Забременели след ин витро - тема 31

• 53 634
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Утре ще стане ясно! Дано има изгодни оферти Hug Peace

# 496
Повечето отстъпки са обявени http://www.baby.bg/cmpgn/black-friday.html

# 497
Electra, не е ли рано за този голям комплект(имам в предвид преди да се е родил бебчо и да видиш от какво ще има нужда)? Аз си мисля като за начало да взема 1-2 шишета(антиколики) и в последствие да видя ще имам ли нужда от още шишета и помпа.

# 498
Момичета, случайно някой от вас да знае дали черноморския калкан е противопоказен при бременност. Че не ми се иска само да се облизвам отстрани:))) Търсих да прочета, но като цяло и формацията е за чуждоморските/океански риби:)

# 499
Jeran, принципно само помпата ми се струва излишна. Шишетата не са вечни. А ако са ми излишни винаги мога да подаря на някого. За тези пари дори да не ползвам всичко си заслужава, защото само един стерилизатор като този е 140 лв, а сега комплектът излиза 150лв с всичко.  Една помпа е 80-90лв ако ми потрябва. Вярвам, че ще. Защото съм решила да кърмя и в началото да ми трябва и тя, за да не ми намалее кърмата - разбрах, че такъв е ефектът ако остава кърма в гърдите.
Аз се чудя от друга гледна точка дали да е сега. На черния петък мога да взема нещо друго, което в този сайт го няма (имам нещо предвид), а този комплект сигурно ще го има намален и по-нататък. Не знам дали с толкова много де...

Иначе сигурно и в 9-ти месец ще си мисля, че е рано да купувам каквото и да било, но няма как да се купи всичко наведнъж Sad Надявам се всичко да е ОК Praynig
Та поне да ползвам отстъпките...

Jedi, не трябва да се ядат големи риби заради високото съдържание на живак. Принци Ето ти тук един списък:
http://kulinar.bg/Кои-видове-риба-трябва-да-избягваме-и-защо-_l.a_i.20528.html
Не излиза тъпия линк, затова трябва да се копира целия и да се сложи в браузъра.

Пише, че в калкана е ниско съдържанието.

Последна редакция: чт, 24 ное 2016, 17:16 от Elektra.13

# 500
Промоция на много добър бебефон, ако ви интересува:

https://www.amazon.co.uk/Motorola-MBP36S-Digital-Video-Monitor/d … RAZX704XAZ21JQVYP

Имам предния модел и много съм доволна, но този е с по-добра камера.

# 501
  • В сърцето на любимия човек
Електра - най-добрата помпа е бебето, повярвай ми. Аз с помпата не успявах да изцедя абсолютно нищо, но Йоан засука добре от самото начало и първия месец качи 1кг, като е само и единствено на кърма от момента, в който тя ми слезе. Помпата я ползвам сега от време на време, ако реша да облекча гърда или да изцедя малко за по-късно през деня. За да не намалява кърмата трябва сукане и лактогонни храни/чайове, особено първия месец, докато се регулира. На мен гърдите ми вече са меки, обаче като засуче го чувам как пие на "гълтоци", а ако случайно го откача преди сам да е пуснал гърдата, едва смогвам да не намокря моите и неговите дрехи.

# 502
Бимба, страхотна новина  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Браво на борбените ти душички  bouquet bouquet bouquet

Магнолия, честито сбъднато щастие  Heart Eyes  Нека да расте здраво и щастливо детенце  bouquet А ти бързо да се възстановяваш  Hug

Ние с Рапунцел сме добре : тя е вече 2430 гр. седи си в същата поза, крие се и това е  Laughing срамежлива като баща си. Аз търча по задачи докато мога, имам разни болежки тук там ама гледам да не се фиксирам върху тях

Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 503
Браво на мама бимба и на бебоците , и честито на магнолия. Момичета какво ще кажете за резултата от Гтт 0 Мин 5,9 на 60 Мин 7,1 и на 120 Мин 6,7 във вторник съм на доктор ,но не ми е спокойно струват ми се малко височки стойностите.

# 504
Тонита, струвами се, че само първата ти стойност е малко повишена. Трябва да бъде 5,1. Иначе останалите са ок. Референтните стойности след 1 час са 10 mmol/l  и след 2 часа: 8,5 mmol/l.

# 505
  • София
първата много зависи от какво си хапвала предния ден.

# 506
Да, и аз мисля, че първата е в резултат на храната от предния ден. Може би е добре да тестваш пак само първата захар.

# 507
  • София
Каквото и да си хапвал, при нормално положение след 2, максимум 3 часа трябва да е разградена.

# 508
  • София
по принцип е така, но понякога се случва обратното.
по-добре да я повтори все пак само нея, другите са си в нормите  Rolling Eyes

# 509
До сега  все е била под 5 ,но с тези стойности да се притеснявам ли за диабет .

Общи условия

Активация на акаунт