Забременели след ин витро - тема 31

• 53 627
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
До колкото знам между желязото и л-тороксина е хубаво да има 8 часа. Да не забравяме, че и билковата кръв съдържа желязо.

# 256
  • От Луната
Аз търсих инфо в нета и не намерих нито ред, явно съм феномен Wink
Казвам ви, от броколи е, много обичам Simple Smile

# 257
От банани ако хапваш също се покачва Wink

# 258
  • София
На мен ми свърши преди ден желязото и не си купих нова опаковка,  че остават няколко дни вече. Принципно хемоглобина преди месец ми беше 121. Тогава бях спряла от около месец да пия и явно се беше задържал висок хемоглобина.

Желязосъдържащите храни са доста иначе, но си е усилие да предвиждаш всеки ден по една такава.
Аз най-често пия около 500 мл. фреш от цвекло. Това е доста - и 200 мл. е достатъчно.
Днес от Берьозка си купих две консерви дроб от треска и една хайвер от треска. Хайвера е толкова чист и силен протеин, с малко калории. Още не съм го пробвала, защото ММ прави пържени къртофки с кюфтета  Joy и забравих за дроба и хайвера  hahaha Ама утре ще закусвам дроб от треска с хайвер.

# 259
Синеока, а защо ядеш само белтъците на яйцето?

# 260
Желязото се продължава и по време на кърмене, но зависи от дефицита.

# 261
Защото жълтъците товарят жлъчката и панкреаса.
Аз също бях с висок магнезий.

# 262
Защото жълтъците товарят жлъчката и панкреаса.
Аз също бях с висок магнезий.
Освен това, ако яйцата са купешки всички НЕ полезни вещества се отлагат в жълтъка.

# 263
Искам да попитам мамите, които са родили или ще раждат в Надежда секцио, по медицински причини ли е или може и по желание? И колко време преди термина (в коя седмица) се насрочва дата.
Не питам за себе си, още не съм променила решението си да раждам естествено Mr. Green

# 264
  • гр.София
При мен секциото беше по медицински причини (дребичка съм, бебето почти през цялото време беше седалищно, а и възрастта не е без значение). Насрочиха го 10 дни преди термина.

# 265
Ама кога ти казаха, че ще е на еди коя си дата? Това ме интересува. В 36, 37 г.с. ?

# 266
  • гр.София
На прегледа по ЖК на 12.09.16 д-р Генадиева ми каза да избирам между 24,25 и 26.10.16. Ако се знае, че ще е секцио, е по-добре по-рано да се запише дата, защото правят по 3 планови секцио на ден и едно момиче, с което се засякохме на тонове, беше закъсняло и нямаше свободни дати за нея

# 267
Хммм, така си и мислех. Искат една приятелка май да я накарат да ражда нормално, но тя иска секцио и направо ще ги отсвири и ще отиде другаде.Само акъла не ми побира защо - нали може в Надежда по желание?

# 268
Електра, в Щерев ме питаха как искам, аз казах секцио и доки каза добре Simple Smile И тук си заявяваш дата около месец по-рано, защото планират по 3-4 секцио на ден. Та ако приятелката ти реши, да се насочи насам, мен пък Надежда ми беше втора възможност, ако тук нещо се беше скофтило Simple Smile

# 269
Тя вече се ориентира, но на мен ми беше и още ми е интересно защо постъпиха така в Надежда... Тя каза, че лекарката й била привърженик на естественото раждане, обаче няма право да я кара насила. Или по-точно шикалкави, докато не стане късно. То май вече е късно всъщност. Малко съм разочарована от Надежда.

Общи условия

Активация на акаунт