Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 40

• 129 730
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
Последно време косата и започна да прави "страхотни" възли на около 4-5 пръста от върховете.Връхчетата са обрани и ползвам това след измиване,а като допълнение ще кажа,че е много суха.Приемам съвети за някакъв продукт.
http://malena-shop.bg/curl-cream-krem-za-oformyane-na-kydrava-kosa.html
http://www.hair.bg/stilizani-za-kosa/krictali-za-koca-BGN/v-zcta … an-delia-BGN.html

# 601
Последно време косата и започна да прави "страхотни" възли на около 4-5 пръста от върховете.Връхчетата са обрани и ползвам това след измиване,а като допълнение ще кажа,че е много суха.Приемам съвети за някакъв продукт.
Възможно, проблема ти не е заради продуктите, а заради четка, или шноли и ластици, искам да кажа, че механично се уврежда. Едно време и аз си имах възелчета по космите, проблема се реши след като си взех хубава дървена четка за коса. Важното е да няма топченца в края на зъбчетата, защото косъма се заплита и се къса тогава. Моята е такъв тип.

А може би, щом викаш, 4-5 пръста от върховете, точно там ти е яката на палтото или края на шапката (не знам, колко ти е дълга косата), и косата се уврежда заради това.

# 602
Като видях че става въпрос за четки за коса. Имам дървена четка за коса от ДМ и съм супер доволна. Но не знам как да я измия. Как миете вашите ако използвате такива? 

# 603

Точно в тази тема преди време едно момиче похвали този гел, че много и е помогнал за сух, раздразнен скалп и пърхот. Ако някой го е купил за лице и не му харесва, не пречи да пробва, може пък да му успокои и подхрани скалпа. Може да се ползва и като сок от алое във всякакви маски, понеже е 96% чист гел.

# 604
Като видях че става въпрос за четки за коса. Имам дървена четка за коса от ДМ и съм супер доволна. Но не знам как да я измия. Как миете вашите ако използвате такива? 
И аз съм на тази вълна тези дни. Като не зная я поставям в сапунена вода за час например и после изплаквам. Обаче се замислих за дърво май не е добре, та, ако някой знае, да каже.

# 605
За какво да я киснеш цял час, може да се разлепи. Взимаш някаква четка, например стара четка за зъби, и миеш твоята дървена с някакъв шампоан, течен сапун или каквото има, и изплакваш.

# 606
За какво да я киснеш цял час, може да се разлепи. Взимаш някаква четка, например стара четка за зъби, и миеш твоята дървена с някакъв шампоан, течен сапун или каквото има, и изплакваш.
Няма поражения засега, но ще опитам както казваш следващия път  Grinning

# 607
За себе си съм открила най-лесният и ефикасен начин за почистване на четки за коса - когато си мия косата и си сложа шампоан, няколко пъти прекарвам четката през сапунисаната коса. Така разнасям добре шампоана по цялата дължина, а четката е почистена съвсем ефикасно.
Да похваля и един продукт - след като се изринах безобразно от български крем на Йогурт България си купих подхранващият крем на Гарние +55 с мисълта, че си давам парите за нещо, което ще ползвам максимум седмица преди да се изприщя. Оказа се изключително комфортен върху моята суха застаряваща кожа. Ползвам го поне 20 дни и го чувствам великолепно върху кожата си, като се има предвид студеното време, което е изпитание за сухата кожа.

# 608
За себе си съм открила най-лесният и ефикасен начин за почистване на четки за коса - когато си мия косата и си сложа шампоан, няколко пъти прекарвам четката през сапунисаната коса. Така разнасям добре шампоана по цялата дължина, а четката е почистена съвсем ефикасно.
Да похваля и един продукт - след като се изринах безобразно от български крем на Йогурт България си купих подхранващият крем на Гарние +55 с мисълта, че си давам парите за нещо, което ще ползвам максимум седмица преди да се изприщя. Оказа се изключително комфортен върху моята суха застаряваща кожа. Ползвам го поне 20 дни и го чувствам великолепно върху кожата си, като се има предвид студеното време, което е изпитание за сухата кожа.
И аз така си мия четките  Laughing
Извини ме за въпроса, не знам на каква възраст си, но ме заинтригува с този крем- дали може да се ползва и за кожа на възраст 33? Търся си мазен крем за зимата, който обаче да попива бързо, защото моята кожа много трудно попива повечето кремове, въпреки че е суха!  Rolling Eyes Ще се радвам ако препоръчате и друг подобен крем! Благодаря!

# 609
Значи не съм единствената дето ме маже със серум за 45 + (за протокола нямам 30).   Mr. Green Един-единствен път, понеже нямах нищо друго под ръка се намазах с един серум на Ейвън  на майка ми и кожата ми стана супер.

# 610
аз от 2 дни мажа серум на Алтея за около очите на цяло лице, то 3 капки стигат за добро намазване, а вечер слагам дневния крем който е хидратиращ
нямам желание да мажа нещо скъпо, специално, силно за 45+
но това не е баш в евтините неща де
по-скоро грижа 40+ трябваше да го сложа

# 611
За съжаление съм си на 55 и кожата ми е суха, капризна и проклета. Не съм голям фен на евтината козметика, която в повечето случаи ми се отразява и зле на кожата. Даже бях тръгнала да си купя по-скъп крем, но не можах да реша какъв и Гарнието го взех за временно, но той пък взе че ми се отрази добре. Попива доста добре и оставя кожата точно с текстурата на кадифе (поне моята кожа)

# 612
Момичета преди Коледа си взех ексфолиант на Леганза с канела. Уникааално!! Много ми харесва като действие. Прави кожата уникално гладка и мекичка.

# 613
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Момичета преди Коледа си взех ексфолиант на Леганза с канела. Уникааално!! Много ми харесва като действие. Прави кожата уникално гладка и мекичка.
Мда, Роза импекс понякога имат попадения.От къде купи ексфолианта, че ми грабна любопитството?

# 614
  • Стара Загора
При нас има в Елитис от тези скрабове. Виждала съм ги и в магазини за перилни, вносни и там където предлагат  разнообразие от български марки.

Общи условия

Активация на акаунт