Забременели след ин витро - тема 31

• 52 713
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте момичета. Вчера много изненадващо и със спешно секцио в 34г.с. се родиха моите ангелчета Никола и Сияна! Още не са ми ги показали понеже съм в реанимация, но от утре се надявам да сме заедно вече.

# 316
Честити рожбички, Кали Simple Smile Да са живи и здрави и двамата!

# 317
Честито, Кали! Много здраве и щастие  Grinning

# 318
Честито Кали и бързо възстановяване, за да ги гушкаш скоро. Да са ви живи и здрави. Hug Hug Heart Eyes

# 319
Честити бебоци, Кали. Да са живи и здрави малките, а не теб желая бързо да се оправиш Wink

# 320
Кали, Честити ви рожби! Да са живи и здрави и много силно! Бързо да се приберете вкъщи! Прекрасни имена!

# 321
Честито и от мен и съм убедена, че всичко с тях ще е наред!

# 322
  • Варна
Честити слънчица Кали.  Да са живи, здрави и много радост да ви носят

# 323
Здравейте момичета. Вчера много изненадващо и със спешно секцио в 34г.с. се родиха моите ангелчета Никола и Сияна! Още не са ми ги показали понеже съм в реанимация, но от утре се надявам да сме заедно вече.
Честито Кали! Бързо да укрепнеш и да си ги кърмиш! Дано всичко да се развие както го искаш!

# 324
Честити бебчета на мама Цвети и мама Кали.

# 325
Честито Кали, да сте живи и здрави с мъниците. Ще споделиш ли подробности  Grinning

# 326
Честито двойно щастие, Кали! bouquet

# 327
Кали, честити ти рожби! Да са ви живи и здрави и само да ви радват Simple Smile

# 328
  • София
Мамо Кали, честито сбъднато двойно щастие.  Hug С много хубави имена сте кръстили бебчетата.
Когато имаш възможност сподели ако искаш кое наложи спешното секцио и в коя болница роди.Аз родих мойте близнаци малко след 34 г.с.

# 329
Благодаря ви за пожеланията. Бях в моята болница на магнезии заради кърваво зацапвяне. На третия ден изведнъж ми изтекоха водите както си лежах без болка без нищо и така се озовах в МД за секцио точно навършила 34г.с. Бебчетата се родиха 2кг и 2.1кг и сега малко са свалили. Още не съм се срещнала с тях надявам се утре.

Общи условия

Активация на акаунт