Дългото чакане след трансфер 56

• 65 336
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
От вчера влезнах в темата и доста изчетох. Не исках да влизам във форуми и да чета, но паниката ме обзе много бързо след трансфера. И мисля, че прочетеното ми помага да се справя, най-малкото като знам, че още няколко душички стоят като мен и трепетно чакат резултата, защото кой друг може да влезе в твоите обувки, нали Simple Smile Имам трансфер на два бластицита и два ми замразиха. Иначе, изкараха 13 яйцеклетки, но само това остана. До вчера имах болки в яйчниците, напрежение като пред цикъл, днес - 8 ден след трансфера, съм по-добре. Смятам да направя кръвен тест най-рано на 11 ден, но... кой знае дали ще издържа. Пожелавам Ви успех момичета, пожелавам си и на себе си. Записвам се тук, за да мога да почерпя сили от общата енергия.

Желая ти успех и силно стискам палчета! Hug не търси симптоми..бременна си, до доказване на противното! Ии не избързвай с теста  bouquet

# 91
  • Димитровград
ELSEFI добре дошла в отбора на чакащите Hug
Пожелавам ти много късмет и нека на всички ни се сбъдне най-голямата мечта, а именно да гушнем нашите рожбички. Hug Hug Hug

# 92
Момичета, при мен останалото ми едно бебче е спряло да се развива... Tired радостта ни беше безгранична, но за съжаление - кратка...
Пожелавам на всички чакащи положителен резултат, а на всички с предстоящи трансфери - да са успешни докрая. Защото наистина, не е най-важното тестът да е положителен.
Аз не знам кога ще се наредя пак...ще го мислим, нека мине малко време, а междувременно ще подавам документи за нов опит.
 Успех на всички Hug

# 93
Жана,  Cry Cry Cry Cry Cry Cry много, много съжалявам да чуя това.

# 94
Момичета, при мен останалото ми едно бебче е спряло да се развива... Tired радостта ни беше безгранична, но за съжаление - кратка...
Пожелавам на всички чакащи положителен резултат, а на всички с предстоящи трансфери - да са успешни докрая. Защото наистина, не е най-важното тестът да е положителен.
Аз не знам кога ще се наредя пак...ще го мислим, нека мине малко време, а междувременно ще подавам документи за нов опит.
 Успех на всички Hug

Ех Жанче много тъжно....Гушкам те силно.Бъди много силна.Ще успееш следващият път.

# 95
Жани, Sad Направо не мога да повярвам.
Бъдете силни,болката сега сигурно е голяма,но знам че ще дойде деня в който ще си имате детенце.Силно те прегръщам. Hug

# 96
  • Димитровград
Жана много съжалявам Hug направо не знам какво да кажа Cry Поплачи си малко и после се взимаш в ръце и нова година нов късмет...всичко с нови сили и полужителни мисли Hug а от мен силни прегръдки Hug Hug Hug

# 97
Жана, направо ме разби!Силна и голяма прегръдка от мен.Сега почини,но прави плана занапред.Направо нямам думи...Коментар от доктора?

# 98
 Много,много съжалявам Жанче.Силни прегръдки от мен. Hug Hug Hug

# 99
  • София
Жана много съжалявам  Hug

# 100
Съжалявам Жана   HugHug

# 101
жана, много съжалявам. знае ли се в коя гестационна седмица е спряло развитие?

# 102
Некачествен ембрион  Tired
Благодаря на всички за подкрепата, аз също ви прегръщам силно  Hug
Звездичке, преди две седмици на прегледа уж всичко беше наред, д-ра каза, че малко след това е спряло развитие, т.е. около 7 г.с. Tired

# 103
Жана, силно те прегръщам. Това беше наистина неприянта изненада. От сърце ти желая със следващия опит всичко да е наред до термин на теб и на всички,  борещи се за мечтата бъдещи мами. Hug Praynig

# 104
Жана, направо не мога да повярвам. Много съжалявам! И аз като всички останали те прегръщам силно  Hug
Дори не мога да си представя какво изживяваш в момента, но не губи надежда!!!

Общи условия

Активация на акаунт