Забременели след ин витро - тема 31

• 53 244
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • От Луната
Синеока, а колко ml билкова кръв пиеш общо на ден? На моята опаковка пише 3 пъти дневно по 15 ml. Струва ми се множко.
2 пъти по 10 ...

# 151
2 пъти на ден по 10 мл съм и аз - сутрин на гладно и вечер поне 30 мин. преди ядене.  Hug
Мисля, че на опаковките, които се продават в България, така и е указана дневната доза.
И за да съм полезна на тези, които ползват т.нар. билкова кръв, да кажа, че най-евтина е в аптеки "Ремедиум" - 19.85 лв за бутилка от 250 мл. Другаде е все над 23 лв.

# 152
Синеока, има препарат за дезинфекция на перални в ДМ.

Последна редакция: пн, 07 ное 2016, 19:24 от amini

# 153
Рибочкова, купи си прахообразен прах за бяло , слагаш колкото орех (диаметър) в пералнята и я пускаш на 90 градуса празна. Ако това го правиш всеки месец пералнята ти няма и да разбере какво е това бацил , ще си махнеш и натрупванията по тръбите от течния прах и омекотител  Peace Само не взимай Савекс или Изи  Sick ако не ползваш прах за бяло , вземи си малка кутийка Ариел, Персил, Омо или от праха на ДМ за бяло и ще изкараш дълго време  Wink Също след пране люка на пералнята е добре да седи отворен, както и чекмеджето за праха, а ааз слагам в гуменото уплътнение една стара гъба да попие водата и после я махам, така не остава влага никъде  Peace

Пиши, после какво е казал доцента  Hug

# 154
Йоли, просто трябва по-бавно да вкарваш разтвора, но щом има кой да ги бие, супер! Иначе и на мен не ми е давал каквото обсъждате  Mr. Green

# 155
  • От Луната
Магнетик, ползвам едни таблетки на Пресил за бяло пране, с него пера чаршафи. То е хапче, но е прах, не гел.
Савекс и т.н. не купивам, сега ползвам Даш, Омо, рядко Медикс. Омекотител само на Коколино, много ми харесва аромата.
Пералнята основно трябва да я изчистя, затова май ще купя и препарата от ДМ, иначе ще се възползвам от съветите  Mr. Green

Бонсай, в Марешки нямаше, купих я от Сиела, май така се казваше, цената беше 21лв, във фрамар е 26  Shocked

Кристи, колкото по-бавно, толкова повече ме боли Sad
Ей, значи не съм само аз прецаканата  Joy Joy Joy

# 156
Не си, не си  hahaha

# 157
Каква ти прецаквация, тоя Барлийнс е 40 лв Mr. Green
Мьолерс е малко по-добре Simple Smile

# 158
  • София
Шоши, честито! Много свежо звучиш както винаги.  Flutter

Йоли, аз и една не бих могла да си ударя. Така че ти се възхищавам, че си опитала. Моята борба не спира с гадното фракси, а то за някои жени е безобидна история.  Crossing Arms

Аз на 5 месеца слагам от препарата на ДМ. Много съм доволна. Почиства добре или поне така си мисля.  Crazy

# 159
Момичета на коя фирма ви е билковата кръв. Мойта в на Флорадикс.

# 160
Аз омекотител не ползвам по принцип.

И аз не ползвам.

А на колко градуса перете бебешките дрехи ? Аз на 60, но се чудя дали не трябва да увелича градусите заради петната.

# 161
  • София
Намали градусите на 40 и ползвай дълга програма. И подходящ прах и забравяш за петна.

# 162
Честито, Шоши! Жива и здрава да ви е прекрасницата!!! Hug
Да се отчета и аз след ФМ днес: бебешорка е цели 250 гр. и почти 18 см, с манекенски крачета Heart Eyes  махаше ни с ръчички, виреше крачета и позираше за разлика от миналия четвъртък, когато бяхме на ЖК и се беше скрила и не искаше изобщо да се показва Mr. Green Та док беше много доволна от всичко днес, прекрасен профил на бебочка, чудесен кръвоток и моята шийка е "бетон" Blush Аз да ви кажа нищо не пия като добавки .. Днес единствено питах за мускулните крампи и док каза да си взема Нутримаг. Като ви чета обаче се замислям  и за един Барлийнс  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 07 ное 2016, 19:59 от beby

# 163
Намали градусите на 40 и ползвай дълга програма. И подходящ прах и забравяш за петна.

уж е дълга програмата... newsm78

# 164
Бамба, колко часа ти е дългата програма и какъв е подходящия препарат?
Бебешкото ми няма петна все още, но за някои наши дрехи питам. Иначе и аз пера на 40 градуса.

Общи условия

Активация на акаунт