Искам да кажа ... (95)_07.11-13.11

• 63 389
  • 823
  •   1
Отговори
# 360
Ах, какви сладурчета, Даун наглеждай ги изкъсо  Laughing

Лина, то направо като на ревю у вас  Laughing Добре, че моите не са се шашканосвали, нямаше да издържа  Laughing
При нас цял ден вали, мрачно и гадно, а аз съм се ухилила като краставица.
Хубава изненада ми направи мм. Благодаря ви за честитките  Hug

# 361
Борил, ревнува!  Mr. Green
Ма, и аз се нареждам за снимки- пожарникари, полица Twisted Evilи, Борил, сърфисти....квот има!

Последна редакция: ср, 09 ное 2016, 16:31 от mariat

# 362
  • Пловдив
Аз се подготвям душевно да ходя на родителска среща.

# 363
Захир, страхотна тортата, ама малко женствена ми идва на мен от към украса  newsm78

# 364
  • Пловдив
Аз не гася пожари, а оправям самолети.  Ще ти хареса и в какъв вид го правя  Mr. Green
Аз съм Мис Свят. Докато не покажеш снимка не ти вярвам.

# 365
Викам къде е тази торта, а тя Захир редактирала. Страхотна е, браво  Peace
Разбира се, много добре знае, че си страхотна. Ние скорпионите с по-малко не се задоволяваме  Whistling

# 366
Яна, не мога да ги открия в нета  newsm78. Но излизат и женски и мъжки всяка година.

# 367
Не се обвързвам с обещания, ако някога съм на кеф, може.
Иначе не мога да не призная, че има няколко  доста приятни жени тук, чисто визуално.  
Какво направихте тая година с номинациите, покрай тях една година се зарибих да чета тук, забава си е да разпуска човек в такава компания  Mr. Green
Торти не понасям, не съм по сладкото.

# 368
Зaхир, викни ме за едно парче торта и ще оближа етажа след партито, докато вие сте на клуб!
Разкошна е!

# 369
И аз не обичам торти. Ако изям едно парче, ще припадна, винаги ми става лошо от сладко  ама ще я направя за КеФФФф.

Мария, заповядай и без да ближеш! аз тука каня наред ама никой още не се е престрашил!  Crazy

# 370
Глезиш го твоя човек, и аз съм всеотдаен само / ако  / като съм влюбен.  Wink
Иначе си падам парче егоист.

# 371
  • Sofia
Ооооо,понасям сладко всякакво аз,че съм  и лакома...добре,че не събирам много  Praynig

# 372
Ааа,не!Милост нямате!Цял ден вися я на телефон, я на компа и плакна очи  Mr. Green А имам толкова много работа Simple Smile
Туй като за добър ден Simple Smile
Аз не знам дали в Бг има пожарникар, дори и един , който да изглежда по този начин  newsm78 Но нямам и преки наблюдения...А за полицаи...ми намират се добре изглеждащи и релефни  Laughing
Захир, страхотна си! И знам ( поне силно предполагам) и твоят половин го знае Simple Smile
Руми, честито за подаръка!Браво и на твоя половин.
Вятърът и тук е силен,дразни ме,само мръсотии вкарва у дома!Днес имах много задачи, не успях да сготвя,ама забърках едни мъфини по рецепта на Екатерина!
Марипоска, къде си?Много постно тия дни се отчиташ тук?
Янтра, успех с родителската среща!
Лина, сега  на каква вълна сте? С кой костюм Simple Smile  
Сесили, пробвай с безцветен лак, както те съветват и други.Аз имам една колега, тя твърди,че при нея обаче това не помага и пак се опъпчва Simple Smile
Редактирам: Захир, и аз така да намина за поне едно парче Simple Smile Аз за сладко умирам.Ама то си и личи де,тъй съм се окръглила Simple Smile

# 373
  • Някъде там
Руми,честито с здраве да си го ползваш и бързи качествени резултати да имаш.
Алергия имам и към благородни метали аз.Идея нямах че и към тях може да се развие,докато не ми се случи този ужас.Не знам защо, но каквото и злато или сребро да сложа ставам на огромни червени петна,за това и бижута не нося,освен ако не са от пластмаса и кожа. Халката сложих само за сватбата,и то с облепена с фолио.
Бориле а ако се появи жената с главно Ж,перманентно влюбен ли ще останеш или егоист за цял живот. Rolling Eyes Grinning?
Обичам тежки торти с крем, сиропираните  и със сметана са ми много гадни.
Захир,прекрасна изглежда тортата.
Аз лъснах къщата,и заваля. #Cussing out но сега ще се отдам на заслужена почивка,така и така съм сама,няма кой да ми пречи.Обмислям какво вкусно да си приготвя,заслужих си го. Grinning.

# 374
Зузанка, как е майка ти  Hug

Общи условия

Активация на акаунт