работа!  Joy не е като инжекциите Б12
Кристи, аз предадох фронта с биенето на инжекции, вчера не можах, намерих една съседка, тя ми ги бие Sad
Боли гадината, не инжекцията, а самия разтвор ... чак ръката ми трепери. Гадост си е  Sick , но поне има ефект, поумнях драстично!
Да се посмеете, но аз някой ден главата щях да си забравя, излизам по чехли, без яке, без чанта, пари, забравям разни неща, като че проветрявам и половин ден климатика бачка на отворена врата ...

Магнетик, аз я пия на късен обяд и на вечеря, сутрин заради тироксина избягвам всичко, в тази билкова кръв има витамини.
Сега тъкмо ще пиша на доцента да ги напаснем нещата с точност. Имах една инфарктна поръчка, и тъкмо днес я приключвам и ще мога да му пиша подробно всичко. Вие пращате ли му резултатие от ФМ? На мен ми е писал, че иска да ги види ...или по точно да кажа какво е становището на Сигридов.
За праховете ще мисля, даже се чудя, как да дезинфекцирам пералнята преди да пера дрехи на бебето? Thinking

Иначе на мен нищо такова не ми изписа сега, нито Барлийнс, нито Молърс ... еми не е честно, искам и аз  Joy Joy Joy Изтрещях тотално! Цяла събота и неделя писах, писах, писах, и сега съм   #Crazy

# 149
Синеока, а колко ml билкова кръв пиеш общо на ден? На моята опаковка пише 3 пъти дневно по 15 ml. Струва ми се множко.

Общи условия

Активация на акаунт