Отговори
# 690
Добро утро момичета, много успешна седмица във всички аспекти ви пожелавам Heart Eyes

Пуф голямо четене падна, че събота и неделя нямам време  Crazy
Принципно не съм любопитна ама каква е тая драма с Теди/Нуши  Whistling
Шикче какво стана, тестче прави ли?
Може ли и на мен малко инфо за акупунктурата, бих отишла, освен че ми откриха и проблем с прешлените, та определено ще имам нужда.
Аз отпадам този месец дойде ми...пак...да ви кажа, не се давах много зор в началото, ама почти ще стане година и нищо  Tired взимам да се разочаровам...пък и ММ много безотговорно подхожда...абе кофти период ще ми мине...

# 691
Хриси, гледам, че О ти е съвсем скоро, стискам палци този месец да е твоят (и нашият)  Hug
Етоал, днес чакам да се отчетеш с ++ ову тест  ! Simple Smile
Съжалявам за лелката, Жоржи.. Надявам се декември да ни донесе много радости!

ММ легна след нощна и към обяд мисля да се завъртя към спалнята  Joy Чувствам се като някаква откачалка и силно се надявам да не ме заподозре  Laughing  Crazy

# 692
  • Габрово
Хриси, гледам, че О ти е съвсем скоро, стискам палци този месец да е твоят (и нашият)  Hug
Етоал, днес чакам да се отчетеш с ++ ову тест  ! Simple Smile
Съжалявам за лелката, Жоржи.. Надявам се декември да ни донесе много радости!

ММ легна след нощна и към обяд мисля да се завъртя към спалнята  Joy Чувствам се като някаква откачалка и силно се надявам да не ме заподозре  Laughing  Crazy

Оххх разсмя ме от сърце  Joy
Припознавам се в изказа ти мисля че с доста от нас е така  Embarassed

# 693
Момичета, много съм развълнувана!
Реших сутринта да се тествам. Направих тест за бременност от комплекта с тестове за овулация. Вижте:
 http://prikachi.com/images.php?images/834/8956834i.jpg

Дали е истина? Не мога да повярвам! Дали ако направя друга марка тест, с не първата урина резултата ще се потвърди? Много, много съм развълнувана и се моля да е истина! Praynig

# 694
verano Да, да!!!!! Положителен е! Честито! Лека и спокойна бременност с хубав, пухкав финал!

Шик, много, много се надявам да е бебче твоето закъснение.  Hug Heart Eyes Praynig
Етоал, то вече не е зацапване. Май си е точно цикъл. На 17 ден. Взех си направление, като личната ми лекарка ме посъветва да не ходя при обикновен гинеколог, а в репродуктивна клиника. Мисля да я послушам.
Сова прекрасен клип. Благодаря. bouquet
commala Нападай го без чувство за вина. Каузата е благородна. Heart Eyes

Успешна седмица на всички!

Последна редакция: пн, 14 ное 2016, 09:42 от Atlanta

# 695
Verano, направо си е истина Simple Smile)!
Тихичко честито, мила! Пожелавам ти лека Б до финал и спокойна!

# 696
Верано,честито бременна си,всеки тест ще отчете bouquet

# 697
Ооо, Вераноооо, това си е една чудна бледнушка! Браво и честито!  Hug Ти НЕчакаше на 15/16ти, нали? Идеална е, при положение, че дори още няма реално закъснение!  newsm44

Скорпи, когато лудостта е споделена, почти граничи с нормалността  Laughing  Hug

Атланта, червена кръв ли тръгна? 17 ден ми се струва адски рано  Confused Съвсем скоро да се разбере ако има някакъв проблем и бързо да се поправят нещата !  Hug

# 698
  • София
Verno, тихичко честито и от мен. Според мен не си губи времето с пикливите тестове, ами направо на кръвен. Лека и безпроблемна до финал  Hug.
Много се радвам, че Теди и Нуша са един и същи човек, защото две луди щяха да са в повече  Laughing

# 699
  • Бургас
Момичета, много съм развълнувана!
Реших сутринта да се тествам. Направих тест за бременност от комплекта с тестове за овулация. Вижте:
 http://prikachi.com/images.php?images/834/8956834i.jpg

Дали е истина? Не мога да повярвам! Дали ако направя друга марка тест, с не първата урина резултата ще се потвърди? Много, много съм развълнувана и се моля да е истина! Praynig

bouquet bouquet bouquet  доста е категоричен, няма как да не е истина  Crazy Crazy ти как се чувстваш? Според мен дори и да вземеш друг тест пак ще има чертичка, дори и по бледичка. Мога да заложа на ЧХГ от около 100 минимум.  Crazy

Девеил   hahaha hahaha hahaha три са лудите, един трол, влезна и натопи Дея  ooooh! ooooh!

Вчера гледах едно предаване по ТЛС, точно за онлайн измамите. Накратко- не и обръщайте НИКАКВО внимание, тези хора се хранят от това, било то и негативно. Спрете да я отбелязвате като присъствие и ще изчезне  Whistling

# 700
  • София
verano че то направо си е за честито! Няма съмнение! Обаждай се на АГ-то да запишеш час след 10-тина дни.  Hug Ех че хубаво започва седмицата!  newsm44

# 701
verano  bouquet така се зарадвах, това е страхотноооооо  Heart Eyes записвай час при док за преглед  Hug

комалче, нападай, време е и след 2 седмици ти пожелавам от сърце  EFP

# 702
Варено тихичко честито..... Истина е мила в теб се заражда нов живот.
Хайде момичета още някоя да се появи в ➕ тестче
Варено на кой ден след засечена О направи теста?

# 703
Честито Верано! Grinning  bouquet

# 704
Верано, тихичко честито и от мен! Simple Smile Лека и безпроблемна бременност от мен до термин!
Тази Нуша от много време ми "миришеше на лошо", но аз не ставам за разследване. Но пък се оказва, че Тедка съвсем е изтрещяла. Лошо!!!
Аз си преносвам вече и откачам. Уф, нямам търпение!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт