Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 40

• 129 735
  • 760
  •   1
Отговори
# 525
Nevituu, с мен. Моята я забавиха и я изпратиха 14 дни след поръчката. Нормално е да са натоварени по това време на годината. Но пък след като я шипнат, за 5-6 дни е вече в България.  Peace
Благодаря! Hug

Имам и едно друго питане.
Скрит текст:
Поръчах си от един български сайт http://beautycelekt.com/ Четка на Real Techniques. Вчера обаче попаднах на информация, че има много сполучливи имитации и трябва внимателно да се гледат детайлите. След проучване съм почти убедена, че и моята е реплика, но я купих на цената на оригинална. В сайта са отбелязали, че са официален представител на марката за България. Свързах се с тях и им обясних и казаха, че продуктите им били 100% оригинални и можели да го докажат. Писах и на официалния сайт на марката, за да ги попитам дали имат такъв представител в България. Сега чакам развръзка и ако се окаже, че продават реплики...ще се постарая да го разглася. Дори до Комисията за защита на потребителя ще стигна.
Та знам, че проблемът ми не е много свързан с темата, но някой има ли информация дали продават ментета? Четката е хубава, нямам проблем с нея, но репликите ги има в ибей на половин цена, а аз съм платила колкото за оригинална. А и няма да се оставя да ме прекарват с ментета, както и други хора.

# 526
Мисля, че наистина се официални предстравители, имам една четка директно от тях и за мен е оригинална, нямам причина за съмнения. Но самото  beautycelekt с тази нарочна правописна грешна винаги ми е звучало нечистоплътно и аматьорски, смятам, че много губят от това  Rolling Eyes

# 527
  • София
Като говорите за четки, аз пак да похваля едни сиви, от Лили. Купих си 2 и само тях ползвам вече.

# 528
  • София
Като говорите за четки, аз пак да похваля едни сиви, от Лили. Купих си 2 и само тях ползвам вече.
Е ти нищо не каза сега....Сиви от Лили и толкоз. Mr. Green
Мина да ни хвърлиш в чуденка и чао, кажи марка поне...Екотуулс, Аура,Маура.... Laughing

# 529
Мина да ни хвърлиш в чуденка и чао, кажи марка поне...Екотуулс, Аура,Маура.... Laughing
То в Лили май само тях има, Аура са черни, Екотуулс са кафеви ама май по-скоро са те. Thinking

# 530
  • София
То в Лили май само тях има, Аура са черни, Екотуулс са кафеви ама май по-скоро са те. Thinking

Не, не са Екотуулс. Едни със сив косъм, чернa дръжкa, китайски. На едната пишe само blusher. В бяла опаковка беше, която хвърлих отдавна.

# 531
  • Пловдив
Моля да ми препоръчате дълбокопочистващ шампоан Peace Търсех на Балеа, който е хвален, но го нямаше в нашия ДМ. Не знам дали не е спрян.

# 532
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Дълбокопочистващият на Балея отдавна го няма.
Лореал профешънал имат такъв, но е беше около 14-15лв.

# 533
  • Пловдив
Сега видях, че точно в твоя блог съм чела за шампоана на Балеа Grinning

Знам за Лореалския, но предпочитах някой евтинджос, тъй като ще го ползвам веднъж на месец и нещо - два. Сега намерих и на Нивеа някакъв, но не знам как е като качество.

# 534
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Наскоро някъде видях евтинджос такъв, но старост-нерадост забравих Grinning коя марка беше и къде го гледах.Сякаш не беше Нивея.

# 535
  • София
Аз купувах за дъщеря ми Гарние Фруктис Цитрус Детокс - той е доста добър за мазна коса.
http://www.garnier.it/~/media/garnier%20local/it-it/prd-haircare … a=it-IT&w=275

# 536
  • където ми харесва
Доволна съм от шампоана на Ив Роше с ружа, за обем. Няма силикони и парабени, около 6лв е и прави косата много хубава!

# 537
Момичета, имате ли предложения от къде да си потърся козметичен несесер? Искам нещо с отделения и място за четки. Много се рових в интернет, но не намирам кой знае колко евтини. даже се шокирах как може да струват по 40-50 лева?! Аз си представях нещо до 10-15. За сега съм се спряла на няколко в Ибей. newsm78

# 538
Момичета, имате ли предложения от къде да си потърся козметичен несесер? Искам нещо с отделения и място за четки. Много се рових в интернет, но не намирам кой знае колко евтини. даже се шокирах как може да струват по 40-50 лева?! Аз си представях нещо до 10-15. За сега съм се спряла на няколко в Ибей. newsm78

Аз не мога да разбера как хората хем искат нещо хубаво, хем ама и да е 5 лева Grinning

Продукт, от който аз съм доволна е шампоан на Милва, 2 лева е, с хума, имах страшен косопад, след месец ползване, почти нямах коса, която да ми пада Grinning

# 539
  • София
Хаха как си го написала, все едно вече не ти е останала коса, че да пада. Joy
Аз пък си търся куфарче за грим с огледало, моето толкова е утесняло, че дори редовните продукти,които ползвам не се събират и не мога да го затворя. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт