Искам да кажа ... (95)_07.11-13.11

• 63 367
  • 823
  •   1
Отговори
# 375
Знам ли какво ще стане.
Една жена, с която имах интрига, но не повече щото стана досадна, ми беше написала пак нещо за зодии във фейса  "Леда на Овена е по-страшен от огъня му." Трябваше ли това да ме обиди, не знам.  Sunglasses

# 376
Аз съм си егоист, независимо влюбена, или не.
Най-малкото не обичам да ме правят на идиот и някой да се пробва да го играе по тънката струна и да го обръща на чувства.

Бориле, аз бих го приела като комплимент. Simple Smile

# 377
Aз съм Овен! Mr. Green

Като обичам, обичам много ама реша ли да игнорирам, нямам равна по зло!

# 378
  • Някъде там
Зузанка, как е майка ти  Hug
Миг,много по добре,благодаря че попита Hug.Ако продължава да е стабилна в петък ще я изпишат.Днес само се чувахме,че не успях да отида но звучеше свежо.

# 379
  • Euskal Herria
Захир, да пуснеш после снимки на тортата и да дадеш рецептата.

Торти и сладкиши правя, но не ям. Обаче щом свършват за отрицателно време, значи стават  Mr. Green. Сега съм на коледна вълна, ама да видим какво ще приготвя. Задължително и нещо солено правя. Ми така де, нали трябва да има нещо и за мезе.

# 380
  • София
Аз бях така дълги години - правя, но не ям. Бях се отвратила в детството от класическите торти - сиропиран блат, крем, бляк Sick Обаче с годините открих ореховите блатове, целувчените, бисквитените, кремовете с маскарпоне, истинската сметана и ганаша с истински шоколад Crazy И проядох...какво да се направи Blush

# 381
Аз бях така дълги години - правя, но не ям. Бях се отвратила в детството от класическите торти - сиропиран блат, крем, бляк Sick Обаче с годините открих ореховите блатове, целувчените, бисквитените, кремовете с маскарпоне, истинската сметана и ганаша с истински шоколад Crazy И проядох...какво да се направи Blush
Аз пък имам нужда сега да се отвратя от сладкото, ама не ми се получава Laughing Правя сладкиши, но и много ям. Blush Има периоди, в които не съм такъв опустошител, но са рядкост.

# 382
Ох, как баш сега ви прочетох. Обожавам шоколадови торти. Много шоколадови! Мама като пита каква торта да направи отговорът винаги е с много шоколад. Сметанови и с разни кремове не са ми по вкуса, сиропирани блатове и плодови торти също. Добре, че не мога да правя, че ...

И тук вали проливен дъжд. Обадиха ни се да ни доставят пелетите, добре, че нямаше кой да помага на мъжа ми и го отложихме, че щеше да стане мармалад.

# 383
  • Sofia
Аз пък нищо не правя, че ако започна да правя ще се о/удебелим, пък сме твърде суетни  Whistling. Всъщност пак си ядем, де,но купени...торти-само по РД. Не са ми страст  Rolling Eyes. Рядко правя сладкиш, меденки, щрудел и се налага да ги ям сама няколко дни, та често и изхвърлям. По празници ядем, колкото и в делници. Не свързвам поводите с ядене  Naughty.По Коледа и НГ-също не приготвям някакви количества, случвало се е да поръчвам кетъринг,обикновено празнуваме навън...не обичаме тежки софри никак.

# 384
  • София
Блазе ви. У нас е обратното - всички са по яденето, а по готвенето - само аз. Има някаква тенденция към промяна напоследък, ама да не казвам, че да не урочасам работата.
И празниците си ги свързват с ядене и туй то. От сега са ме заврънкали кои точно коледни сладки ще правим и кога ще почваме. Ако ги оставя на Коледа без сладки и без домашна питка или на Великден без козунаци, ще ме изселят. Но на мен си ми е кеф, честно казано, и аз празниците ги свързвам с точно определени традиционни неща за ядене и бих поръчала кетъринг само ако съм болна на легло, да пази Господ!

# 385
  • В Космоса
Някой знае ли точна доза за дете джинджифил против повръщане?Направих смес от една супена лъжица мед  плюс настърган джинджифил с размер колкото половин кутре. От нея дадох на дъщеря ми една кафяна лъжичка. Дали е достатъчно?

# 386
  • Бургас
Признавам си,че за първи път чувам тоя лек. Но ще следя,ако действа да го знам

# 387
Някой знае ли точна доза за дете джинджифил против повръщане?Направих смес от една супена лъжица мед  плюс настърган джинджифил с размер колкото половин кутре. От нея дадох на дъщеря ми една кафяна лъжичка. Дали е достатъчно?

Мисля че е супер така.
Пробвай и натриев цитрат за повръщане.

# 388
Акаша, давай и кола. Но по малко.

# 389
  • В Космоса
Май ще прибегнем до Ентерол, че и разтройство има. Снощи ме събуди с рев, че я боли корема, успокоих я и по едно време пак зверски рев - повърнала. На сутринта беше добре, пратих я на градина, там повърнала обяда.

Общи условия

Активация на акаунт