Отговори
# 705
Дафни, леко раждане на теб!
Ще чакаме да ни замеряш с пампери ☺
Вече не остана!

# 706
Дафни, леко раждане на теб!
Ще чакаме да ни замеряш с пампери ☺
Вече не остана!

Благодаря, Victoria...  bouquet
Определено не остана, още малко Simple Smile
Шикчето ме мъчи много, ама много.  Hug

# 707
Е няма по -хубав старт на седмицата от един   EFP
Верано, поздравления и от мен  bigdance2

# 708
Верано страхотна чертичка си имаш  newsm44
Тихичко честито и всичко да върви по вода  Hug

Тази Нуша и на мен ми беше странна с постовете си..не твърде грамотно и доста хаотично писани  ooooh! Но аз не съм била тук по времето на Теди и незнаех колко всъщност дълга е историята  Laughing

Момичета стискам палци Верано да повлече крак и да завършим тази тема с много положителни тестчета!  Heart Eyes

# 709
  • София
Верано, и от мен честито, мила! Каква прекрасна бледушка си имаш, и то преди закъснение още! Честита да ти е, да се насища и лека и спокойна до най-мекичкия и пухкав финал! И наистина, мисля, че кръвен тест най-добре ще ти потвърди. Стискаме палци и ще чакаме да ни държиш в течение!  bouquet Hug bouquet

Прекрасен начин да започнем седмицата след всичките лудурии вчера вечер Grinning

Момичета, а аз имам лека нужда от съвет. По принцип О ми е на 12ти ден. Това би трябвало да значи, че ще е на 16ти в сряда. Днес след работа ще правя първия тест за О, БТ няма сериозно повишение, но тази сутрин забелязах, макар и малко, ЦС като ходих до тоалетна. Имате ли представа колко преди О е появява ЦС? Мислех днес да пропуснем и да действаме 3-4 дни подред от 15ти до 18ти, пък да не се окаже, че трябва по-рано?

# 710
Благодаря, момичета! Hug Аз естествено съм в лаборатория  Blush. Току-що пуснах чхг и прогестерон. Praynig Ще са готови след 14 часа. Praynig

# 711
Верано, и от мен честито, мила! Каква прекрасна бледушка си имаш, и то преди закъснение още! Честита да ти е, да се насища и лека и спокойна до най-мекичкия и пухкав финал! И наистина, мисля, че кръвен тест най-добре ще ти потвърди. Стискаме палци и ще чакаме да ни държиш в течение!  bouquet Hug bouquet

Прекрасен начин да започнем седмицата след всичките лудурии вчера вечер Grinning

Момичета, а аз имам лека нужда от съвет. По принцип О ми е на 12ти ден. Това би трябвало да значи, че ще е на 16ти в сряда. Днес след работа ще правя първия тест за О, БТ няма сериозно повишение, но тази сутрин забелязах, макар и малко, ЦС като ходих до тоалетна. Имате ли представа колко преди О е появява ЦС? Мислех днес да пропуснем и да действаме 3-4 дни подред от 15ти до 18ти, пък да не се окаже, че трябва по-рано?
Повишаването на Т. става след като е преминала О,в деня на самата О. има спад.Прави тестове,О. настъпва м/у 12-48 часа след положителен тест

# 712
Благодаря, момичета! Hug Аз естествено съм в лаборатория  Blush. Току-що пуснах чхг и прогестерон. Praynig Ще са готови след 14 часа. Praynig

Стиснати палци за тлъсто ЧХГ и прогестерон в норма  Hug

# 713
  • Габрово
Верано честито, супер чертичка пожелавам ти тлъсто удвояващо се чхг  bouquet
Комолче така направо сме си нормални  hahaha
Страхотен старт на седмицата всеки ден да има по две черти  Peace
Дафни леко раждане и пухкав кротичък  бебок   Hug

# 714
Верано честито, супер чертичка пожелавам ти тлъсто удвояващо се чхг  bouquet
Комолче така направо сме си нормални  hahaha
Страхотен старт на седмицата всеки ден да има по две черти  Peace
Дафни леко раждане и пухкав кротичък  бебок   Hug

Благодаря ти, Скорпи!  Hug

# 715
Скорпи, няма какво да го мисля значи  Laughing
Дафни, чакам с нетърпение Simple Smile Явно на бебенцето сладко му е твърдо хубаво на топло в коремчето  Grinning Много леко да се случи всичко  Hug

Момичета, ако нямате нищо против, ще пусна новата тема след малко, защото после имам работа и нямам идея кога ще успея да влезна във форума довечера, а не ми се вярва да се задържим на 49та страница до утре.

# 716
  • София
babydust7КЪСМЕТЛИЙСКО СПИСЪЧЕbabydust7

Скрит текст:
shik, първи ден на МЦ 7.10, предполагаема О 21-22.10., Тест/МЦ 05.11. fingerscrossed
cosmopolitan88, първи ден на МЦ 16.10., предполагаема О 03.11., Тест/МЦ 18.11. fingerscrossed
Нуша88, първи ден на МЦ 20.10., предполагаема О 03-04.11., Тест/МЦ 18.11. fingerscrossed
Victoria__, първи ден на МЦ 25.10., предполагаема О 06.11., Тест/МЦ 20.11. fingerscrossed
kamelia!!!, първи ден на МЦ 26.10., предполагаема О 08.11., Тест/МЦ 21.11.
Emsi1002, първи ден на МЦ 28.10., предполагаема О 08.11., Тест/МЦ 24.11.
ghost_lights, първи ден на МЦ 25.10, засечена О 12.11, Тест/МЦ 27.11.
Étoile*, първи ден на МЦ 31.10., предполагаема О 14.11., Тест/МЦ 28.11.
commala, първи ден на МЦ 01.11., предполагаема О 15.11, Тест/МЦ 29.11.
Anita__, първи ден на МЦ 03.11., предполагаема О. 16.11., Тест/МЦ 30.11.
EXACTLYou, първи ден на МЦ 31.10., предполагаема О 16.11., Тест/МЦ 01.12.
hriskag25, първи ден на МЦ 03.11., предполагаема О 15-17.11., Тест/МЦ 03.12.

# 717
  • София
Анита, благодаря ти много, това си беше много полезно потвърждение.

Верано, браво,ч е така бързо си отишла до лабораторията, чакаме да се похвалиш с тлъсто ЧХГ!  Hug

Чакаме още две чертички, да изпратим тази прекрасна тема с хубаво. Шикче, много палци за теб, знаем, че се притесняваш и не вярваш, но докато не се разбере ще се надяваме за най-хубавото!

Комалче, с теб май по едно и също време ще гоним яйцето! Късмет, успех, прекрасно бебеправене и дано за ръчичка после и в отчетни! Simple Smile Simple Smile

# 718
Дафни, чакам с нетърпение Simple Smile Явно на бебенцето сладко му е твърдо хубаво на топло в коремчето  Grinning Много леко да се случи всичко  Hug

Благодаря ти, Комалче!  Hug
Нападай ММ и повече да не те засичам в темата...  bouquet
Хихи, хванало ме е шубето, но няма как, трябва да излиза и дано е леко. Добре му е на бебчо, ама искам и на мен да ми е добре...  bouquet

# 719
Хайде и аз чакам Шикчето!Благородно ти завиждам на търпението.Ако днес не препишкаш един тест,аз ще го направя вместо теб Grinning Няма да е за бременност,а за О.,но е важно тестове да се въртят Grinning
Тази седмица и аз се включвам в гонитбата на яйцето,боцканията в яйчника започнаха и очаквам теста да е положителен в близките два три дена.
Нз за вас,но аз си усещам О. всеки месец.
Успех на всички горещи, а на останали,стига сте се стискали и развявайте тези две черти!

Общи условия

Активация на акаунт