Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 40

• 129 730
  • 760
  •   1
Отговори
# 135
Аз пък да похваля маската с маслиново дърво Le Petit Marseillais, определено косата се усеща по-хидратирана и бляскава. На Гарниер не съм я пробвала още.  Peace

# 136
  • където ми харесва
Взех си два душ гела. Единия е на Тео с ванилия и наистина е много хубав.
Другия, който ме впечатли повече е този-2 часа след баня, кожата ми мирише на него и е адски приятен и лек аромат!

Скрит текст:

# 137
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
То е в пакетче и ако го ползвам на части, най- много да го изсипя. Значи маска или шампоан. Благодаря Simple Smile
По-добре в маска или балсам.

# 138
  • София
Тези дни все се чудя какво да си купя, добре, че се допитвам до вас.  Laughing Копирам си въпроса:
Някой някъде да е срещал този балсам за устни? В lilly и DM продават, но различни от този видове. Охлажда и подхранва изключително много, отнякъде се бях сдобила с мостра, но сега не намирам да си го купя.

# 139
Момичета, моля да ми препоръчате нещо за мазна коса, пълен е ужас е още повече че има и пърхот, в момента я мия с Низорал, но трчбва да я мия всеки ден, използвам и сух шампоан но е ефекта е минимален, някой ако може да ми препоръча маска или шампоан или др каквото и да е ще съм мн благодарна  bouquet

# 140
  • където ми харесва
Мога да ти препоръчам цялата серия шампоани на Милва.
Който и да вземеш, няма да сбъркаш.
Ползвам този с Хума и съм доволна. Нямам пърхут, а косата ми се омазнява на 2я ден.
Може би не ползваш подходящи шампоани, и грешно употребяваш сухия шампоан.
Пробвай така-напръскай го на мокра коса, хубаво разреши и я изсуши. Ще ти задържи обема целия ден.
Има един спрей на Тафт, който е за плътност-доста добре действа. Ползва се по същата схема.

# 141
  • в огледалото на живота
Mного съм доволна от този лосион за тяло на ''Жая'' с арганово масло  Heart Eyes
Няма аромат,даже почти никакъв,но попива в кожата много бързо и не омазнява:
Скрит текст:

Също и от тези пачове за очи.Не очаквам чудеса от тях,но определено избистрят тена в околочния участък:
Скрит текст:

# 142
Тези дни все се чудя какво да си купя, добре, че се допитвам до вас.  Laughing Копирам си въпроса:
Някой някъде да е срещал този балсам за устни? В lilly и DM продават, но различни от този видове. Охлажда и подхранва изключително много, отнякъде се бях сдобила с мостра, но сега не намирам да си го купя.

http://tiliya.com/presta/prestashop/index.php?id_product=7256&am … uct&id_lang=2

# 143
http://www.enzo.bg/lactacyd/fresh-emulsija-za-intimna-khigiena/ много съм доволна от лосиона. В началото ми беше малко странно, но съм доволна. Освен зеления съм пробвала и розовия, но не ми хареса чак толкова много.

# 144
Ползвам този с Хума и съм доволна. Нямам пърхут, а косата ми се омазнява на 2я ден.
Пробвай така-напръскай го на мокра коса, хубаво разреши и я изсуши. Ще ти задържи обема целия ден.
Има един спрей на Тафт, който е за плътност-доста добре действа. Ползва се по същата схема.
Стана ми интересно, понеже съм фен на сухите шампоани (и обема 😊). Като го напръскаш на мокра коса, не се ли замазва от талка, който се съдържа в шампоана, или се пръска по малко?

# 145
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Копирам си въпроса:

Ето този също е охлаждащ и подхранващ Не зная дали е същият, но го има и в Лили, и в ДМ, и в Метро.  Peace
Много го харесвам,той е един от малкото, които ми оправя устните, но го ползвам само лятото, защото в студеното това ментово усещане ми е неприятно.

# 146
Да се включа с въпрос. Гледах вчера някаква нова (за мен поне) серия на Шварцкопф с черен хайвер.Някой ползвал ли я е вече?

# 147
  • където ми харесва
Стана ми интересно, понеже съм фен на сухите шампоани (и обема 😊). Като го напръскаш на мокра коса, не се ли замазва от талка, който се съдържа в шампоана, или се пръска по малко?
Пръска се по-малко. И косата трябва да е влажна, а не съвсем мокра. Разресва се хубаво и се суши от корена към върха.

# 148
Къде мога да го намеря този сух шампоан на Милва?

# 149
Къде мога да го намеря този сух шампоан на Милва?
Милва не знам да имат сух шампоан.
В предния пост мисля, че се говореше за традиционния тип шампоани на Милва. Simple Smile
За мазна коса имат и с боров катран, ако не ме лъже паметта. И вкъщи сме доволни от тях като цяло.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт