Защо сме във форума?

• 33 715
  • 276
  •   1
Отговори
# 105
Що за въпрос "срам ли ви е?"...естествено, че не - това си е Форумът с главно Ф..като тука има Фффсичко! - Да няма да се лута човек в различни форуми, като то си е належащо? - случва се да ти изникнат едновременно въпроси като "рецепта за кекс с кърма", "смяна на диференциала" и "коя марка ролетни щори да избера" Има ли на света изобщо друг форум, който да ти даде отговори едновременно?  Laughing

# 106
Що за въпрос "срам ли ви е?"...естествено, че не - това си е Форумът с главно Ф..като тука има Фффсичко! - Да няма да се лута човек в различни форуми, като то си е належащо? - случва се да ти изникнат едновременно въпроси като "рецепта за кекс с кърма", "смяна на диференциала" и "коя марка ролетни щори да избера" Има ли на света изобщо друг форум, който да ти даде отговори едновременно?  Laughing
ха ха много се смях hahaha, но това е самата истина, ТУК има всичко..............и много ми е хубаво да се допитвам до мамите, помагали са ми в много случаи Simple Smile

# 107
Във форумЪ съм защото наистина много пъти потребителите са ми помагали. То не беше ибей,хлебарки,разстройство на бебе, търсене на майстор и какви ли не неща  Joy Joy Joy  Всичко събрано в едно.

Последна редакция: сб, 05 ное 2016, 19:45 от yess

# 108
  • Куциндрел
Във форума съм за забавление. След дълго лутане из темите си намрих моята и вече 4 години, май, пиша там. Останалите теми са за разтуха и клюкарстване. Много рядко пиша по сериозни теми или съм сериозна в написаното. Чат-пат чета теми заради полезната информация в тях.
П.П. Ей това ми мнение сега е сериозно. Rolling Eyes

# 109
Във форумЪ съм защото наистина много пъти ми е потребителите са ми помагали. То не беше ибей,хлебарки,разстройство на бебе, търсене на майстор и какви ли не неща  Joy Joy Joy  Всичко събрано в едно.
Да, как забравих хлебарките?! Благодарение на съветите на момичетата от форума се отървах (надявам се завинаги) от тези гадини.

# 110
Добре де, аз нямам никакви разминавания между представите си и реала.
Хората, с които съм се виждала - са същите като темперамент и поведение и изказ на "живо".

И при мен е така.
Може би, защото не съм лицемерна и двулична. А и не понасям двуличници.

За въпроса "Срам ли ви е?", нямам коментар? Shocked
Дори не съм си помислила, че е срамно да пишеш точно в БГ Мама, нито някой ми е намекнал от приятелите ми.

# 111
Поводът да се включа във форума беше първата ми бременност. Това лято станаха 10 години, откакто откривам различна и полезна информация, но и пропилявам доста време. Mr. Green Никога не ме е било срам, че чета и пиша тук.
Срещала съм се на живо с няколко съфорумци - някои се препокриват с виртуалния си образ, други нямат нищо общо. Simple Smile 

# 112
  • по пътя
Уютно ми е тук, забавно, намирам доста информация и не виждам защо да ме е срам. Предполагам, че ще ми омръзне някой ден, но все още намирам неща за себе си тук.

# 113
  • Пазете Гор
Надявам се, че форумната управа ще поотдели малко средства за ПР, щото да се измени публичния образ на форума като "секта". Не че всички го възприемнат наистина като секта, но най-често като такъв се комуникира.

То не е вярно - този форум при всикчите си кусури е едно от най-читавите виртуални места в страната, говоря за по-масовите такива. Изобщо си струва една от най-влиятелните медии в страната да попочисти имиджа си. Това е не е проблем, просто е разход, ама ще им се върне.

# 114
  • София
Не ми напомняй за форумната управа, че ми разваляш настроението! Тя добре се "погрижи" преди години - целта й е да се цъкат кликове и да има много прелетни птици.

# 115
Благодаря! Hug Полезен е форума и още как! Wink В реалния живот трудно можеш да попаднеш на такова разнообразие от мнения и гледни точки.Смяла съм се с глас на страхотното чувство за хумор на много потребители.Възхищавала съм се за острия ум и дар словото на други.С годините форума става навик, а навиците са втора природа. Hug

# 116
 Wink Поводът да се впиша, беше чисто феминистки...   Laughing  Е ... не мога с мъже да си говоря за дом, семейство и деца.  
Бях поканена от бг-Татко, но тази висока чест отказах  Embarassed по същата причина....Да си го меря с мъжете, не ми достигат 2 топки и ми е... до средата на полата...  bowuu
Обожавам мъжете, мисля практично като тях, но когато става въпрос за деца, по- добра възможност от МАМА , природата още не е сътворила....  babydust7

Нямам потребност да се правя на каквато и да било. Кому е нужно? Винаги казвам каквото мисля.  
Имам време понякога и докато правя нещо или чакам, хвърлям по един поглед... smile3548 Конкуренцията трябва да се следи из късо!!!   Laughing
Не ме е срам в нито една тема.
Обичам да споделям и да се уча.
Благодаря за споделения опит/идеи на много от Вас  bouquet  
Благодаря за компанията, понякога сте и забавни... Heart Eyes

# 117
Подфорумите са ми много полезни.
Аз сега все пак имам бебе, само че е куче и научавам доста неща от кучешките теми.

Аз по принцип съм доста общителен човек. Обаче работя от вкъщи, седя си вкъщи, имам 4-5 приятелки из квартала, с които се виждам повече лятото и сега ми е тъпо да им се обаждам и да ги занимавам със себе си.

Третото ти дете куче ли е?

# 118
Подфорумите са ми много полезни.
Аз сега все пак имам бебе, само че е куче и научавам доста неща от кучешките теми.

Аз по принцип съм доста общителен човек. Обаче работя от вкъщи, седя си вкъщи, имам 4-5 приятелки из квартала, с които се виждам повече лятото и сега ми е тъпо да им се обаждам и да ги занимавам със себе си.

Третото ти дете куче ли е?

Не четеш. Mr. Green

# 119
  • Мадрид / София
Преди близо 10г. често посещавах други форуми и вероятно от там е станала връзката с този. Най-вероятна причина да съм тук ще да е липсата на социална среда, "сверяване на часовника" от тема, която ме интересува. Но много теми не ме вълнуват и не ги и поглеждам. Няколко теми следя с интерес и толкоз. Все пак почти всеки ден влизам и си прекарвам известно време тук. Дали ме е срам? На никого не давам отчет, така че - няма такова нещо. Най- ми е неприятно когато се опитва някоя потребителка да се заяжда ама и това си е временно. Та това е.

Общи условия

Активация на акаунт