Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 40

• 129 710
  • 760
  •   1
Отговори
# 30
Искам да взема ккристален камък-дезодорант, но незнам дали е подходящ при бременност и от коя марка сте доволни?

Аз ти препоръчвам този: https://biomall.bg/kristalen-dezodorant-naturalen , евтин е и може да се използва доста време. Ползвам го вече няколко месеца и не е мръднал. Не смятам, че би бил вреден повече от тези класическите дезодоранти, които се продават по магазините.  Thinking Може да питаш в сайта, бяха много отзивчиви, когато аз си поръчвах.

Ползва се лесно. Какво са споменали в друг пост, той не помага против изпотяване, но наистина премахва самата миризма  Thinking аз го ползвам най-вече като тренирам, просто натърквам повече и съм доволна  Laughing

# 31
Здравейте,преди време си бях закупила на Sessio Keratin (така пише на шишенцето ) един спрей за коса ,беше много евтин,но буквално за седмица косата ми стана като нова.Бях го поръчала от сайт или нещо такова,но сега като търся го няма.Някой да го е ползвал и да знае от къде мога да поръчам? Благодаря предварително!  Heart Eyes

виж за това ли говориш :
http://draka-bg.com/index.php?route=product/product&product_id=577    bouquet
Да,но в този сайт не се продава вече.От преди им е останала рекламата.

# 32
Искам да ви попитам продуктите на Евтерпа откъде ги купувате?Аз съм от Варна, но нещо никъде не ги намирам.
По принцип в Елитис е добре заредено с продукти на Евтерпа. Само не знам дали във Варна я има тази верига, но все пак е голям град.

# 33
Има я да.Не съм се заглеждала обаче за тоя спрей за коса на Евтерпа.
Другият път като ходя ще го потърся.

# 34
Доволна съм от малкото шампоанче на Милва с жен шен.
Скрит текст:

# 35
Искам да ви попитам продуктите на Евтерпа откъде ги купувате?Аз съм от Варна, но нещо никъде не ги намирам.

В Български пощи можеш да провериш. Иначе имат и онлайн-магазин, но повечето им продукти са по-евтини от цената на доставката.

# 36
+1 за спрея на Евтерпа - на дъщеря ми косата няма разресване иначе

# 37
Някой да знае къде мога да намеря черната маска за черни точки.

# 38
  • Deutschland
Има я да.Не съм се заглеждала обаче за тоя спрей за коса на Евтерпа.
Другият път като ходя ще го потърся.

За лесно разресване е  Peace

# 39
dpv,ти ползвала ли си го,харесва ли ти?

# 40
Някой да знае къде мога да намеря черната маска за черни точки.

Току-що попаднах на това, макар че никак не ми се струва евтина.

# 41
# 42
Здравейте,преди време си бях закупила на Sessio Keratin (така пише на шишенцето ) един спрей за коса ,беше много евтин,но буквално за седмица косата ми стана като нова.Бях го поръчала от сайт или нещо такова,но сега като търся го няма.Някой да го е ползвал и да знае от къде мога да поръчам? Благодаря предварително!  Heart Eyes
Можеш да поръчаш на лично съобщение на страницата им във Фейсбук:https://www.facebook.com/sessiokeratinbg/

# 43
  • sofiq

Тази маска ми е сред любимите,наистина полира ,доста сериозен пилиг прави и след нея кожата е гладка и точната дума "полирана"

# 44
  • Deutschland
dpv,ти ползвала ли си го,харесва ли ти?

Да. Справя се отлично със заплетена коса и мирише много сладко

Общи условия

Активация на акаунт