Половината път измина, МАРТенчета чакаме след тази зима! - тема 6

• 47 023
  • 719
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Според мен просто е забранено ти да си избираш начина на раждане, затова са включили този избор на екип.Това е, според мен, за държавните болници.В частните е по - регламентирано. И в Шейново се обаждах, същата работа ,няма опция цезарово сечение.

# 121
не е забранен избора на раждане, просто на лекарите им е по-лесен този вариант, а и взимат пари. Планирано е, слагат ти упойката и за половин час са си свършили работата за 2000 лева. При нормалното раждане не могат да ти вземат толкова пари, трябва да те чакат, като раждането може да продължи и 10 часа.

И аз ще раждам в частна болница, не съм много съгласна, но гинеколога ми там изражда. Ще ми струва 4000 евро раждането и тръпки ме побиват, че ще платим грешни пари, но...дано ни направят някаква отстъпка.

Последна редакция: ср, 09 ное 2016, 15:14 от H/I

# 122
Е,как ще е забранен?Всяка втора жена ражда секцио и не  вярвам всички да имат мед.причини.Не е възможно,най-малкото.
4хил.евро.за раждане и да имам няма да дам.Не грешни ами не зн калви пари са.Всеки си знае разбира се.😊Коя болница вземс толкова пари?Ако не е тайна?Как не ги е срам се чудя.Какво толкова се включва в тия пари,остава само да гадем.

# 123
Поправям се - цената на ВИП стая в Токуда е паднала - от 200 на 125лв./вечер Simple SmileНа мен ми се виждат ужасно много , но в темата за Токуда гледам,че доста майки предпочитат да платят за такава за да може роднините да ги посещават по всяко време. .. newsm78

# 124
В Атина живея, частна е, 2000 иска болницата за тридневен престой и 2000 доктора за раждането.
Не ми се мисли...

# 125
Много са разбира се. И в МД са им много тия пари за мизерията. Това да не е почивка на хотел 125 лева?
Аз бих платила обаче, не се виждам да стоя с непознати в стая, с циганки или пък да не може едва ли не никой да влезе, че даже и ММ,през прозореца да показвам детето-какато е в МД, не можело това, не можело онова. Ми, смешно е,чак пък толкова. То излиза, че ако нямаш заделени готови настарни поне -3-4 хилки си за никъде. Проследяване, раждане, покупки за бебе,туй онуй.
Каквото е такова разбира се, но за мен не е нормално, да са такива цените.
H/I, така си и мислех, че не си тук. Някъде по други теми имам спомен, че си споменавала,че там живееш, сега се сетих.  Simple Smile Луда работа, ама в чужбина,па макар и близка Г-я са други нещата.

# 126
А в тази болница, където ще раждам, в ценоразписа пише, че ако искаш, може да си в апартамент за скромната сума от 8000 евро за 3 дни  ooooh!
Чудя се, кой ли наема апартамент в болница, но за да го предлагат явно има и търсене.

# 127
  • София
Е, как пък ще е по желание на пациента като няма регламентация, вие как си го обяснявате това? Те си правят някакви врътки и си взимат парите, въпросът е точно колко, иначе при всички положения  се плаща. На този етап единственото регламентирано е избор на екип. Един път взимат пари по касата за раждане, отделно от избора на екип.  
Имам предвид, че секциото по желание е допълнителна договорка с лекарите, визирам държавните болници. При другите болници е ясно.

# 128
Е, добре де,сега искате да ми кажете, че не мога да си избера как ще раждам ли? Нямам ли право на това?  Embarassed

# 129
  • София
Е, добре де,сега искате да ми кажете, че не мога да си избера как ще раждам ли? Нямам ли право на това?  Embarassed

Спокойно, Мис, няма такова нещо, въпросът е как става точно договорката и колко.  Peace

# 130

Спокойно, Мис, няма такова нещо, въпросът е как става точно договорката и колко.  Peace

Ами като не съм наясно...питам си  Blush
освен това все слушам как не можело по избор секцио, как недавали в държавните и тн.
То пък и с кой да се договориш не знам, като не познавам лекарите.

# 131
а няма ли да раждаш при гинеколога, който ти следи бременността? С него ще ре договориш.

# 132
а няма ли да раждаш при гинеколога, който ти следи бременността? С него ще ре договориш.

тук няма много такива опции, следиш се при един, при друг ФМ, при трети се следя на частно, и нито един май не води раждания  Simple Smile Това доста ме дразни, че не мога да родя, при който се следя.
Като дойде време просто ще го питам да ми препоръча, защото е в МД, син е на един от известните и водещи имена в геникологията там, познава доктирите и ще ме насочи. Въпроса е срещу колко пари  Mr. Green
Досега съм ходила при 4-ма доктори-един за това, друг за онова, предстои и на 4д, да решавам къде ще ходя.
Много сложна стана тая работа.

# 133
  • София
Еми аз съвсем не съм наясно, но ще проуча, затова се обаждах и по болниците. И аз се чудя, и аз не познавам никакви доктори, хубавото е, че имаме достатъчно време за това. А напоследък така съм се наслушала на докторска липса на морал, че тази гилдия колкото я уважавам, толкова ми е и несимпатична.

# 134
Здравейте!  Flutter Терминът ми е на 22.03., дай Боже всичко да е наред и да стигна до там, момченце. Искам да ви попитам дали на някой се е случвало или дали е чувал за следните неща. Първото е намерени кистички в мозъка на бебето, а второто е пъпна връв -маргинала. Докторката ми каза обнадеждаващи неща, поне за първото, но много бих се радвала да прочета и вашите мнения. Благодаря.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт