Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 40

• 129 732
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
Най- вероятно кожата на дамата е била суха  Laughing Бръчки не могат да се заличат с никакъв крем.

# 556
  • Русе
За крема на "Арома" аз го ползвам от около 3 седмици, но през ден може би и не съм забелязала до сега никакъв ефект. Кремът не е лош.

# 557
2 опаковки на Арома изхабих, но моята кожа е много суха и той ми идва сух, хем ползвам само нощния, но до сега ми беше чудесен. Сега си взех кокосово масло и пак Пирин Дриим да видим, че и лишеи ми излязоха от сухота. Да похваля почистващото мляко на Афродита.

# 558
Предложете ми някаква спирала за обем. Последно ползвах на GR.

# 559
Наскоро ми подариха тази на Rimmel - като цяло съм доволна  Peace

# 560

Флормар, но мисля да я сменям, защото не издържа цял ден.

# 561
Наскоро ми подариха тази на Rimmel - като цяло съм доволна  Peace

Сега се сещам, че преди бях ползвала на Римел оранжевата. Ще потърся предложената, благодаря  bouquet

adelinda, искаш да кажеш, че не си доволна от твоята ли, т.е. прави обем, но й куца трайността?

# 562
Наскоро ми подариха тази на Rimmel - като цяло съм доволна  Peace

Сега се сещам, че преди бях ползвала на Римел оранжевата. Ще потърся предложената, благодаря  bouquet

adelinda, искаш да кажеш, че не си доволна от твоята ли, т.е. прави обем, но й куца трайността?

Страхотен обем, питали са ме дали са ми изкуствени миглите, но цял ден като съм на работа се поразмазва.  Peace ГР, Римел и тн, не ми харесват. Евентуално Макс Фактор или Лореал, но са доста по-скъпи. От евтините, на по-добра не съм попадала.

# 563
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Коя е точно спиралата, Аделинда?

# 564
# 565
Тъкмо и аз щях да питам коя е, защото на обяд се разходих до Лили и разгледах спиралите.

# 566
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мерси  bouquet

# 567
Ето снимка на спиралата със и без. Отдавна се каня да кача, сега предновогодишно:
Скрит текст:

# 568
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
От дрогериен клас съм най-доволна от спиралите на Мейбълин.
Римел имат супер неща, но спиралите им куцат особено с огромните четки.

# 569
А аз съм много доволна от спиралата на Eveline, зелената. Вече съм я хвалила в темата. А също добър обем ми правеше една розова на Манхатън, на която пише Supersize, но тя е двойно по- скъпа.

Общи условия

Активация на акаунт