Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 40

• 129 732
  • 760
  •   1
Отговори
# 540
И несесери за грим, и куфарче за грим си купих от китайски магазин. Вършат си работа и не струват 50 лв. По спомен куфарчето беше 22 лв, несесера - 8 лв. Ако искате нещо бюджетно, проверете там.  Peace

# 541
Хаха как си го написала, все едно вече не ти е останала коса, че да пада. Joy
Аз пък си търся куфарче за грим с огледало, моето толкова е утесняло, че дори редовните продукти,които ползвам не се събират и не мога да го затворя. Whistling

Хахахах , да, сега забелязах! Grinning писането не ми се отдава, очевидно

Да се уточня, имах впредвид че не ми пада косата Grinning

# 542
Аз купувах за дъщеря ми Гарние Фруктис Цитрус Детокс - той е доста добър за мазна коса.
http://www.garnier.it/~/media/garnier%20local/it-it/prd-haircare … a=it-IT&w=275

Препоръчвам с две ръце от същата серия Garnier Fructis Vita Boost Fresh. Страхотно измива, направо до огледален блясък. Разбира се пресушава, но за употреба 2-3 пъти в месеца е напълно ок.

# 543
И на Здраве има дълбокопочистващ.

# 544
Извинете за въпроса, но как да разбра кой шампоан е дълбоко почистващ и кой е по-лек за косата? Имам чувствителен скалп и лесно ми излиза пърхот от шампоани, а и косата ми бързо се омазнява. Преди Фруктис против пърхот ми влияеше добре, но и от него почна да ми излиза пърхот.  Peace

# 545
Момичета, имате ли предложения от къде да си потърся козметичен несесер? Искам нещо с отделения и място за четки. Много се рових в интернет, но не намирам кой знае колко евтини. даже се шокирах как може да струват по 40-50 лева?! Аз си представях нещо до 10-15. За сега съм се спряла на няколко в Ибей. newsm78

Аз не мога да разбера как хората хем искат нещо хубаво, хем ама и да е 5 лв.
Ами все пак темата е Евтините!!! неща, от които сме доволни. Всеки си има различен бюджет и разбиране кое е евтино. Доста от нещата, коментирани тук аз не ги намирам за много бюджетни, но не коментирам и не се меся. Щом нямаш мнение по въпроса ми кому е нужно да се заяждаш? А и както се видя друта потребителка ми е препоръчала къде де потърся, благодаря за което. Wink

# 546
Извинете за въпроса, но как да разбра кой шампоан е дълбоко почистващ и кой е по-лек за косата? Имам чувствителен скалп и лесно ми излиза пърхот от шампоани, а и косата ми бързо се омазнява. Преди Фруктис против пърхот ми влияеше добре, но и от него почна да ми излиза пърхот.  Peace

Много марки - професионални и други, имат дълбокопочистващи шампоани, което е обозначено и така се водят. Този на Гарние, който препоръчах, не се води такъв, но ми беше препоръчан тук от Holly Pink като достъпен шампоан с такова действие, сравнимо с професионалните. Много съм благодарна за това, защото в един период косата ми шампоан не я хващаше и ако има нещо достъпно, което да почиства добре, е точно това.

# 547
Извинете за въпроса, но как да разбра кой шампоан е дълбоко почистващ и кой е по-лек за косата? Имам чувствителен скалп и лесно ми излиза пърхот от шампоани, а и косата ми бързо се омазнява. Преди Фруктис против пърхот ми влияеше добре, но и от него почна да ми излиза пърхот.  Peace
Измиващите агенти Peace т.нар. "дълбокопочистващи" шампоани се съдържат главно от измиващи съставки, може и някакви допълнения за усещането на косата, но това е главното. Докато другите шампоани пак може да са също толкова измивни, но имат (повече) кондициониращи съставки и не се усещат толкова остъргващи. Повечето шампоани на Милва могат спокойно да се използват като дпш и са по 2 лева.

# 548
Понеже бях много доволна от балсам за коса с жожоба на Евтерпа, реших да пробвам и шампоан от същата серия. Трябва да отбележа, обаче, че съм страшно взискателна относно шампоани, и бях наясно, че най- вероятно, ще го хвърля след това. Ама все пак ми беше любопитно да пробвам. Сигурно, няма да го повторя, но мога да споделя действието му- измива косата чак до скърцане и тя не се омазнява повече време, отколкото обикновено. Но понеже съм с изрусена коса чак такова третиране не е желателно за нея.

# 549
  • sofiq
Момичета, имате ли предложения от къде да си потърся козметичен несесер? Искам нещо с отделения и място за четки. Много се рових в интернет, но не намирам кой знае колко евтини. даже се шокирах как може да струват по 40-50 лева?! Аз си представях нещо до 10-15. За сега съм се спряла на няколко в Ибей. newsm78

Доста одавна купих този комплект ,тогава за около 10 лева на някаква промоция,много съм доволна,не се гримирам често,но четката за ФДТ последните 2 години я ползвам за нанасяне на маски през 2-3 дни ,толкова пране видя и е като нова,а в като купих комплекта мислех,че ще е единствената от него която ще остане неизползвана Mr. Green
Останалите четки ползвам по рядко,но и на тях все още нищо им няма,не са паднали косми от прането,не личи да са ползвани Peace.
http://tediata.blogspot.bg/2013/11/mac.html

# 550
Благодаря за обясненията, Петенце и Мери.  Hug

Мери, може ли да ми кажеш кои са тези измиващи съставки в шампоана, за да ги избягвам?

# 551
Здравейте! Търся някакъв  перманентен молив или маркер за вежди. Казаха ми, че в AVON или Oriflame имало някакъв, който издържал няколко дни без да се отмива. Търсих в нета, обаче нищо не открих...
Търся нещо, което да се задържа поне цял ден и без най-вече да се размазва.

# 552
искам да се похваля с положителен ефект от дневен крем на Арома 30 пл. с хиорон и ретинол. след две седмици с дневния намаляха бръчките. днес си взех и нощния. 

# 553
  • в огледалото на живота
искам да се похваля с положителен ефект от дневен крем на Арома 30 пл. с хиорон и ретинол. след две седмици с дневния намаляха бръчките. днес си взех и нощния. 
Ти сериозно ли  Shocked
Само за 2 седмици?

# 554
  • София
Сигурно, защото е с хиорон, тва някаква вълшебна съставка ще да е. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт