Боледуване на децата ни - тема 44

• 54 820
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Моето снощи малко след като заспа се разбуха и събуди.Сополива кашлица! Като всеки път,щом го хване.Една или две вечери буха,върна храчки,но поне взе да узрява Тая кашлица.Сигурно и Флудитека е виновен,давам го 18 часа най-късно,но то при моето винаги така протичат кашлиците като го хванат...

# 61
  • shumen
Лайт,да се оправя скоро малкия.
Яни,и Вие да се оправяте скоро.Аз сиропи за кашлица от педи знам,че се дават най-късно до 18.00 часа.По късно,ако дадеш разкашлят повече.

# 62
Ларингитната кашлица е суха, безспирна и лаеща.
Обикновенно ларингитните пристъпи са прз ноща между 1 и 4 часа.

# 63
Попитах за ларингитната кашлица понеже мисля сме имали. Наскоро преди месец и половина точно така само през ноща, беше плашеща за мен, стържеща.  Друг път не е кашлял така. Аз мислех, че е остатъчна, но вида и беше за мен нов. Така почти седмица и то само в 2 часа и накрая давах два дни сок от лук с мед и го пресече. Тогава не съм инхалирала нищо, но аз и не го заведох. Може би ако лука не го беше пресякъл щях да разбера що за кашлица е като го заведа

# 64
Точно като лай на куче е. Не може да се сбърка..Бях чела само за нея, но когато се появи, веднага я разпознах.

# 65
Да и аз така бях чела само, но веднага си го помислих, че е такава.

# 66
Ох, ние точно сега сме с такава лаеща ларингитна кашлица (отново в рамките на месец), а странното е, че педи този път не ни изписа нищо друго освен изопринозина и балсамов сироп- това пък за първи път го чувам. Някой да е ползвал? Е, и стандартните хомеопатични- меркуриус солубилис и апис мелифика. Вече ми писна, а е едва ноември. Бил е на ясла точно два дена, и то непълни, явно само колкото да лепне нещо  Cry

# 67
  • shumen
Да се оправят всички болни.Ние още чакаме да минат визитация.

# 68
  • Варна
Тя херпангината е вирусна уж.
Вирусна е, разбира се. Никой лекар не би изписал АБ за херпангина.

# 69
Lino  то от ларингит до ларингит голяма разлика.
Аз също давам сок от лук с мед при ларингит.
Ако мине само с това е супер......но случайте с Пулмикорт,   Преднизолон и Урбазон са повече. По добре да не разбираш как детето ти неможе въздух да поеме.

Да се оправят болните.
Дани как сте?

# 70
  • Перник
Добър вечер, влизам направо с въпрос, че тези болести и при нас край нямат. Давам черен бъз, клеева тинктура, детски  витамини и рибено масло, сега когато има наченки отново на разболяване. Дали не прекалявам обаче? Да се оправят всички болни дечица и майчиците да отдъхнат.

# 71
Kaleq  мисля че  това е предостатъчно... а за наченки на разболяване евентуално инфллуцид...витамин Ц. Ако е нещо с носа, промивки с физ. разтвор.

Моя ми се струва, че малко почва да отхрачва, пак звучи гърлено, ларингитноо ноо някък и сякаш пооткашля но не се е втечнил хубаво секрета... обаче нещо кихави и май и хрема ли ще тръгва.. странни вирусии  Rolling Eyes

Мисля да земем още ден два болнични, но ще видя утре сутрин какво ще е дереждето и ще реша.

Дани какво стана с вас ? Нещо за изписване ?

# 72
  • София
Здравейте,

Хайде и ние в клуба на болните. Бяхме с уж остаттъчна кашлица, но днес при прегледа в МЦ с който работи педиатъра лекаря ни изпрати в Пирогов за снимка на Белия дроб. И от днес сме с бронхит - начален стадии. Освен кашлица друго няма, което да ми подскаже, че нещата са толкова сериозни, а и тя през ноща си спи спокойно, само сутрин като стане започва да кашля докато изкашля насъбрания секрет. През деня не кашля много.
Та сега ще си седим вкъщи тази седмица и ще пием - Сумамед форте по 5 мл. на 24 часа, сироп Ен ти тус - 3х2,5 мл., промивки на носа, вит. С сутрин на гладно по 1 ампула.

# 73
И ние на черешата отново.Петък сопол,вчера зелен,сега кашля спастично..Ще видим как ще е до час.Май е топла.Ако продължи така,спешното ни зове.

# 74
Ох, момичета, да се оправят дечицата ви!
Моята сега пак ми сочи ушите, ту я боляло, ту не. Сега не мога да разбера още ли има болки и ударило ли е другото ухо или просто не й се ходи на училище.  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт