Отговори
# 675
  • Габрово
Хахахха и на мен ми намириса от към палците на Тедитууу,ама си го запазих да не всявам смут.Но сама пак се издаде  Laughing Еххх Тедитууу, ти си най-големият ни фен  без майтап, не можеш без нас нищо, че без теб можем Mr. Green
И аз да се пиша в нашумялата злобуднрвна тема вълнуваща ни....Честит президент на Българския народ, нека бъде по-добър и отстоява интересите ни!

# 676
момичета набързо прегледах  последните постове,тъкмо се прибирам от работа.честит президент не знам дали е за добро или зло Thinking не мога да пиша на всяка поотделно, за това желая успех на всички.някой ме попита какви изследвания съм си правила, а те са за щитовидната 2 неща и за инсулинова резистентност всичко е наред там тако цяло лекарят ми само това каза да направя,но смятам след приключване на менструацията ми да си направя цветна снимка eдва от 4/5 месеца опитваме и според доктора не е проблем за сега проблем е когато е минала година и половина 2 да не дава господ.....иска ми се да стане по скоро
Не се знае кога ще стане , може още следващия месец да се случи 🍀

# 677
Не съм запозната с поустовете на Тедиту, но в тези две снимки има един "шум" - едни черни точки в картината, може би проблем с камерата и са прекалено идентични  newsm78

И аз щях да кажа точно същото, но адашката Дея ме е изпреварила  Wink
Иначе аз не съм се включвала скоро защото настроението ми е прекалено мрачно и ще се получат едни мрънкащи постове, но си ви чета и се вълнувам заедно с вас за всичко случващо се  Hug Гласувах за новата темичка, но с пожелания да е последната за много от нас и след нея да пишем в другия раздел  Praynig

# 678
Истината,е че този профил ми е първият тук от 4-5 години,ако искате вижте и датата на регистрация,ако си бях оставила името нямаше да ме приемете.За нищо не съм лъгала сега освен, че смених името ,имам  си сериозен прииятел от година и 3 месеца и нааистиня искаме бебе...признанам си че ми е фикс идея,вманиячена съм,но посещавам психолог и нааистина се чувствам по-добре,искам просто разбирателство и да ме приемете това е.

# 679
  • Габрово
Нуша,Теди или който и да е, няма нужда да се защитаваш.... излишно е  Peace
Хубаво е, че си потърсила помощ и не е срамно  Peace
Прост не всявай излизшно напрежение и в без това напрегнатия живот.Тука едно сакрално местенце мисля,за всички пишещи, където могад да си дадат подкрепа, успокоение, да споделят тъга и радост за да продължат напред в утрешния ден!Бъди добра приеми това или любезно не,избора е твой.
Шик не се предавай знам, че скоро ще знаеш, дано да е най-хубавото.
Палчета за всички гонещи Я то,ама да го спипате.
Комла мисля че е почти положителен тия дни ще е ОВУ да го спипате и да повлечеш крак в новата темичка.
Пп Аз се дооциклям, но ще пасувам. ММ замина и чак за празниците живот и здраве ще си дойде Tired
Хубава и бебеправеща на всички  Peace

# 680
Нуше, явно искаш да ти се даде шанс, но начина по който го правиш е възможно най-грешния.  Щом се е стигнало до там , че сменяш ник ...За да бъдеш приета ...нещата не са никак розови. Не може да внасяш напрежение с всеки твой пост. Желая ти възможно наййй-положителния тест ! А може би също трябива да смениш психолога  Thinking Peace

# 681
Теди,

не е вярно, че посещаваш психолог. И двете го знаем. Откъде знам - приеми, че имам силна интуиция.
Но...ми е жал за теб. Искрено и лично. Съвсем чистосърдечно ти пожелавам рожбичка, за да се успокоиш, защото виждам, че затъваш емоционално. А как ще го възпитаваш в морални ценности като да не лъже, при условие че ти лъжеш най - безпардонно - твоя си работа. Дано имаш добри приятелки в реалността, които да са до теб. (Изключвам тази, която наскоро роди).

По-добре търси щастието около теб, не във форума.

С най-искрени чувства:
Атланта

# 682
Момичета,попаднах на невероятен клип за Чудото на живота! Не мога да не го споделя с вас! Дай Боже скоро да го изживеем и ние!  Hug

https://youtu.be/K7kaw40pPYw

# 683
Нямам много приятелки в реалния живот,само с вас и Александря споделям емоциите си,олеква ми и не веднъж сте ми помагали.Приятно ми е тук с вас.Всяка жена има правото да изпита щаститето да бъде майка.Като пиша от свое име ми е много по леко и хубаво.Привъзрах се просто към вас,приятно ми е да съм между такива хора,и наистина ходих на психолог два пъти,но трябва още.Осъзнавам някой свой грешки и искам да се променя наистина.Дори и това да не е моят месец,все някой ще бъде,аз никога не губя надежда и вяря,а те са.в.основата на всичко...  bouquet

# 684
Така е. Всяка жена заслужава да изпита това щастие - да стане майка. Дано се случи на всички ни.
Аз съм готова да ти дам шанс, щом се разкайваш, стига да няма повече лъжи от твоя страна. Новите момичета не те познават, не бих искала да разочароваш и тях. Тук сме, за да си помагаме и подкрепяме, да се наплачем, за да се изправим и продължим отново напред. Във вторник започват Коледните пости - трябва да се стараем да сме чисти духовно - смирени, добри и милосърдни. Praynig

# 685
  • Габрово
Така е Теди трябва още и редовно да посещаваш психолога си  Peace Дано ти помогне силно стискам палци  Peace Права си за едно , всяка има право да е щастлива, включай и ти пожелавам ти го. НО не повтаряй старите си грешки!Не и фалшиви тестове,мъже,никове и т.н
А Сова клипчето е уникално, просълзих се. Благодаря че го сподели  Hug

# 686
  • София
babydust7КЪСМЕТЛИЙСКО СПИСЪЧЕbabydust7

Скрит текст:
shik, първи ден на МЦ 7.10, предполагаема О 21-22.10., Тест/МЦ 05.11. fingerscrossed
cosmopolitan88, първи ден на МЦ 16.10., предполагаема О 03.11., Тест/МЦ 18.11. fingerscrossed
Нуша88, първи ден на МЦ 20.10., предполагаема О 03-04.11., Тест/МЦ 18.11. fingerscrossed
Victoria__, първи ден на МЦ 25.10., предполагаема О 06.11., Тест/МЦ 20.11. fingerscrossed
kamelia!!!, първи ден на МЦ 26.10., предполагаема О 08.11., Тест/МЦ 21.11.
Emsi1002, първи ден на МЦ 28.10., предполагаема О 08.11., Тест/МЦ 24.11.
ghost_lights, първи ден на МЦ 25.10, засечена О 12.11, Тест/МЦ 27.11.
Étoile*, първи ден на МЦ 31.10., предполагаема О 14.11., Тест/МЦ 28.11.
commala, първи ден на МЦ 01.11., предполагаема О 15.11, Тест/МЦ 29.11.
Anita__, първи ден на МЦ 03.11., предполагаема О. 16.11., Тест/МЦ 30.11.
EXACTLYou, първи ден на МЦ 31.10., предполагаема О 16.11., Тест/МЦ 01.12.

# 687
Леле,  Теди.. не исках да пиша повече за теб, ама... много се съмнявам за тоя психолог, според мен го казваш само, защото много пъти момичетата тук са те съветвали да посетиш такъв. Дано греша и наистина да ходиш, но за мен ти нямаш абсолютно никакво подобрение. Проблемът снощи не беше само, че те разкрихте, а и онзи фалшив профил, с който се опита да наклепаш Deya_Nova! Откъде ти хрумна подобна глупост? Сега искаш прошка, а това момиче, което за пръв път се сблъсква с твоята лудост как да пише спокойно пак тук? На теб в момента не ти се дава втори шанс, а н-ти! Дано го осъзнаваш добре. Не ме карай да се ровя в стария ти профил и да изнамеря подобни жални постове, молейки да бъдеш приета, да се държиш що годе нормално известно време и накрая пак Crazy  Хубавото е, че си доста млада и се моля да има начин да станеш по-стабилна и по-уравновесена преди да ти се случай най-прекрасното, но и най-отговорното - да си имаш детенце. Толкова от мен за теб.

Последна редакция: пн, 14 ное 2016, 07:48 от commala

# 688
Добро утро,момичета  Hug
Честит президент и от мен,пък дали е за добро,то ще се разбере  Simple Smile
Мини,по-късно ще ти пиша на лични за акупунктурата  Hug
Куковиче  Hug Hug
Вики,вярвам,че ще се местим заедно към отчетни   Hug
Комалче,палчета  Hug
Атланта,може и да спре зацапването.При мен продължи три дни,спря и после дойде нормално.Дано пък да спре и да не дойде повече  Hug
Шикче  Praynig Praynig Hug
Стискам палчета на всички и лек ден  bouquet Hug

# 689
Добро утро.
Не я познавам Теди или Нуша ,но не е хубаво това състояние в което е.Знам че всички искаме да имаме бебчета но мак толкова да се психясва не бива чак по психолози да се ходи....
Честита и ползотворна мразовита седмица.Който гони яйцето да го хване.
Пуфи чакамете и теб. С тестче.
Соренада може и мен да ме добавиш.
Н.ц-3.11./Ову-15-17.11/Ц.3.12

Общи условия

Активация на акаунт