Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 40

• 129 735
  • 760
  •   1
Отговори
# 510
При моят мъж ползва Clear зеления против пърхот след две седмици пърхота изчезна. Аз ползвам на Здраве с метна зеления и съм много доволна.

# 511
  • Deutschland
Косопада трудно ще изчезне само с шампоан. Откакто съм родила ръся косми навсякъде. Купувах какви ли не шампоани и маски и нищо. Примирих се вече.

# 512
  • в огледалото на живота
Косопада трудно ще изчезне само с шампоан. Откакто съм родила ръся косми навсякъде. Купувах какви ли не шампоани и маски и нищо. Примирих се вече.
Определено причината трябва да се търси и вътре не само навън  Peace

# 513
  • Deutschland
След раждане причината е хормонална. Поне така се надявам. Като се прибера в България, ще си направя изследвания. Чудя се как не оплешивях досега, цели кичури падат след баня.
И по темата - намерих в Германия шампоаните Herbal Essence. Ивчето беше писала за тях преди време. Взех този с кокос за дехидратирана коса и съм много доволна. Разресва се лесно, мека и права е, все едно съм я минавала с пресата. По принцип косата ми е адски суха и се накъдря след баня. Все пак фаворит ми е зеления Гарниер  Peace

Последна редакция: ср, 21 дек 2016, 13:58 от dpv

# 514
  • София
Аз да питам - използвате ли пудра, когато се гримирате? Много ми харесва как стои лицето без пудра, макар че понякога много лъщи и по този начин всички несъвършенства и черни точки си личат. Предпочитам да ползвам пудра, макар да не ми се иска много. Ако не ползвате, успявате ли да постигнете визията, която ни показват по видеа и пр. с хайлайтъри и т.н.?

# 515
  • Стара Загора
След раждане причината е хормонална. Поне така се надявам. Като се прибера в България, ще си направя изследвания. Чудя се как не оплешивях досега, цели кичури падат след баня.
И по темата - намерих в Германия шампоаните Herbal Essence. Ивчето беше писала за тях преди време. Взех този с кокос за дехидратирана коса и съм много доволна. Разресва се лесно, мека и права е, все едно съм я минавала с пресата. По принцип косата ми е адски суха и се накъдря след баня. Все пак фаворит ми е зеления Гарниер  Peace

И аз го харесах много този с кокоса. Peace

# 516
Аз да питам - използвате ли пудра, когато се гримирате? Много ми харесва как стои лицето без пудра, макар че понякога много лъщи и по този начин всички несъвършенства и черни точки си личат. Предпочитам да ползвам пудра, макар да не ми се иска много. Ако не ползвате, успявате ли да постигнете визията, която ни показват по видеа и пр. с хайлайтъри и т.н.?

Ползвам винаги, защото моята кожа е мазна и дори матиращ фон дьо тен не помага. Можеш да минеш и без пудра, ако си със суха кожа и искаш "сочен" финиш. Но в този случай трябва да ползваш стик контур и хайлайтър, а не прахообразен. След това можеш да фиксираш с фиксиращ спрей, за да не мърда грима. Фон дьо тенът трябва да се фиксира с пудра, ако ще ползваш прахообразни продукти, защото иначе директно върху фон дьо тена няма да се разнесат равномерно и ще стоят на петна.  Peace

# 517

аз не ползвам пудра, гримирам само очите плюс червило
далеч съм от съвършения вид по списанията, но от друга страна ми е по-добре така
пудра слагам няколко пъти годишно и то най-вече вечер като се налага да излизам, а съм преуморена

# 518
Аз като един пълен лаик в грима, от няколко дни си слагам пудра. Намерих една стара на ГР и се убедих, че е важна. Фондьотенът ми не мърда цял ден и като цяло кожата ми изглежда така, както е била в началото като съм се гримирала. Хайлайтърът и ружът също си стоят непокътнати. А преди се сещам като сложех руж директно върху фондьотена изчезваше за няколко часа.

# 519
Аз успявам, но продуктите ми не са за тази тема. С доста мазна кожа съм, през деня правя корекции с пудра. Хайлайтър ползвам само за вечерен грим. Работя по 13ч на ден и грима ми е безупречен докато се прибера.  Peace
Скрит текст:
ФДТ ми е Дабъл уеър на Ести, пудрата- свободната на Шанел. Пудрата ме изкарва по 2г, а една пресована я свършвам за 2м. ФДт е много покривен, пак слагам по-малко. По-покривен е от Калърстей на Ревлон. Не се "изтърква" или "попива" колкото и корекции да правя.  Peace

# 520
Един забавен разказ как да пестим от козметика /и не само/. На руски език е, но се разбира за какво става въпрос. Laughing

# 521
Един забавен разказ как да пестим от козметика /и не само/. На руски език е, но се разбира за какво става въпрос. Laughing
Боже... Такова количество неща което тя е използвала за 4 месеца, на мен ще ми стигне за две години! Винаги съм се чудила, как успяват тези блогъри да изхабят такова количество козметика, да не я ядат с лъжици.  Laughing В неин случай наистина става някакво пестене, пък в моя едва ли ще стане.
Но чак такова ограничение да не си купуваме нов шампоан докато не сме свършили стария.. Аз примерно не обичам до ползвам само едно нещо, винаги има поне два различни комплекта шампоан+балсам и три- четири душгела в банята, ползвам ги според настроението. Но не изхвърлям недовършени.
Има един руски лаф : "Папа, папа, купи мне новые ботинки! -Подожди, сынок, ты еще коньки не сносил!" Simple Smile

# 522
Малко харчим, затова не можем да спестим за нова кола, като спрем да харчим  Laughing

# 523
С някой в темата бях обсъждала за поръчки от https://www.tambeauty.com/.
Скрит текст:
Вече минаха 9 дни, от както съм пуснала поръчката и не са я пратили. По принцип на сайта има съобщение, че е възможно забавяне до 10-12 дни. Чудя се да им пиша ли да видя какво става или да чакам след Коледа? newsm78

# 524
Nevituu, с мен. Моята я забавиха и я изпратиха 14 дни след поръчката. Нормално е да са натоварени по това време на годината. Но пък след като я шипнат, за 5-6 дни е вече в България.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт