Забременели след ин витро - тема 31

• 52 702
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Кали, важното в случая е, че всичко е минало добре и децата са живи и здрави, а ти си добре. Сега леко възстановяване и скорошна щастлива среща смените.

# 331
Кали, честита двойна радост! Да сте живи и здрави и бързо да се приберате у дома.

# 332
  • София
Кали, много добре са с килограмите малките бубички  Hug Да наддават бързо и да се гушкате скоро у дома  bouquet

Ние днес окончателно изгладихме и подредихме бебешката стая, остава само килимчето, което забравихме при свеки и утре ще го сложим. Утре прибирам чантата за болницата. Заради този ремонт не мога да намеря удостоверението за брак и ще трябва да пратя ММ да извади едно удостоверение от общината. Цялата фамилия днес беше у дима - един глади, друг бърше, трети готви, само бъдещите дядовци се бяха изпънали на канапетата, гледайки изборни бъркотии. Аз се уморих доста, защото все се навеждах да прибера нещо и накрая сдадох багажа.  hahaha Кръст, гръб, крака, дупе - всичко ми се схвана, а бебешита ме разби от ритници - и то предимно надолу. Все си мислех, че всеки момент ще спука мехура и ще ми изтекат водите. Легнах си и заспах към 23 часа и хоп - преди 30 мин. се събудих и няма заспиване. Сега пия мляко и се чудя как да се приспя  newsm78
Уж обещаваха, че като слезе бебето надолу ще спрат киселините. Нъцки. Киселини до дупка-  каквото и да ям, все тая. Направо не вярвам и че след раждането ще спрат.
Чудя се това яко ритане, от което постоянно се стяга матката и дори са болезнени някой шутове (предимно насочените към шийката на матката) дали са нормални. Последно гледахме бебешита на 20.10, което си е преди почти месец и оттогава само тонове всеки четвъртък. Сутрин в 10.30. Ама тя тогава е спокойна, не танцува ча-ча в корема ми и почти няма контракции. Нейните изпълнения са вечер или  през ноща.

Сега отивам в спалнята с надежда да заспя. Изпих си млякото и се надявам на Сънчо  Joy

# 333
  • Варна
Поздравления за новите мамчета. Живи и здрави да сте всички и бързо възстановяване Simple Smile

# 334
Киселини до дупка-  каквото и да ям, все тая. Направо не вярвам и че след раждането ще спрат.

Ще спрат, не се притеснявай. Още малко търпение.  Hug

# 335
Момичета, да ви попитам при схващане и болки в кръста, гърба и врата какво може да се пие като обезболяващо? С две дискови хернии съм и от вчера едва ставам, сядам и т.н... Отделно и врата и надолу към лопатките ми е схванато и просто съм като Робокоп ooooh!

# 336
Беби, за съжаление нищо друго, освен парацетамол разрешават като обезболяващо.
Аз имам постоянно болки в кръста от дископатия и ошипяване и дори това не пия, защото знам, че няма да ми помогне.

# 337
И аз така си помислих, но реших все пак да попитам... Благодаря, Електра Hug И аз съм с постоянни болки и съм си свикнала с тях, но от вчера положението стана по-сериозно..А нещо за мазане? Аз какво ли не съм мазала през годините от както съм с тези проблеми,  но общо взето нищо не ми помага особено Tired

# 338
Ами аз имам Aрни гел, който е хомеопатичен и е ОК да се ползва, но не мога да кажа, че ми помага особено, спрях и да се мажа Tired
Но ако искаш го пробвай, може пък да помогне newsm78

# 339
Пробвала съм го, но и при мен ефектът не е добър..
Ами.. ще си ходим с болките Tired Hug

# 340
Честито на новите мамчета Цвете и Кали  bouquet!
Бебчетата са бързали за среща с мама и затова са избързали, важното е да са добре и да качват грамчета. А на Вас мами бързо възстановяване.

# 341
  • София
Цвете и Кали : честити бебчета. Да са ви живи и здрави, много щастливички и успешни. Прегръдки и на двете.  Hug

Магнолия, много ми е приятно да те чета.  Heart Eyes

Аз се скапах 2 дни от глупавата ми и гадна мигрена. Уж не боли по време на бременност, а тя се е обострила. 2 дни с един ден почивка между тях ме направи на луда. Така не съм имала пристъпи от 17 годишна. Нищо не помагаше, нито една от бабините ми рецепти и неща, които ползвам. Дано скоро не се появи пак, защото не знам как ще я издържа.  Sad

В сряда съм при Сигридов и нямам търпение да я видя Шуша. Дано е там и да е добре.  Praynig

# 342
Люксен, там е, къде ще отиде Laughing и е добре!

Има ли някоя от вас, която да е подписвала наскоро (брак), че имам малко питанки. Ако може на лично да ми пише Blush

# 343
  • Пловдив
И аз така си помислих, но реших все пак да попитам... Благодаря, Електра Hug И аз съм с постоянни болки и съм си свикнала с тях, но от вчера положението стана по-сериозно..А нещо за мазане? Аз какво ли не съм мазала през годините от както съм с тези проблеми,  но общо взето нищо не ми помага особено Tired
Можеш да се мажеш с магнезий, на мен ми помага.

# 344
Има магнезий за мазане ли? newsm78
От 3-4 месеца имам и нещо средно между болене и сърбене около таза (ябълките), което вечер особено ме побърква. Нито мога да седя нормално, нито да лежа. Интересно ми е дали ще помогне.
П.П. Научих каквото ми трябваше за подписването междувременно.

Общи условия

Активация на акаунт