Боледуване на децата ни - тема 44

• 54 829
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • Северозапада
И София я тръшна нещо. Снощи в осем като от раз и се задръсти носа, а през нощта вдигна и температура. Педиатърката, при която ходим, е отпуска. Ще я водя до ЛЛ пък ще видим.

# 76
  • shumen
Да се оправят всички болни.
Ние вече сме си у дома.Днеска ни изписаха.Утре ще отида само аз да взема болничния и епикризата и ще питам кога и дали ще трябва да го водя на контролен преглед.
Дени е добре вече.От вчера на обяд не е повръщал.Днеска като се прибрахме си хапна и добре,което ми хареса.
Алексче,внимавай,че при нас бронхита за нула време стана бронхеолит и стигнахме до болницата.
Хоуп,при нас приеха точно така дете с ларангитна кашлица,не можещо да си поеме въздух точно през нощта.После и с други майки говорих и при тях е започвало все през нощта.

# 77
Да разбира се, че ще се правят инхалации щом трябва. На нас много често ни се е налагал вентолин. Аз просто се чудех каква кашлица е било понеже беше нова и плашеща. И да, зачервяваше се и не можеше да поеме дъх за секунди. Дано няма вече такава. 

# 78
  • shumen
Лино,дано е отминало при Вас.

# 79
Дани,радвам се за вас!Много ми беше мъчно за малчо  Hug

# 80
  • shumen
Уми,благодаря.Той сега е толкова наплашен милия,че спи и плаче на сън.Явно изживява кошмара от болницата.Не знам,но ще трябва да го пусна на градина от 14,11 сигурно и от сега ми се свива сърцето.Моля се само да ми е здрав,че разболее ли се,с това неговото не пиене на лекарства си е ад за мене.
Аз не знам тука казах ли,но и там не искаше лекарствата и със едната от сестрите се наложи да действаме по гадния начин.Понеже и казах,че не иска да пие никакви лекарства и я накарах ако тя може да се справи и тя само поиска да и го държа здраво и тя да действа със спринцовката от Нурофена от там нататък.
А Габи как е?

# 81
Ми успокои се кашлицата за сега.Кашля,но те толкова.Имаше 37,2,после падна.Тя и вчера вечер без кашлица беше малко топла.Нещо ново е.Има мнооого сополи.Ще видим.Утре и вторник е вкъщи.Все си викам ,че е само кашлица,вече е голяма,ще го израсте...Дано  Praynig
Ще се оправи малчо,ще порасте,ще започне да разбира...Като трябва ще го натискате...За негово добро е.Сега се възстановайте.Не го мисли.

# 82
Таз сутрин кашля дори по гадно...пак ларингирно бие,но сякаш задръстен.Ще ходим даа ни дадът още поне до сряда болничен, а и да го види пак.

# 83
  • shumen
Уми,радвам се,че е по добре Габи.
Лайт,отивайте,че в отделението беше пълно с ларингити и бронхити.

# 84
Дани радвам се че сте добрее и вече у дома ! Хубаво е да поостане повече във вас... знам че няма кой да го гледа, ноо... ако има вариант... е най - добре ! Аз след пневмониите по месец държах в нас...

Ние сме си с  Ларингитотрахеит... антибиотика си го продължаваме 8 днии, пулмикорта сутрин и вечер, на обед само физ, разтвор. И отново Еуреспалл... то май сме абонирани за него . Удължиха ни болничния до края на седмицата. Сутринта се уплаших много  гадно звучии тази кашлица...и сега  като кашля пак така стържещоо.. нно в някой моментии има и храчка но трудно я отделя. Май и носа му се заушваа вече.

В поликниниката при нашета педиатърка беше фулллл- от 10ч. до 12 часа сме чакали...2 часаа  Crazy

# 85
  • shumen
Лайт,да се оправяте скоро.
Ако имаше кой да го гледа щях да го задържа повече,но няма.То и тази седмица са едни схеми кой кога ще го гледа,че болничен дават само за болничния престои при нас.
Сега в Петък ни викат на контролен по обяд и направо ме е страх как ще го заведа.От там трябва и при педи за бележка да отидем,а не ми се иска да е с мен.
Ти нали беше от Шумен?При кой лекар сте?Ние сме при Бъчварова и винаги е така фул при нея.

# 86
Дани, писах ти и  в другата тема, че бележка ще ви дадат от болницата Peace Ние от там сме вземали, че е обезпаразитен и клинично здрав - точно на контролен като ходихме Peace
до месец след изписването се водите пациенти на болницата. Ако има усложнение, пак в болницата се ходи по принцип-няма как да ви откажат преглед...

# 87
  • shumen
Тете,сега идвам от там.Казаха,че дават бележки само за престоя ни.От там нататък от педи.Иначе за след изписването ми казаха,че до месец се водим техни пациенти и ако има нещо не е проблем да ни прегледат.

# 88
Не знам, може да има промяна. Но ясно си спомням, че педи едва не ни върна, когато седмица след изписването отидохме в кабинета на преглед. Каза, че нямала право да ни преглежда, защото сме пациенти на болницата още. Прегледа ни неофициално, на добра воля...Много добре си го спомням това.

# 89
Дани от Шумен сме да, ние сме при Миглена Илиеваа, при нея също почти винаги е фул, та не ни е за първи път да чакаме 2 часа.
Да до месец след изписването имате право да ходите там на преглед, даже ако се наложи ви препращат за консулт, нас ни бяха препратили така  в отделението УНГ.

Моя и днес  през деня повече кашля, до сега кашлицата се обостряшее вечер и най много сутрин...но днес и през деня е повече.Обаче почва да става  май смесена, хем стържи ,хем и храчки .. което би трябвало да е добрее. И зиртек и калциев глюканат имаме забравих да ги пиша. Страх ме  е от тия ларингити, защото често ми е обръщал на бронхит, а втората ни пневмония почна в началото с ларингит. Но се надявам много на Пулмикорта.... тогава още не бяхме на Пулмикорт

Общи условия

Активация на акаунт