Половината път измина, МАРТенчета чакаме след тази зима! - тема 6

• 47 021
  • 719
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,
да направя записче  Simple Smile.
 Момичета, много сте писали, не можах да изчета всичко.
Надявам се всички да сте ок, а на тези с леките притеснения пожелавам, всичко в скоро време да отмине. bouquet Hug

# 106
  • София

WhiteWabbit, във Вита обикновено намират причина раждането да е секцио. Лекарите, които израждат там, ако и следят бременността, намират причини Simple Smile Аз от мои познати само хвалебствия слушам, НО за отношение (което не е маловажно де), но не съм чула нито прочела дори за едно наистина нормално раждане.   Същото е и в Щерев. Може да си доволен от всичко останало, но... ако ти се случи нормалното раждане да е нормално си е чист късмет.

# 107
every me,точно си мислех да повдигна тази тема Simple Smile.И аз мисля в края на месеца да ходя -МД,Щерев,Шейново,Тина Киркова и може жи Окръжна.В токуда знам от позната ,че е наброила 3500 #Crazy

В Токуда пакета е 2100лв. - включва ти всичко. Раждане + неонатологичен пакет за бебето / според мен излишен , но няма как да го откажеш / Твоята позната най-вероятно е броила толкова пари,ако е била в самостоятелна стая - тя е по 200лв/ден.  Shocked

# 108
  • Бургас
Зара, дано всичко е наред! Аман от тези лекари, то много лесно да кажат вие решавате. Нали затова отиваме при тях, а не само за идеи и да си измият ръцете после с "ми вие си решавате, вие си поемете отговорността един вид". И понеже за детето си човек винаги ще даде, спекулациите са най-лесни.

Аз да кажа с каката раждах секцио по мед.причини /реални/ и без екип и ми коства точно 2 лв. И сега се надявам така да се развият нещата.

# 109
Какви са тези цени в София?! Направо съм втрещена. По 2000 лв за раждане. Аз съм от Варна, но тук платено е в МД и то доста по-евтино. Иначе, ако се спреш на лекар, който да ти води раждането в държавна болница се договаряш с него. Моята АГ дори не говори за цифри. Уговарям се, че ще разчитам на нея. От там нататък ние преценяваме как ще се отблагодарим Wink. В окръжна цената на ВИП стая е 50лв. 200лв за стая ми се вижда абсурдно, дори в чужбина не плащам такива цени за нощувка.

# 110
Е,щом е по мед.причини не се плаща или са мн по-малко парите.На мен и в. МД и в Токуда все 2 хил.ще ми излезе.В Токуда обаче имаме договор нашата фирма и там ще ми е много на оферта,но трябва да проуча и не знам защо,но не смея да раждам в частна болница.Моята приятелка ще ражда естествено за 400 лв. някъде,ама в по-малък град.Грамадни разлики има.

# 111
  • София
На мен Токуда ми е резервния вариант, имат добро неонатологично отделение и хубави отзиви за специалистите там. Skrech, и аз съм чувала такива неща за Вита, възможно е да е имало такава тенденция а сега не мисля че е така. При мен са окей за естествено и засега няма опция секцио.

# 112
Мми толкова е едно раждане в Сф,2 хил,,както и да го смяташ.Много са.Аз само досега съм дала околп 1000лв за следене и изследвания.Ама здраве да е!
Има значение разбира се и дали ще изнираш екип.

# 113
Мми толкова е едно раждане в Сф,2 хил,,както и да го смяташ.Много са.Аз само досега съм дала околп 1000лв за следене и изследвания.Ама здраве да е!
Има значение разбира се и дали ще изнираш екип.
Мис,
За мд как са цените, условия на стаи и плащане на нощувка, избор на екип, знаеш ли?

# 114
800 лв е избора мисля,толкова е и секциото някъде.На сайта им ича цени,виж да не те излъжа.Нощувка май към 30-40 лв не вип стая.Доколкото знам само 12 ет. е ремонтиран и е мизерия общо взето.Нормалното не е много по-евтино от секциото,ако ползваш упойла,която е към 200 лв,пак толкова някъде ще ти излезе 600-800 в тоя порядък.В сайта ги има нещата.

# 115
800 лв е избора мисля,толкова е и секциото някъде.На сайта им ича цени,виж да не те излъжа.Нощувка май към 30-40 лв не вип стая.
Ок, благодаря ти. Ще погледна в сайта

# 116
  • София
Момичета, връщам се от ЖК, малкият мъж е 611 гр.в 23 гс +3 и всичко му е окей Simple Smile пусна ми и 4д за малко да го погледаме как се върти, голям кеф  Mr. Green Heart Eyes
Забравих да добавя: витамините които си избрах без йод ( комбо от фолиева, омега, вит Б6 и Б12 в 1 капс) са официално одобрени на жк.

Последна редакция: ср, 09 ное 2016, 13:34 от WhiteWabbit

# 117
  • София
Разговорили сте се за раждането, та и аз проверих цените в МД. Пише, че избор на екип е 900лв. За раждане нищо не пише и аз се обадих да питам секциото по желание колко струва.Сюрпризираха ме, че няма такава опция, като си здравно осигурен отиваш и раждаш. То по телефона е ясно, че няма да се разберем, но това ми казаха.Аз нямам идея за специалистите там и съответно исках просто да си платя операцията. Мис Бингли, а защо ще ти излезе 2000 лв раждането там?

# 118
Някой беше споменал за Щерев и естественото раждане, че не се практикува почти, не е така дори е обратното вече по-големия процент там родилки са естествено, като ходя на прегледи много често чувам лекари да излизат от кабинети бързо и да говорят че имат в момента естествено раждане, а на отворените врати не можахме да видим операционните пак поради същите причини, че се появиха едновременно две нормални раждания не планирани то няма как да го планираш Simple Smile и бяха заети поканиха ни в удобен за нас ден за индивидуални разходки.

# 119
Ми не знам,горе долу такива сметки си правих.На сайта пише само избор на екип-900 лв.Аз такова нещо да ми кажат отиваш и раждаш няма да приема.Как така,те ще ми казват.Аз искам да знам при кого,как и за колко пари ще раждам.Цена на естесвено не видях изобщо да пише.

Общи условия

Активация на акаунт