Забременели след ин витро - тема 31

• 53 634
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Момичета, целта ми не е била изобщо да ви шашкам. Аз си изложих моите притеснения и не го започнах това масло поради тази причина. И без това си имам други проблеми свързани с износването на бебетата и реших да не добавям още един фактор, който би ме притеснявал.

# 541
Да, Зози, има. Взимам го както пише - по 1 чаена лъжица.
Начин на прием:
Скрит текст:
За възрастни и деца над 3 години: по 5 мл. (1 чаена лъжица) на ден.
1 дневна доза = 1.2 гр. Омега - 3 мастни киселини.
Съдържание в 5 мл. (1 дневна доза):
Омега-3-мастни киселини - 1 200 мг. от които:
ЕРА (ейкозапантенова киселина) - 400 мг.;
DHA (докозахексенова киселина) - 600 мг.;
Витамин Е - 10 мг. (83%*);
Витамин А - 250 мкг. (31%*);
Витамин D- 10 мкг. (200%*).

# 542
Да, значи е същото. Мишана, няма проблем. Наши за това ги обсъждаме тези неща тук. Важното е да се информираме. Wink

# 543
Мишана, как са бебоците?

# 544
Момичета, една друга тема: как е при вас на ЖК с еритроцито в урината. Тук гледат колко са и ако не са много го считат за нормалномпо време на бременност. Не съм сигурна дали това така е ок. Принципно и аз предпочитам възможно най-малко намеси, но тук се протеснявам, че малко отгоре гледат на нещата.

# 545
Мишана, как са бебоците?
Надявам се, че са добре! Подритват ме тук - там, особено  вечер настава голямо забавление Laughing. Като ги усещам и се успокоявам... Другата седмица съм на преглед, нямам търпение да ги видя и се надявам всичко да е наред и с тях и с шийката и със серклажа Praynig!

# 546
Стискам палци, Мишана. Сигурна съм, че бебоците са ок Wink

# 547
Мишана, как са бебоците?
Надявам се, че са добре! Подритват ме тук - там, особено  вечер настава голямо забавление Laughing. Като ги усещам и се успокоявам... Другата седмица съм на преглед, нямам търпение да ги видя и се надявам всичко да е наред и с тях и с шийката и със серклажа Praynig!
Ох, даже не знаех, че си имала серклаж. Коя седмица стана? Като нямате линийки и не мога да се ориентирам Rolling Eyes

# 548
24-та - бавно и славно напредвам  Simple Smile! Според моята докторка няма нищо страшно, стига да нямам контракции или инфекции, но аз сама си се филмирам като чета по темите как раждат в по-ранни седмици и се ужасявам  ooooh!. Сега малко съм се успокоила, но по едно време яко ме беше хванала параноята  Simple Smile.

# 549
Ехааа, как лети времето отстрани  Simple Smile
То станало време да раждаш  Hug

# 550
Ехааа, как лети времето отстрани  Simple Smile
То станало време да раждаш  Hug

Хахаха, мисля още малко да задържа  Hug

# 551
Мишана, няма да се плашиш, доста близнашки мами от темата родихме в 9 месец. Все пак сме много наблюдавани.

# 552
  • София
Момичета, много бързо лети това време Simple Smile като ви гледам линийките.

Със сигурност Сигридов не изписва нищо вредно. Но протеина, например, който той ми каза да пия не е най-доброто за бременни и аз пих друг, от който съм страшно доволна и сега ще продължа да го пия. Повлия ми силния косопад през бременността - някъде 20 дни, след като започнах да го приемам косопада спря от раз.

По отношение на жълтеницата. От Надежда ми казаха, че има жълтеница, то и няма как при наличие, че аз съм с резус фактор отрицателен, а тя с положителен. Но неонатолозите ми казаха, че е много силно бебе и жълтеницата е доста слаба. Казаха, че няма нужда от допълнително приемане на глюкоза. Педиатърката, обаче каза, че за да избелее по-бълзо да й давам вода със захар. Признавам, че не ми е хич приятно това, но й давам малко (по 10 мл. на хранене след кърма - да си изчисти устичката от млякото). В болницата първите два дни свали 180-200 грама, но след като започнах да я кърмя за три дни си върна грамовете и беше само –50 грама.
Иначе тя не спи през цялото време, заже доста бодърства - по час и повече. Гледа, иска да я дигнеш и да разглежда наоколо и по някое време се приспива сама. Днес правихме нюборн фотосесия около 2 часа и половина и въпреки, че я бях накърмила точно преди фотосесията, тя не заспа и за минута. Не плака, но постоянно искаше да стои с отворени очи. Фотографката само се опитваше да я отпусне и да си затвори очите - голям смях беше. 
Педиатърката каза да яде на 3 часа точно, да я държа на гърда не повече от 20 минути и да не й давам да яде вечер за да прави пауза от 6 часа. Аз кимах учтиво, но не съм съгласна с това и просто не го спазвам.
Установих, че тя сега яде по-бързо, защото като че ли се отвориха каналите и бързо й слиза кърма и суче по-лесно. Суче около 10 минути и се отказва. За да взима задна кърма, която е по-хранителна, гледам преди да я храня да изцедя първо 15-20 мл. и после да суче.

Извинявам се, че тук ви занимавам, а не пиша в темата за родените бебета инвитро, ама тази тема си я чувствам повече близка и ще трябва малко време да мине за да свикна и с другата.
 bouquet bouquet bouquet

# 553
Мagnollia много хубаво си пишеш тук, ние ви четем с удоволствие...радвам се на всички мами, които споделят с нас опит, преживявания и емоции  bouquet

# 554
Магнолия, Честита принцеса и от мен! Да е здрава и щастлива!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт