Искам да кажа ... (95)_07.11-13.11

• 63 861
  • 823
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Мъж ми си поръча по приятел от Китай някакъв джиджан техен телефон, че евтино излиза, пък го хвалят като много качествен, а дрисльо рече, че китайски телефон не искал Crazy Викам, хубуу, който се големее - нокия с фенерче. Айде бе, само кифла ми липсва вкъщи Crossing Arms

Сесил, моят получи първия си телефон въобще в трети клас. Смартфон - в четвърти, заради игрите, естествено. Отлагай максимално, е моят съвет!

# 121
Не помня вече от кога имат смарт телефони. Малката винаги намазва и получава по-рано от предвиденото  Laughing
До сега взимах някакви бюджетни - минахме и през леново, даже сега са с някакъв измислен филипс, ама казах край. Този път читав телефон и следващите две години да не ме търсят за такова нещо  Crossing Arms

# 122
  • някъде ... тук ...
...и следващите две години да не ме търсят за такова нещо  Crossing Arms
Надявай се Whistling

# 123
Надявам се, надявам се.
Това ще пише и на опаковката отгоре с големи букви - следващ телефон с техните пари  Mr. Green

# 124
  • Бургас
Почуствах се някак древна. Първият ми мобилен телефон беше подарък за балa - Самсунг C25 Joy

# 125
Почуствах се някак древна. Първият ми мобилен телефон беше подарък за балa - Самсунг C25 Joy

Хаха..аз да се мумифицирам направо..)) Joy

По темата - далеч съм от всякакви зимни приготовления.
Всичко има на една ръка разстояние.
Май само лютеницата ММ си я поръчва от някъде.. newsm78

Предстои ми тежка работна седмица, но ще ви хвърлям по едно око!  bouquet

# 126
  • София
За телефони искам да кажа, че от известно време и аз и сина ми сме с Huaweii P8 и сме много доволни, много бюджетен телефон, а си работи чудесно.

Бърди, той 500 и кусур лева, бе жена  Laughing
Аз едвам избрах що-годе читав модел за около триста и нещо. Два броя имам да купувам.
Освен да бъркам модела тогава, защото баш около 300 го взех.
Може би защото беше с план  newsm78

# 127
  • някъде ... тук ...
Хахах, Лина. Бенефон Драгон говори ли ти нещо Whistling

# 128
  • Варна
Днес подреждах пак шкафове-толкова много чаши! Подредих излишните в един кашон и ще ги засилим към мазата.
Не съм мислила още за коледните подаръци. Евентуално на девойката може да ѝ поръчам ел. четка за лице.
Ходихме по спешност да плащаме сметки!  ooooh! Случайно разбрах от съобщение на мобилния оператор. Моят мъж веднага си погледна банкирането-ами то от три месеца само ТВ сме плащали. Не обърнал внимание, че няма смс-и за платени сметки напоследък. Изтекла му валидността на тази карта, затова.

# 129
  • Някъде там
Здравейте.В новата тема искам да кажа, че зимнина правим колкото да не е без хич.Доматен сок.Сос за пица тази година за пръв път,кисели краставички ,туршия и сладко от боровинки сме направили.Както и едно люто къри.Препоръчвам го на любителите на лютичко,ако искате ще дам рецепта.
Това ни е всичката зимнина.Компоти не ядем..майка ми все иска нещо да прави като гледа комшиите,които правят за цяла държава но не и позволявам. Тези хора ме изумяват съседите на село,ако ви кажа колко хиляди видове зимнина се прави. ooooh! и за какво им е и те не знаят.
Подаръци и аз преди години на всички деца в родата купувах..мале добре че се осъзнаха майките и спряхме. ooooh! сега само на моите и на домашните по нещо дребно. Тази година са скромни,искат само по една чанта за училище по твърда че сегашните им са меки и не им са удобни. И се радвам защото и за лагера паричките не са малко.
Аз днес съм безкрайно щастлива.Видях майка си,много по свежа и добре. Heart Eyes До края на седмицата ако е добре ще я изпишат.Не иска да бърза доктора за да я наблюдава.

Ние сме с Леново.Ми много съм си доволна.И на децата са такива.Е не прави кой знае какви снимки но са бързи и не са ни забивали до сега.Моят беше 250.На децата наскоро взехме от 200 че предишните ги изпускаха и им се пръснаха екраните.
Телефон за пръв път имах когато родих. Сега им се струва смешно да нямаш телефон в първи клас.

# 130
  • Бургас
Елит, наложи се да си помогна с гугъл. Ама съм го виждала. Даже и съм го пипала  Mr. Green

# 131
  • Sofia
Тази година зимнина-не.Ама аз и предишни години само една царска туршийка правех, с помощта на ММ  Laughing  Whistling.Как да е зор не си давам. Краставичките от ЛИДЛ са чудни, уважаваме ги. Мама ми дава по някое бурканче сладко, което си ям сама и домати за готвене или за салата.Това е. Ако някой нещо ми донесе-прибирам го в долапа, ама сама да правя-тцъ.
Коледни подаръци получавам в брой и си купувам, каквото си искам  Heart Eyes.  Синковецът  ПАК иска  игрова конзола PS 4, уговарям го да изчака я черен петък, я друго. С негови пари ще си я купува,та да му спестя на детето 100-200 лв. А какво ще получи от нас-не е казал. Въобще много сме лесни с подаръците  Peace. Пълним касичката и готово  Hug.
Помагах му с домашните по английски за допълнителния курс, на който ходи. Ей,докато се накани...после му е интересно,ама пусто все да се запъва.
Пека мусака от тиквички, много обичаме  chef.
Смартфон има от втори клас.Едва сега се застоява повече-на 12 е почти. Ползва Вайбър и Месинджър.
Правец и ние имахме, 16-ка  Mr. Green. Очаквах да ми проговори  hahaha.Той и говореше,де  Joy,ама никой не го разбираше.

# 132
  • София
Е, не може да сравняваме нещата. То аз като бях дете мобилни изобщо нямаше. То компютри нямаше, вие мобилни Mr. Green На една приятелка баща и беше преподавате в Долна М., във военното училище, та имаха у тях Правец 8. Малиии, голям кеф Mr. Green

# 133
  • Някъде там
Още си го спомням Правеца в училище и 5 компютъра на 30 човека клас..голяма забава беше.Петнайсе  минути тръгваше,още петнайсе зареждаше иконите и часа свършваше. Laughing
Страшни часове по информатика карахме и госпожата беше на 24..една мадама която постоянно си говореше с гаджето по телефона и накрая ни пишеше оценки без да ни е изпитвала.
ММ има китайски противоударен смартфон. Падал е от петия етаж и е жив.Много е доволен,макар че е тежичък за мен но е качествен.

# 134
  • Пловдив
Котката се наяде с овесени ядки с мюсли, ако повърне на изпрания ми килим ще се гътна. Ама голяма ламя е, само дебне някой да забрави храна на достъпно място. В началото се шашках да не умре или да се разболее, ама нищо не му става на гада, само от време на време повръща, обикновено на големия килим... а него не го събира пералнята....

Общи условия

Активация на акаунт