Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 54

• 75 826
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
# 481
 Hug Hug Hug

Мацки, свърши ли  newsm78 Закъснях и почнах преди 15 минути да гледам и мислех, че ще е поне до 21:30 наше време  Rolling Eyes

# 482
Hug Hug Hug

Мацки, свърши ли  newsm78 Закъснях и почнах преди 15 минути да гледам и мислех, че ще е поне до 21:30 наше време  Rolling Eyes

Тери, май свършва след рекалмите Peace
много кофти с тая часова разлика....
аз не разбрах Тахсин кого е убивал??
ама и не искам това малкото да е дете на Джес Whistling Whistling

# 483
  Е това искрено ТАТКО ме втрещи Shocked Shocked Shocked

Не видях дпуг мъж я пък и Джес беше смутен newsm78

Изчаках рекламите -да това е края на серията.

ЗА съжаление много малко разбрах от диалозите  ,прекъсваше ми и картината.

С две думи разчитам на по -осведомените  Praynig Hug

Последна редакция: чт, 17 ное 2016, 21:29 от sebilMM

# 484
# 485
  • AMS

Наистина бомба гиби. doh
Ама може и да не е Джес бащата на детето  Rolling Eyes
а да е помислило, че бащата идва да го взема  Grinning

# 486
Пак ги върти някакви Джесур  newsm78

Тери, май свършва след рекалмите Peace

Heart Eyes Hug

# 487
Оф, и аз не искам Джес да има дете .... има нещо друго тук, ама да видим. Обаче определено те държи в напрежение сериала, харесва ми много  Peace
Айре  Heart Eyes ами Лилка  Heart Eyes превежда в другата тема, защо не четеш  newsm78 Има много сериозни причини толкова да го мрази Джес този Тахсин ... откраднал е живота на баща му заради пари - били служили заедно в казармата и ако Хасан не му бил разказвал за ценните картини и парите, щял да е още жив баща му ... Той за това така гледаше онази картина в къщата ...

# 488
Детето няма да е на Джесур - сигурно гледат детето на някого... и аз мисля като Дива. Peace

ФенчеHug

# 489
Снеже  Hug започва отново!  Joy Joy Joy това правили ли са го за друг сериал до сега  newsm78 Да повтарят веднага 2 серия  newsm78

# 490
Фрагман към епизод номер 3

# 491
Оф, и аз не искам Джес да има дете .... има нещо друго тук, ама да видим. Обаче определено те държи в напрежение сериала, харесва ми много  Peace
Айре  Heart Eyes ами Лилка  Heart Eyes превежда в другата тема, защо не четеш  newsm78 Има много сериозни причини толкова да го мрази Джес този Тахсин ... откраднал е живота на баща му заради пари - били служили заедно в казармата и ако Хасан не му бил разказвал за ценните картини и парите, щял да е още жив баща му ... Той за това така гледаше онази картина в къщата ...

ами не можах да прочета бре Mr. Green
утре ще гледаме с превод на руски
тая серия беше май по-кратка от предишната Peace

Анджи, благодаря ти за пожеланията и за снимките bouquet

лека вечер Hug

# 492
Айре  Heart Eyes не, колкото другата си беше - нашите снимат по 2 часа серия  Peace
Анджи  Hug bouquet
Да видим какво и каза  newsm78

# 493
Фрагман към епизод номер 3

Къв шамар  hahaha hahaha

# 494
Фенче,  Hug да, сега ще догледам, каквото не съм.  Wink За другото - не знам.  newsm78 Уф, много ме дразни прислужницата, приятелка на Сю.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт